Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Tamam sana da atayim

bende eski nişanlımın annesine inadımdan dememiştim anne diye daha ilk tanıştıgımız zamanlarda ortada nişan yokken bi lafını yaptı beyefendi, anneme anne desen ya diye, bende resmiyete binmeden demem dedim, öyle böyle benmle kavga edince bende düğüne kadar demeyecem zorla dedirtte göreyim dedim demedim tabiki fdayatmaları hiç sevmiyorum ben

ben de sevmem dayatmaları

mesela özhana sorduğumda eğer bana "bizim aramızdaki yaş farkı sana göre az olmasına rağmen ben abla diyorum, sen tabi ki de ismiyle hitap etmemelisin" gibi bişey deseydi, asla "abla" diyemezdim heralde :26:

bu olay dedigin sizin söz gününüz canım, artık resmi olarak onların gelinlerisin yani demezsen eğer senin büyütttügünü düşünebilirler bence

Cereeeeen çok özendim kii..
Çok mutlu olursun inşallah canım..

Üzülme olur mu. İyi ki doğdun bu arada :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar iyiki varsınız çok teşekkür ederim herşey için teşşekürler:) Bana şans dileyin :)

ablasına abla diyordum mesela bende, hem de ismiyle hitap etmeden, eniştesine de direk abi diyordum falan ama inada bindirildigi zaman tutamıyorum kendimi, kopuyor gidiyor işte hatta yasinin bi arkadaşının düğününe gittigimizde ben ismiyle beraber teyze deidm diye baya garipsemişlerdi de kadın, alışamadı daha demişti, bidemilletin baskısı da var yani

Ben annesine o kelimeyi söylemedim hiç, annemi kaybettikten sonra da sevgilime açık açık bendeki durumu anlattım. Sana asla de diyemem, sadece teyze deme dedi. Ablası benden 3 yaş büyük olduğundan, erkek arkadaşım da abla demediği için ismiyle hitap ediyorum. Büyük yengesine abla diyorum, diğerine ismiyle hitap ediyorum benim yaşlarımda olan herkes öyle hitap ettiği için, eltiye yenge demek bana garip geliyor zaten, dayının, amcanın eşi olsa neyse de, eşinin abisinin eşi, aynı konumdayız..

Özhan mı senin ki?
Benimki de Özkan..

senin için "anne" kelimesi sancılı olur gerçekten :26:

ablasıyla Özhan arasında 1,5 yaş fark var ama Özhan asla ismiyle hitap etmez, abla der. benimle ablası arasında 5 yaş fark var. yani o abla derken benim ismini söylemem pek hoş kaçmazdı zaten, ama ben tamamen içimden öyle demek geldiği için abla dedim zaten tek çocuğumm, hiç ablam olmadı

bi harf farkı var desene seninkiyle benimki arasındaa

Abla demekte sıkıntı yok ki sevgilinde 1,5 yaşa rağmen abla diyorsa seninde demen yerinde olmuş, neticede 5 yaş var diyorsun.
Trakyalılar da '' H'' yoktur desem yeri, hasan nasıl asan, hüseyin üseyin ise özhan' a da özaan derdi kesin.

canım benim neler olmuş ya, ama bunların senin mutluluğunu gölgelemesine izin verme lütfen.. kaç gündür hep beraber bunu bekliyorduk böyle olmamalı..
tamam babanın, amcanın söylemleri yanlış ama bunu kimse sana dayatamaz sevgilinin ailesi de dahil..sevmeyebilirler babanı ama sen mahcup tavır takınma onlara karşı..
şimdi yoksun ama gelince her şeyi en ince ayrıntıya kadar istiyorum

nice mutlu, huzurlu senelerin olsun canım , iyiki doğdunn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…