- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #5.841
boşuna korkmuşsun babandan baksana ne kadar olumlu yaklaşmışsanırım haziran da tanışma olacak ama söz için bence de kpss den sonrayı bekleyin canım, bu işlerle uğraşırken sınavı aksatmasan daha iyi sanki :26:
iş konusunu da dert etmiyor demek kibaban damadını sevdi
işte ablamların konuşması çok iyi oldu eniştemi çok sever babam fikirlerine önem verir ee oda benimkini anlatınca babamda az çok benimsedi..
ya canım artık bekletmek istemiyorum karşı tarafı da ailesi de soruyormuş gelişmeleri..yani şimdi ben çokıp yok kpss yi bekleyin diyemem bencillik gibi olur sanki..hep bizim taraftan bu iş uzadı zaten..
iş konusunu dert ediyor etmez mi ama o da çaresiz kaldı
haklısın canım ama kpss de gelecegin açısından çok önemli degil mi :26: ben sanırım iyice duygularımı kaybettim, herşeye mantık açısından bakıyorum artık
dur bakalım, yakında baban başlar tarih konuşmaya, çok bekletmeyecek gibi sanki
zaten öyle aman aman hazırlanamıyorum işle zor oluyor..
kpssden sonrada ramazan var sonra bayram yani kafadan yine 1,5 ay gitti..
bari diyoruz ramazandan önce sadece isteme olsun, sonrası zaten kpss ve ramazandan sonra :26:
ee sende ne var ne yok emrahtan yok mu hala :26:
haklısın kuzum zaman bayagı atacak o zaman, sen bakma bana, ben cidden duygularımı kaybettimyoksa kpss ye 2 ay var daha, bu arada yapılabilir hepsi
emrah kim, ben öyle birini hatırlamıyorum
sen hatırlamıyorsun ben hatırlıyorum yaman çelişki
2 ay var canım evet bari söz olsun bakalım annemde rahatsız bu aralar diyemiyorum bişey düzelsin tanışmaya çağıracak babam kesin :18:
ben geldim kii sizin uyanmanızı bekliyorum öğleden sonra görüşürüz artık
sana anlatacaklarım varrrr nurdanım
erkencisin bugün canm
geçen pazar ablamla eniştem geldi bize..konumuzu konuşmak için babamla bi bakıma..sağolsun çok destek oldular..
babamın da o günden sonra kafası rahatladı eminim..
zaten seviyorlar birbirlerini ayıracak değiliz zamanla olacak her şey dedi o akşam..
gerçi önce benim sınavı kpss yi bahane etti kafası karışmasın şu günlerde diye..ağustostan sonra tanışma olsun dedi ödüm koptu :18: ama ablam fikrini değiştirtdi neyse ki..
artık benimkiyle ilgili şaka bile yapıyor bana..geçen gün sofradayız anneme diyorki bakalım yeni damadına ne yemekler yapıcan falan çok hoşuma gitti sankim benimsiyor yavaştan
anneme de sormuş çok mu seviyorlar birbirlerini diye
bizi adamdan saymıyosun demek kiiibi tek nurdan kafa yorsun o zaman bundan sonraki süreçlerinde de, sakın bizden fikir istemeee
sadece nurdana anlattığın için yorum falan yapmıycııımmmm
anamm iyice heyecan doruktaa :18::18: güzel olacak herşey bak, baban halinden gayet memnunsen istemeyle sözü ayrı mı istiyordun canım :26:
emrah diye birini bende uzaktan hatırlıyorum ama kendisiyle 1 aydır bie iletişimim olmadıgı için unuttumanneme ananeme falan da söyledim kesın olarak ayrıldıgımızı bişey demediler şükür ananem bile burhanı sevdi, ailecek kafayı yediler, burhanın haberi yok bizi evlendirecekler nerdeyse
bizi adamdan saymıyosun demek kiiibi tek nurdan kafa yorsun o zaman bundan sonraki süreçlerinde de, sakın bizden fikir istemeee
gizeemmm bizi kıskanmıışşşş
inş canım bakalım artık top onlarda
ben aynı gün istiyorum isteme söz o yüzden pek sıkıntı olmaz süreç olayı..
inş burhanın da haberi olur düğünü kaçırmasın
yaa ama yanlış anlaşılmışım üzüldüm
aynı günde de olacaksa hiç bişeyi engellemez bence, güzel olacak kuzumhaziran ın 6 sında yapın sözü, benm doğum günümde
hee burhanın düğünü kaçırmaması lazım dimi, bunu bi açıklayayım ona
Gizemcim sana katılıyorum bu konulardan benim de haberim yok kpss falan hiç duymadım ben ama bize anlatılmıyormuş zaten
ayy inş canım Allah mı söyletti
ama en zoru geçti benim nazarımda gerisi de bi şekilde gelecek görmezden gelecek değiller ya bu durumu
seninde kaderin mi be kuzum sessiz kalanlar seni buluyor söyle atik atak çevik biri olsalar açılsalar dertlerini söyleseler sana
valla ben doğum günüm diye demiyorum 6 haziranı çok severim, belki size de ugurlu gelirhem dedigin gibi, biliyor baban bu durumu, zamanla daha da sindirir bu sefer adı konsun telaşına başlar o da
burhan sessiz sakin degil aslında da daha yeni ayrıldıgım için sevgilimden kendisini çekiyor olabilir :26: bikaç gündür ona tavırlıydım diye bu sabah meclise davet etti benisanırım haftaya görüşecegiz sonunda
sende o zman haftaya gittiğinde kesin bitti falan diye kulağına su kaçır burhanın, onun da kafası rahat etsin..
ayrıca hayırdır meclis falan kız milletvekili mi yoksam aa kpss atamada benim işime yarar
aynı günde de olacaksa hiç bişeyi engellemez bence, güzel olacak kuzumhaziran ın 6 sında yapın sözü, benm doğum günümde
hee burhanın düğünü kaçırmaması lazım dimi, bunu bi açıklayayım ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?