Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Kalmazsiniiiz az kaldi senin sözüne hissediyorum :)) birden karar verilecek bence kısa süre icinde :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah canım yaaa, bunu o kadar çok istiyorum ki... her akşam uykuya dalana kadar dua ediyorum bunun için..

Evet haklisin biraz ilgisi ol aman yaa naparsa yapsin acsin kapatsin bosver :)) cok uzerine dusunce bi garip oluyor bu erkekler :)

off evet yaa bu ara biraz çaktırdım ben hergun yeni bir şeyle sinir ediyor beni, kızdıgımı ona da belli edemiyorum, kendi kendime kudurup duruyorum

Senin resimlerden bahsediyor diye anladim ben ama onu konusuyoduk cunku burhani ve seni :)

hee ben de senin söz resimlerini zannettim acaba luna hangisini istiyor

Yanlis anlasilma olmus benden bahsediyomus kendi kendine sinirlen ama ona belli etme en iyisi o zaten o takmadigini dusunsun daha cok kudurur ilgiyi cekmek lazim biraz :)

tabi kızım sözlü olan sensin niye benm resimlerimi istesin zaten

yaa ben ilgiyi o kadar çok çektim ki onun üstünden o onunla hiç görüşmek istemedigimi zannetti bi ara şimdi ancakdurumu toparlıyorum diye fazla gidemiyorum üstüne de bazen şalterimi attırıyor, susuyoum bende beyefendi tripten de hoşlanmıyormuş zaten, birazcık padışahlıgın tadını çıkarsın, ileride olursa bu iş acısını çıkartacagım bunların

sabır sabır yaaa sabırrr

Kendimi gördüm bi an :) simdi tadını cikarsin ilerde görür o :) dozunu ayarlamak da onemli tabi sen tamamen ilgiyi cekmissin demekki

Kendimi gördüm bi an :) simdi tadını cikarsin ilerde görür o :) dozunu ayarlamak da onemli tabi sen tamamen ilgiyi cekmissin demekki

ben de onun benmle görüşmek istemedigini düşünüp bir miktardan biraz fazla kendimi çekmiş olabilirim tabi

ayy hele ona gününü gösterecegim günler gelsin de belki de kıyamam yani belli olmaz

ben de onun benmle görüşmek istemedigini düşünüp bir miktardan biraz fazla kendimi çekmiş olabilirim tabi

ayy hele ona gününü gösterecegim günler gelsin de belki de kıyamam yani belli olmaz

benim topiğe gelsenize nann

söz muhabbetleri dışında işgal etmiyek burayı artıkınn

Oyle dusundurduyse haketmis o zaman :)) kiyarsin kiyarsin kiyamazsan sen uzulursun en iyisi birazcik kiymak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…