- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #9.041
onu da ben de bekliyorum da, maalesef hiçbir gelişme yok
bu gidişle biz ömür boyu sevgili kalcazzz :111:
yok yaa sormadımmmaçtı ya sonunda neden kapattıysa kapatmış napalım yani
Kalmazsiniiiz az kaldi senin sözüne hissediyorum :)) birden karar verilecek bence kısa süre icinde :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
face inin linkini mi atayım şekerim anlamadım :26:
inşallah canım yaaa, bunu o kadar çok istiyorum ki... her akşam uykuya dalana kadar dua ediyorum bunun için..
Cok iyi anliyorum seni canim ama oluyor hepsi hic canını sıkma sen, guzel olacak hersey istedigin gibi emin ol :)
Evet haklisin biraz ilgisi ol aman yaa naparsa yapsin acsin kapatsin bosver :)) cok uzerine dusunce bi garip oluyor bu erkekler :)
Senin resimlerden bahsediyor diye anladim ben ama onu konusuyoduk cunku burhani ve seni :)
off evet yaa bu ara biraz çaktırdım ben hergun yeni bir şeyle sinir ediyor beni, kızdıgımı ona da belli edemiyorum, kendi kendime kudurup duruyorum
hee ben de senin söz resimlerini zannettimacaba luna hangisini istiyor
hayır senden bahsediyorum
Yanlis anlasilma olmus benden bahsediyomuskendi kendine sinirlen ama ona belli etme en iyisi o zaten o takmadigini dusunsun daha cok kudurur ilgiyi cekmek lazim biraz :)
tabi kızım sözlü olan sensin niye benm resimlerimi istesin zaten
yaa ben ilgiyi o kadar çok çektim ki onun üstünden o onunla hiç görüşmek istemedigimi zannetti bi araşimdi ancakdurumu toparlıyorum diye fazla gidemiyorum üstüne de bazen şalterimi attırıyor, susuyoum bende beyefendi tripten de hoşlanmıyormuş zaten, birazcık padışahlıgın tadını çıkarsın, ileride olursa bu iş acısını çıkartacagım bunların
tabi kızım sözlü olan sensin niye benm resimlerimi istesin zaten
yaa ben ilgiyi o kadar çok çektim ki onun üstünden o onunla hiç görüşmek istemedigimi zannetti bi araşimdi ancakdurumu toparlıyorum diye fazla gidemiyorum üstüne de bazen şalterimi attırıyor, susuyoum bende beyefendi tripten de hoşlanmıyormuş zaten, birazcık padışahlıgın tadını çıkarsın, ileride olursa bu iş acısını çıkartacagım bunların
Kendimi gördüm bi an :) simdi tadını cikarsin ilerde görür o :) dozunu ayarlamak da onemli tabi sen tamamen ilgiyi cekmissin demekki
Kendimi gördüm bi an :) simdi tadını cikarsin ilerde görür o :) dozunu ayarlamak da onemli tabi sen tamamen ilgiyi cekmissin demekki
ben de onun benmle görüşmek istemedigini düşünüp bir miktardan biraz fazla kendimi çekmiş olabilirim tabi
ayy hele ona gününü gösterecegim günler gelsin de belki de kıyamam yani belli olmaz
ben de onun benmle görüşmek istemedigini düşünüp bir miktardan biraz fazla kendimi çekmiş olabilirim tabi
ayy hele ona gününü gösterecegim günler gelsin de belki de kıyamam yani belli olmaz
benim topiğe gelsenize nann
söz muhabbetleri dışında işgal etmiyek burayı artıkınn
Aaaa yeni topik gelmiss :))
benim topiğe gelsenize nann
söz muhabbetleri dışında işgal etmiyek burayı artıkınn
Oyle dusundurduyse haketmis o zaman :)) kiyarsin kiyarsin kiyamazsan sen uzulursun en iyisi birazcik kiymak
o zaman ben bu topiğe hiç giremem kiii
tamam tamam azıcık kıyarım söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?