Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

iyiyim güzelim, bilgisayara format attırdım da bugun yeni halini çözmeye çalışıyorum saatlerdir

sen nasılsın, neşer yapıyorsun

olsun uğraşıyosun en azından vakit geçer iyiyim bende biraz ders çalıştım sözden sonraki hafta sınavlarım var o arada vaktim olmaz belki dedim, şimdi de öyle vakit geçiriyorum yapacak bişey de yok hiç :26:

çok hayırlı bişey için ders çalışıyorsun bence çok güzel geçer inşallah sınavların

çok hayırlı bişey için ders çalışıyorsun bence çok güzel geçer inşallah sınavların

inşallah güzel geçer yoksa babam söze bağlayacak herşeyi söz yüzünden çalışmadın kaldın işte düşük geldi notların işin şakası o tabiki çalıştığımı biliyor da hayırlısı olsun kalan olursa seneye verirsin diyo

etkilenmez umarım, ama etkilense bile çok sıkıntı yapmayacaklar demek ki

ben geldim kii sizin uyanmanızı bekliyorum öğleden sonra görüşürüz artık
sana anlatacaklarım varrrr nurdanım

Günaydın kızlaarrr

günaydınnn

anlaaattt anlaaaatttttttt

erkencisin bugün canm
geçen pazar ablamla eniştem geldi bize..konumuzu konuşmak için babamla bi bakıma..sağolsun çok destek oldular..
babamın da o günden sonra kafası rahatladı eminim..
zaten seviyorlar birbirlerini ayıracak değiliz zamanla olacak her şey dedi o akşam..
gerçi önce benim sınavı kpss yi bahane etti kafası karışmasın şu günlerde diye..ağustostan sonra tanışma olsun dedi ödüm koptu :18: ama ablam fikrini değiştirtdi neyse ki..
artık benimkiyle ilgili şaka bile yapıyor bana..geçen gün sofradayız anneme diyorki bakalım yeni damadına ne yemekler yapıcan falan çok hoşuma gitti sankim benimsiyor yavaştan
anneme de sormuş çok mu seviyorlar birbirlerini diye

boşuna korkmuşsun babandan baksana ne kadar olumlu yaklaşmış sanırım haziran da tanışma olacak ama söz için bence de kpss den sonrayı bekleyin canım, bu işlerle uğraşırken sınavı aksatmasan daha iyi sanki :26:

iş konusunu da dert etmiyor demek ki baban damadını sevdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…