Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

iyi valla güzelim bende, geziyorum proje çiziyorum, buralarda takılyıorum öyle işte

sen nasılsın asıl sen anlat geldin mi ankaraya

Mutluyum kısacaa :)) cok stresliydim, içim rahatladi hersey guzel olunca :) ankarada degilim daha anneme biraz yardim edeyim dedim cok yoruldu o da, pazartesi dönüyorum ankaraya :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dönünce de hemen sınavlar başlayacak dimi :18: doğum günüme beklerim şekerim, haftaya cuma dışarıda kutlayacaz

ben resimleri takip ettigim için gördüm herşeyi ve çok da güzel olmuşsunü mutlu oldugunuz da her halinizden belli zaten Rabbim bozmasın

ohhhh şükür sen de savdın sıranıı

darısı başımıza artıkk

resim de isteriz amaaaa

Amiiin :) cok teşekkür ederim tekrar :) malesef sinavlar baslayacak donunce nerde kutluyosunuz cuma sinavdan sonra gelebilirim

ohhhh şükür sen de savdın sıranıı

darısı başımıza artıkk

resim de isteriz amaaaa

Darısı başınıza cok guzel olur insallah sizinki de :) telefondan da ekleyemiyorum resim ankaraya gittikten sonra olur o anca, ama faceden seni ekleyebilirim orada var resimler canım :)

o da doğru canım tam sınav haftasının ortasında doğum günümü olurmuş ama eger gelebilirsen beklerim

Selam kızlar dışardaydımm yeni gördümmm. Erasmus için gidicek italya yaa :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eğitim içinmiş kuzum o kadar takma kafana hem bu ilişkiniz için çok önemli bir sınav olacak, eğer bunu da atlatırsanız hiç bie engel kalmaz önünüzde

Fırsatım olursa gelirim tabikii :) sinavlardan sonra da uzun sure ankaradayim gelirsen o zaman kutlarim ben gecikmeli olarak :)

15 inden sonra gidecegim sanırım amaa 26 sı gibi arkadaşın kep töreni için gelecegim ankaraya tekrar, bakarısn ayarlarız o zamana bişeyler

tamam ekleeeee beni

özelden atıyorum linki

Tamam anlastik o zaman :) bu arada gelisme var mi burhan cephesinde :)

ooooo neler oldu neleerrr

önce bi baya fena aramız bozuldu, sonra düzeldi, şimdi eskisine döndük şükür daha iyi olması için de umutlarımız devam etmekte bakalım hatta brothers fikri de ondan çıktı, o da olacak o gece yani

görmedin mi sen face de beraber resmimizi, yanımızda bi arkadaş daha var, lunaparktayız

offff ankarada olmak istedim ben deeee

Duzeldiyse sorun yok guzel guzel anlasin aaa ara bozmak da neymis :) dogum günü kutlama plani ona ait diyebiliriz yaniii :)) face e falan bakamadim ki hic hemen bakiym simdi :)

offff ankarada olmak istedim ben deeee

kız gelsene sen de ankarayaaa bak bitter de burda kızkıza gezerizzz

öylee ilk kavgamızı yaptık işte

bak bak biraz aşağılarda var resmimiz sag yanımda oturuyor hatta

eğitim içinmiş kuzum o kadar takma kafana hem bu ilişkiniz için çok önemli bir sınav olacak, eğer bunu da atlatırsanız hiç bie engel kalmaz önünüzde

İnşallah nurdan ablacım. Ama sınıftan kızlar falan da gidiyo ya. Böyle aklıma gelip duruyo. Ya foto çekinirlerse. Ya şöle olursa ya böle olursa diye. Bir de yanlış anlasılmadan dolayı pek sevmediğim bi kız var ve görüşmesini istemiyorum. Görüşmüyo o da Allahım razı olsun.. Sınandığımızı düşünüyorum. O kız da gidiyo. Ben sevgilime dedim ki senin bana olan saygın, benim sana olan sevgim ile bunun da üstesinden gelicez inşallah dedim. Ona dedim ben. Eğer ki görüşürsen konusmak zorunda kalırsan söyle bana. Söylersen söylüyo diye bilirim. Acaba konuştular mı diye için içimi yemez dedim. O da tamam sen merak etme dedi. Allah'a emanet..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…