Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

işte ablamların konuşması çok iyi oldu eniştemi çok sever babam fikirlerine önem verir ee oda benimkini anlatınca babamda az çok benimsedi..
ya canım artık bekletmek istemiyorum karşı tarafı da ailesi de soruyormuş gelişmeleri..yani şimdi ben çokıp yok kpss yi bekleyin diyemem bencillik gibi olur sanki..hep bizim taraftan bu iş uzadı zaten..
iş konusunu dert ediyor etmez mi ama o da çaresiz kaldı

haklısın canım ama kpss de gelecegin açısından çok önemli degil mi :26: ben sanırım iyice duygularımı kaybettim, herşeye mantık açısından bakıyorum artık

dur bakalım, yakında baban başlar tarih konuşmaya, çok bekletmeyecek gibi sanki

zaten öyle aman aman hazırlanamıyorum işle zor oluyor..
kpssden sonrada ramazan var sonra bayram yani kafadan yine 1,5 ay gitti..
bari diyoruz ramazandan önce sadece isteme olsun, sonrası zaten kpss ve ramazandan sonra :26:
ee sende ne var ne yok emrahtan yok mu hala :26:

haklısın kuzum zaman bayagı atacak o zaman, sen bakma bana, ben cidden duygularımı kaybettim yoksa kpss ye 2 ay var daha, bu arada yapılabilir hepsi

emrah kim, ben öyle birini hatırlamıyorum

haklısın kuzum zaman bayagı atacak o zaman, sen bakma bana, ben cidden duygularımı kaybettim yoksa kpss ye 2 ay var daha, bu arada yapılabilir hepsi

emrah kim, ben öyle birini hatırlamıyorum

sen hatırlamıyorsun ben hatırlıyorum yaman çelişki
2 ay var canım evet bari söz olsun bakalım annemde rahatsız bu aralar diyemiyorum bişey düzelsin tanışmaya çağıracak babam kesin :18:

sen hatırlamıyorsun ben hatırlıyorum yaman çelişki
2 ay var canım evet bari söz olsun bakalım annemde rahatsız bu aralar diyemiyorum bişey düzelsin tanışmaya çağıracak babam kesin :18:

anamm iyice heyecan doruktaa :18::18: güzel olacak herşey bak, baban halinden gayet memnun sen istemeyle sözü ayrı mı istiyordun canım :26:

emrah diye birini bende uzaktan hatırlıyorum ama kendisiyle 1 aydır bie iletişimim olmadıgı için unuttum anneme ananeme falan da söyledim kesın olarak ayrıldıgımızı bişey demediler şükür ananem bile burhanı sevdi, ailecek kafayı yediler, burhanın haberi yok bizi evlendirecekler nerdeyse

ben geldim kii sizin uyanmanızı bekliyorum öğleden sonra görüşürüz artık
sana anlatacaklarım varrrr nurdanım

bizi adamdan saymıyosun demek kiii bi tek nurdan kafa yorsun o zaman bundan sonraki süreçlerinde de, sakın bizden fikir istemeee

sadece nurdana anlattığın için yorum falan yapmıycııımmmm

inş canım bakalım artık top onlarda
ben aynı gün istiyorum isteme söz o yüzden pek sıkıntı olmaz süreç olayı..
inş burhanın da haberi olur düğünü kaçırmasın

bizi adamdan saymıyosun demek kiii bi tek nurdan kafa yorsun o zaman bundan sonraki süreçlerinde de, sakın bizden fikir istemeee

ama ama canım ben size bunları anlatmıştım hemen o gün..nurdan ankaradaydı o ara o yüzden haberi yoktu şimdi anlattım hazır denk gelmişken..
hepinizin fikirlerine çok önem veriyorum hiç öyle şey olur mu

inş canım bakalım artık top onlarda
ben aynı gün istiyorum isteme söz o yüzden pek sıkıntı olmaz süreç olayı..
inş burhanın da haberi olur düğünü kaçırmasın

aynı günde de olacaksa hiç bişeyi engellemez bence, güzel olacak kuzum haziran ın 6 sında yapın sözü, benm doğum günümde

hee burhanın düğünü kaçırmaması lazım dimi, bunu bi açıklayayım ona

ayy inş canım Allah mı söyletti
ama en zoru geçti benim nazarımda gerisi de bi şekilde gelecek görmezden gelecek değiller ya bu durumu
seninde kaderin mi be kuzum sessiz kalanlar seni buluyor söyle atik atak çevik biri olsalar açılsalar dertlerini söyleseler sana

Gizemcim sana katılıyorum bu konulardan benim de haberim yok kpss falan hiç duymadım ben ama bize anlatılmıyormuş zaten

Gizemcim sana katılıyorum bu konulardan benim de haberim yok kpss falan hiç duymadım ben ama bize anlatılmıyormuş zaten

anamm sende mi ceren
ya o ara kaçırmışım heyecandan demekki valla ayrımcılık yok hepinizin fikirleri çok değerli benim için
yahu sizin sayenizde babama açıldım ben siz ısrar etmeseydiniz hala aynıydım daha ne diyim

valla ben doğum günüm diye demiyorum 6 haziranı çok severim, belki size de ugurlu gelir hem dedigin gibi, biliyor baban bu durumu, zamanla daha da sindirir bu sefer adı konsun telaşına başlar o da

burhan sessiz sakin degil aslında da daha yeni ayrıldıgım için sevgilimden kendisini çekiyor olabilir :26: bikaç gündür ona tavırlıydım diye bu sabah meclise davet etti beni sanırım haftaya görüşecegiz sonunda

sende o zman haftaya gittiğinde kesin bitti falan diye kulağına su kaçır burhanın, onun da kafası rahat etsin..
ayrıca hayırdır meclis falan kız milletvekili mi yoksam aa kpss atamada benim işime yarar

sende o zman haftaya gittiğinde kesin bitti falan diye kulağına su kaçır burhanın, onun da kafası rahat etsin..
ayrıca hayırdır meclis falan kız milletvekili mi yoksam aa kpss atamada benim işime yarar

bence o zaten kabullendi bittigini, yoksa face teki resmime falan yorum yazmazdı ama mevzusu geçerse mutlaka söylerim

komisyonlardan birinde memur canım, vekil degil hatta cuma gelin de genel kurula sokayım sizi dedi ama cuma ben dönmüş olruum, o yuzden ya çarşamba ya perşembe beraberiz

Haziranin 6 si sevdicegimin dogum gunu benimde.. O gun evlenmeyi istedik ama gec kaldik simdi 2014 yazina bile ayarlayamiyoruz cok zormus evlilik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…