- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #5.861
inş canım bakalım artık top onlarda
ben aynı gün istiyorum isteme söz o yüzden pek sıkıntı olmaz süreç olayı..
inş burhanın da haberi olur düğünü kaçırmasın
ama ama canım ben size bunları anlatmıştım hemen o gün..nurdan ankaradaydı o ara o yüzden haberi yoktu şimdi anlattım hazır denk gelmişken..
hepinizin fikirlerine çok önem veriyorum hiç öyle şey olur mu
yaa ama yanlış anlaşılmışım üzüldüm
Gizemcim sana katılıyorum bu konulardan benim de haberim yok kpss falan hiç duymadım ben ama bize anlatılmıyormuş zaten
Haziranin 6 si sevdicegimin dogum gunu benimde.. O gun evlenmeyi istedik ama gec kaldik simdi 2014 yazina bile ayarlayamiyoruz cok zormus evlilik..
bence o zaten kabullendi bittigini, yoksa face teki resmime falan yorum yazmazdıama mevzusu geçerse mutlaka söylerim
komisyonlardan birinde memur canım, vekil degilhatta cuma gelin de genel kurula sokayım sizi dedi ama cuma ben dönmüş olruum, o yuzden ya çarşamba ya perşembe beraberiz
vallaaa, gayet de ciddiyiiimablanın eniştenin gelip konuştuğundan, babanın şakalrından vs. hiç haberimiz yok sen bize en son sadece babam tanışmak istiyo dedin o kadar
biz de hiç fikir vermeyiz onaa, hıhhh
vaa ne güzel işi var bende çok isterdim orda memur olmayı
6 ay öncesinden itibaren tarih alınmaya başlıyormuş ya, insanlar resmen kuyruk oluyormuş tarih almak için :26: düğün salonları zaten 1 sene önceden tutuluyor nerdeyseRabbim yardımcınız olsun
Senin sözün oldu mu canım? Rabbım tamamını erdirsin
yok canım, ben aslında sevgilimden ayrıldım, kaçak takılıyorum burada
vardır her işte bir hayır canım, bir derdım var konularını gordukce ıcım acıdı sabahtan beri
Nasılsınız kızlar maşaAllah hazırlıklar tam gazzzz sizdeeee
aaaaaaaaaaa, kimsecikler yooooooooooook
Hadi bana yardım edin :26: Sözden sonra erkek tarafına söz tepsisi verilirmiş içinde mendil çorap birde kadeh oluyor sanırım sizin var mı bir bilginiz acaba :26:
hımmmmm eveeeet
Hadi bana yardım edin :26: Sözden sonra erkek tarafına söz tepsisi verilirmiş içinde mendil çorap birde kadeh oluyor sanırım sizin var mı bir bilginiz acaba :26:
Sen verecek misin canım yüzük tepsisi ayrı bu ayrı oluyor ama değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?