Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Günaydın kızlarr Bugün sevgilimle alyans bakmaya gideceğiz o beğendiğim alyansa ama bilin bakalım ne oldu ben sevgilime alalım da alalım derken babam para göndermedi şimdi ben alamam o alyansı o tamam dese bile nasıl şans ama..

günaydın canım
daha yeni işe geldim ya bu kpss beni öldürecek kaç saat sıra bekledim bi kayıt için neyse ki halloldu
darısı sana şekerim

ben bizim buradaki liseyi aradım da burdan kayıt almıyorlarmış çarşı merkeze gitmek lazım ama orayı da pek bilmiyorum mecburen ankaraya kaldı :26: salı günü halledecegim mecbur, çarşamba günü fabrika gazmem lazım ondan yırtamam

her işte vardır bir hayır kuzum, sen alıcı gözle bak tüm alyanslara, gönlüne göre olanı paranın yettigini bulursun ben eminim kolay gelsinn

halledersin salı ya zaten dakikalık bişey..
şifre olayını da zaten kayıt yaparken sana verecekler olmadığı için, onun içinde 5 tl bayılıyorsun

günaydın tatlımm
göndermeyecek mi yoksa sonra mı gönderecek canım

merhaba. hayırlı olsun

Merhaba canım teşekkür ederim
her işte vardır bir hayır kuzum, sen alıcı gözle bak tüm alyanslara, gönlüne göre olanı paranın yettigini bulursun ben eminim kolay gelsinn

Öyle olacak canım mecbur çok güzel modeller var ama aklım kalacak gibi geliyor inşallah onun ötesine geçecek bir model bulurum :26:

halledersin salı ya zaten dakikalık bişey..
şifre olayını da zaten kayıt yaparken sana verecekler olmadığı için, onun içinde 5 tl bayılıyorsun

bide şifreye para mı verecegiz yaa oofff :84: :84:

ya kesin kuyruk olacak ben bizim kampusten başvurmayı düşünüyorum çünkü :26: ama napalım artık, salı günü böyle geçecek mecbur, toplantıya katılamadım diye de patronla papaz olacam ama napalım, çarşamba günkü işim daha önemli :26:

Öyle olacak canım mecbur çok güzel modeller var ama aklım kalacak gibi geliyor inşallah onun ötesine geçecek bir model bulurum :26:

takıntılı olarak gitme bebegim, hafızanı resetleyip git, mutlaka begendigin modeller olacaktır

Aynen canım en iyisi öyle yapmak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…