- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #9.021
kız gelsene sen de ankarayaaabak bitter de burda kızkıza gezerizzz
Yarın ankaraya geliyorum :)
öylee ilk kavgamızı yaptık işte
bak bak biraz aşağılarda var resmimizsag yanımda oturuyor hatta
Duzeldiyse sorun yok guzel guzel anlasin aaa ara bozmak da neymis :) dogum günü kutlama plani ona ait diyebiliriz yaniii :)) face e falan bakamadim ki hic hemen bakiym simdi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah nurdan ablacım. Ama sınıftan kızlar falan da gidiyo ya. Böyle aklıma gelip duruyo. Ya foto çekinirlerse. Ya şöle olursa ya böle olursa diye. Bir de yanlış anlasılmadan dolayı pek sevmediğim bi kız var ve görüşmesini istemiyorum. Görüşmüyo o da Allahım razı olsun.. Sınandığımızı düşünüyorum. O kız da gidiyo. Ben sevgilime dedim ki senin bana olan saygın, benim sana olan sevgim ile bunun da üstesinden gelicez inşallah dedim. Ona dedim ben. Eğer ki görüşürsen konusmak zorunda kalırsan söyle bana. Söylersen söylüyo diye bilirim. Acaba konuştular mı diye için içimi yemez dedim. O da tamam sen merak etme dedi. Allah'a emanet..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yarın ankaraya geliyorum inşallah :))
kuzum bak benm çok yakın bir erkek arkadaşım var, ve 3 yıldır tanışıyoruz tek bir gun ona başka bi gözle bakmadım, tek bir gün o da bana başka bi gözle bakmadı eminimdemek istedigim şu ki bi kızla bi erkek sevgili olmadan arkadaş olarak da görüşebilirler. ki o arkadaşımın sevgilisi var, kız beni tanıyor biliyor, beraber de takılıyoruz hiç bigun sorun etmedigi için de gönlü rahat, dolayısıyla bizim de gönlümüz rahat
sen hiç kafana takma böyle şeyleri. nolmuş fotograf çekinirse, yada beraber gezerlersesıkıntı olacak şeyler degil ki bunlar, sen sevgiline güvenirsen eger sorun yok, yanlışı yaparsa kendine yapar zaten senin kaybedecegin hiçbişey ok, gönlünü ferah tut yeter
ne işin var kız ankarada
öylee ilk kavgamızı yaptık işte
bak bak biraz aşağılarda var resmimizsag yanımda oturuyor hatta
nasıl geliyim kiiii
çalışıyorum ya bennnn
Yani çok doğru söylüyosun aslında. Bazen mantığımla düşünmüyorum. Artık nasıl düşünüyosam. Deliricek gibi oluyorum ya. İçim içimi yiyo. Sanki dünyadaki tek erkek benm sevgilim ve bütün kızlar onun peşinde gibi. Böyle saçmalık olabilir mi Allah aşkına. Hadi olsun da bütün kızlar bnm sevgilimin peşinde olsun. Benim sevgilim dönüp bakar mı ? Bakmaz. Biliiyorum. Çok sever beni sevgilim sağolsun. Ama vesvese işte. Zaten benim sorunum da bu. Takıntılıyım. Beni yiyip bitiriyo bu takıntılı ruh halim
Teyzeme gidicem annanemle :)))
böle kaldımmmmm
elbisen çok güzelmiş, ve çok güzel olmuşsunnnnn
Gördüüm siz yakisiyosunuz yaa :) düzgün biri gibi ağır duruyor :) cok guzel cikmissiniz :)
Gördüüm siz yakisiyosunuz yaa :) düzgün biri gibi ağır duruyor :) cok guzel cikmissiniz :)
Canimmm cok teşekkür ederimm :) daha güzeli senin olsun :)) senin kesin tarihini bekliyoruz artik :)
ayy çok teşekkür ederimm
face ini de yeniden açtı beyefendi, geçen sen bakmıştın da görememiştin ya
ama bende istiyorum görmeklink falan yollasan da baksam olmaz mı ki püf..
Aaa evet niye kapatmis sordun mu :) acmisken biraz bakiym o zaman merak ettim :)
haftasonu gel
bu huyunu düzeltmeye çalış bence canım boşa ilişkini yıpratırsın
ohh iyi gezmeler şimdiden size
Nurdan ablaya söyle cunku su an telefondan hicbir islem yapamiyorum ben
Haklısınn. Dua et bana. Teşekkür ederim bu aradaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?