Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

böle kaldımmmmm

elbisen çok güzelmiş, ve çok güzel olmuşsunnnnn

kuzum bak benm çok yakın bir erkek arkadaşım var, ve 3 yıldır tanışıyoruz tek bir gun ona başka bi gözle bakmadım, tek bir gün o da bana başka bi gözle bakmadı eminim demek istedigim şu ki bi kızla bi erkek sevgili olmadan arkadaş olarak da görüşebilirler. ki o arkadaşımın sevgilisi var, kız beni tanıyor biliyor, beraber de takılıyoruz hiç bigun sorun etmedigi için de gönlü rahat, dolayısıyla bizim de gönlümüz rahat

sen hiç kafana takma böyle şeyleri. nolmuş fotograf çekinirse, yada beraber gezerlerse sıkıntı olacak şeyler degil ki bunlar, sen sevgiline güvenirsen eger sorun yok, yanlışı yaparsa kendine yapar zaten senin kaybedecegin hiçbişey ok, gönlünü ferah tut yeter

Yani çok doğru söylüyosun aslında. Bazen mantığımla düşünmüyorum. Artık nasıl düşünüyosam. Deliricek gibi oluyorum ya. İçim içimi yiyo. Sanki dünyadaki tek erkek benm sevgilim ve bütün kızlar onun peşinde gibi. Böyle saçmalık olabilir mi Allah aşkına. Hadi olsun da bütün kızlar bnm sevgilimin peşinde olsun. Benim sevgilim dönüp bakar mı ? Bakmaz. Biliiyorum. Çok sever beni sevgilim sağolsun. Ama vesvese işte. Zaten benim sorunum da bu. Takıntılıyım. Beni yiyip bitiriyo bu takıntılı ruh halim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kız gelsene sen de ankarayaaa bak bitter de burda kızkıza gezerizzz

öylee ilk kavgamızı yaptık işte

bak bak biraz aşağılarda var resmimiz sag yanımda oturuyor hatta

Gördüüm siz yakisiyosunuz yaa :) düzgün biri gibi ağır duruyor :) cok guzel cikmissiniz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nasıl geliyim kiiii

çalışıyorum ya bennnn

haftasonu gel

bu huyunu düzeltmeye çalış bence canım boşa ilişkini yıpratırsın

Teyzeme gidicem annanemle :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ohh iyi gezmeler şimdiden size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…