- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #9.001
iyi valla güzelim bende, geziyorum proje çiziyorum, buralarda takılyıorum öyle işte
sen nasılsın asıl sen anlatgeldin mi ankaraya
Mutluyum kısacaa :)) cok stresliydim, içim rahatladi hersey guzel olunca :) ankarada degilim daha anneme biraz yardim edeyim dedim cok yoruldu o da, pazartesi dönüyorum ankaraya :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ohhhh şükür sen de savdın sıranııTeşekkür ederim canimm :)) hersey cok guzeldi şükür atlattık bunu da :) çarşamba günü geldiler yemege alacaktik aslinda ama 14 saatlik yoldan sonra kimsenin hali kalmamistiotele gectiler hemen dinlenmek icin :) persembe gunu kahvaltiya geldiler sonra onun ailesi ve benim ailem disari ciktik detaylari konusmak icin evdekilerden uzaklastik, mesafe oldugundan fırsat olmamisti detaylar icin konusmaya :) aksama dogru yemege aldik onlari sonra hazirlanmaya gittiler aksam isteme oldu ikramlar vardi, 30 kisiye kahve dağıttım dusmekten korkuyodum en cok kazasiz atlattim ertesi gun soz alisverisi oldu yuzukleri aldik kuafor hazirlik derken aksam oldu ikramlar vardi yine sonra yuzukler takildi :)) cumartesi de gittiler sabah ugurladik, ama biz sevdicegimle nerdeyse hic gorusemedik dogru duzgun konusamadik bile aileler varken olmuyor :)
dönünce de hemen sınavlar başlayacak dimi :18: doğum günüme beklerim şekerim, haftaya cuma dışarıda kutlayacaz
ben resimleri takip ettigim için gördüm herşeyive çok da güzel olmuşsunü mutlu oldugunuz da her halinizden belli zaten Rabbim bozmasın
Amiiin :) cok teşekkür ederim tekrar :) malesef sinavlar baslayacak donuncenerde kutluyosunuz cuma sinavdan sonra gelebilirim
ohhhh şükür sen de savdın sıranıı
darısı başımıza artıkk
resim de isteriz amaaaa
cuma akşamı brothers a gidecegiz canım sanırımbeklerim eger gelirsen
Ooo en sevdiğimsinav donemi disari cikmam sorun oluyor ama hep ders calis 2 hafta sık disini cumlesiyle karsilasiyorum :) simdi bide söz falan derken iyice bosladim
Selam kızlar dışardaydımm yeni gördümmm. Erasmus için gidicek italya yaa :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
o da doğru canım tam sınav haftasının ortasında doğum günümü olurmuşama eger gelebilirsen beklerim
Fırsatım olursa gelirim tabikii :) sinavlardan sonra da uzun sure ankaradayim gelirsen o zaman kutlarim ben gecikmeli olarak :)
15 inden sonra gidecegim sanırım amaa 26 sı gibi arkadaşın kep töreni için gelecegim ankaraya tekrar, bakarısn ayarlarız o zamana bişeyler
Darısı başınıza cok guzel olur insallah sizinki de :) telefondan da ekleyemiyorum resim ankaraya gittikten sonra olur o anca, ama faceden seni ekleyebilirim orada var resimler canım :)
Tamam anlastik o zaman :) bu arada gelisme var mi burhan cephesinde :)
tamam ekleeeee beni
özelden atıyorum linki
ooooo neler oldu neleerrr
önce bi baya fena aramız bozuldu, sonra düzeldi, şimdi eskisine döndük şükürdaha iyi olması için de umutlarımız devam etmekte bakalım hatta brothers fikri de ondan çıktı, o da olacak o gece yani
görmedin mi sen face de beraber resmimizi, yanımızda bi arkadaş daha var, lunaparktayız
ooooo neler oldu neleerrr
önce bi baya fena aramız bozuldu, sonra düzeldi, şimdi eskisine döndük şükürdaha iyi olması için de umutlarımız devam etmekte bakalım hatta brothers fikri de ondan çıktı, o da olacak o gece yani
görmedin mi sen face de beraber resmimizi, yanımızda bi arkadaş daha var, lunaparktayız
offff ankarada olmak istedim ben deeee
Duzeldiyse sorun yok guzel guzel anlasin aaa ara bozmak da neymis :) dogum günü kutlama plani ona ait diyebiliriz yaniii :)) face e falan bakamadim ki hic hemen bakiym simdi :)
eğitim içinmiş kuzum o kadar takma kafanahem bu ilişkiniz için çok önemli bir sınav olacak, eğer bunu da atlatırsanız hiç bie engel kalmaz önünüzde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?