Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

yaa ama yanlış anlaşılmışım üzüldüm

vallaaa, gayet de ciddiyiiim ablanın eniştenin gelip konuştuğundan, babanın şakalrından vs. hiç haberimiz yok sen bize en son sadece babam tanışmak istiyo dedin o kadar

Gizemcim sana katılıyorum bu konulardan benim de haberim yok kpss falan hiç duymadım ben ama bize anlatılmıyormuş zaten

biz de hiç fikir vermeyiz onaa, hıhhh

Haziranin 6 si sevdicegimin dogum gunu benimde.. O gun evlenmeyi istedik ama gec kaldik simdi 2014 yazina bile ayarlayamiyoruz cok zormus evlilik..

6 ay öncesinden itibaren tarih alınmaya başlıyormuş ya, insanlar resmen kuyruk oluyormuş tarih almak için :26: düğün salonları zaten 1 sene önceden tutuluyor nerdeyse Rabbim yardımcınız olsun

vaa ne güzel işi var bende çok isterdim orda memur olmayı

vallaaa, gayet de ciddiyiiim ablanın eniştenin gelip konuştuğundan, babanın şakalrından vs. hiç haberimiz yok sen bize en son sadece babam tanışmak istiyo dedin o kadar

biz de hiç fikir vermeyiz onaa, hıhhh

şaka olayı daha yeni oldu ama ondan dememişimdir o gün..
ama ablamla eniştem geldiler destek için dedim ya kuzum tanışmak istedi babam dedim

Son düzenleme:
Nasılsınız kızlar maşaAllah hazırlıklar tam gazzzz sizdeeee

Instagramda bi kullanici buldum uygun fiyata cok ta guzell seyler satiyor ozellikle mutfak gerecleri :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi bana yardım edin :26: Sözden sonra erkek tarafına söz tepsisi verilirmiş içinde mendil çorap birde kadeh oluyor sanırım sizin var mı bir bilginiz acaba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…