- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #6.301
heeee hakkatten ağlamıyomuş bee, hayallarim yıkıldı şu aaaan
ben onu hep ağlıyo sanıyodummm
eveeeeeet
hem bagırır hem aglarım bendee :84::84: :84:
senden bahsetmedim beeee
o smileyi yani bunu :84: ağlıyo zannediyodum ben hep, beğersem değilmişşş
Slm, günü yaklaşan hatunlar hazırlıklarınız nasıl gidiyor bakalım?
cerenciğimzin isteme faslı oldu cumartesi akşamıı
kızlaarrr günaydıınnnn
Günaydın kızlarrBugün sevgilimle alyans bakmaya gideceğiz o beğendiğim alyansa ama bilin bakalım ne oldu ben sevgilime alalım da alalım derken babam para göndermedi şimdi ben alamam o alyansı o tamam dese bile nasıl şans ama..
günaydın canım
daha yeni işe geldim ya bu kpss beni öldürecek kaç saat sıra bekledim bi kayıt için neyse ki halloldu
darısı sana şekerim
Günaydın kızlarrBugün sevgilimle alyans bakmaya gideceğiz o beğendiğim alyansa ama bilin bakalım ne oldu ben sevgilime alalım da alalım derken babam para göndermedi şimdi ben alamam o alyansı o tamam dese bile nasıl şans ama..
ben bizim buradaki liseyi aradım da burdan kayıt almıyorlarmışçarşı merkeze gitmek lazım ama orayı da pek bilmiyorum mecburen ankaraya kaldı :26: salı günü halledecegim mecbur, çarşamba günü fabrika gazmem lazım ondan yırtamam
merhaba. hayırlı olsun
her işte vardır bir hayır kuzum, sen alıcı gözle bak tüm alyanslara, gönlüne göre olanı paranın yettigini bulursun ben eminimkolay gelsinn
günaydın tatlımm
göndermeyecek mi yoksa sonra mı gönderecek canım
halledersin salı ya zaten dakikalık bişey..
şifre olayını da zaten kayıt yaparken sana verecekler olmadığı için, onun içinde 5 tl bayılıyorsun
Öyle olacak canım mecbur çok güzel modeller var ama aklım kalacak gibi geliyor inşallah onun ötesine geçecek bir model bulurum :26:
bide şifreye para mı verecegiz yaa oofff :84: :84:
ya kesin kuyruk olacak ben bizim kampusten başvurmayı düşünüyorum çünkü :26: ama napalım artık, salı günü böyle geçecek mecbur, toplantıya katılamadım diye de patronla papaz olacam ama napalım, çarşamba günkü işim daha önemli :26:
takıntılı olarak gitme bebegim, hafızanı resetleyip git, mutlaka begendigin modeller olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?