- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #9.061
gircen girceeeen
ben hissediyorumm
"Kadere inanırım olacak olacak..."
iveeeettttt
sen sözlendin, ceren sözlendi, sizin işiniz kalmadı artık bu topikteee
o zaman ben bu topiğe hiç giremem kiii
tamam tamam azıcık kıyarım söz
Caktirmayalim hic bizde bu topigin uyeleriyiz :) sohbet icin senin topigine de geliriiz :)
Tamam o zaman sözü aldim anlastik
Kizlar ben yatıyorum artik temizlik yoruyor uykum geldi :) size iyi sohbetler iyi geceleeer gorusmek uzere :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben bu topiğe sözlenecem diye gireyim hele hepinizin kafasının etini yiyeem valla ben napacam diyebilirsin ben biraz da kararsız bir insanım
ayyy vallaaa ben gerekirse atlar sakaryaya gelirim tatlımm, sen yeter ki o aşamaya gel de canlı desteğe de gelirim ben
ayyy bunu çok isterim biliyorsun degil mii
o zaman sana söz olsun
eğer senin söz zamanlarında hala gebzede olursam, desteğe gelicem mutlakaa
eveeeett, önümüzdeki 1 sene içinde sözlen, ben de yanında olayımmbenim bir an önce sözlenmem lazım o zaman sanırm
eveeeett, önümüzdeki 1 sene içinde sözlen, ben de yanında olayımm
inşallaahhh
şekerim ben yavaştan yatayım musadenle
Tartıştık.. Ben artık tepki bile veremiyorum çok sıkıldım. Bıktım artık.
Tartıştık.. Ben artık tepki bile veremiyorum çok sıkıldım. Bıktım artık.
anaammm tam yatıyordum bunu görünce durdum bir annoldu kiii
Boşver yat sen canım çok önemli değil.
Aramıyor beni. Sürekli yok o oldu yok bu oldu yok şu oldu insan 1 dk da arayamaz mı ya nasılsın deyip kapatamaz mı. Bana: "noldu o 1 dk aramadığımda öldünmü, hastamıydın, ölüm döşeğinde miydin "deyip durdu. Ağzımdan bir laf çıkıyor 10 laf işitiyorum sürekli. Beni aramak o kadar da mühim değil yani yoksa pekala 1 dk bulabilir.
Boşver yat sen canım çok önemli değil.
Aramıyor beni. Sürekli yok o oldu yok bu oldu yok şu oldu insan 1 dk da arayamaz mı ya nasılsın deyip kapatamaz mı. Bana: "noldu o 1 dk aramadığımda öldünmü, hastamıydın, ölüm döşeğinde miydin "deyip durdu. Ağzımdan bir laf çıkıyor 10 laf işitiyorum sürekli. Beni aramak o kadar da mühim değil yani yoksa pekala 1 dk bulabilir.
:26::26::26:
canım, ama sen anlatıyorsun seninkinin ne kadar yoğun ve yorucu çalıştığını..
birazcık alttan alsan :26:
ahh erkekler de bizim gibi baksa dünyaya hiç sorun olmayacak da bakmıyorlar işte bu bir gerçek :26: ona göre 1 dk arasa doğru düzgün konuşamayacagı için gerek duymuyordur ona, sevmediginden istemediginden degil akıl edemediginden yanihallolur kuzum ufak bir sorun bu, üstelik askerlikten de kaynaklı, eminim dönünce düzelecektir
Ne kadar yoğun olsada 1 dk ya sadece 1 dk. Hep gecenin bir köründe arıyor. Bütün gün tek başıma kalıyorum. Onu anlamıyormuşum. O beni anlıyormu acaba. Artık bunu söylemeyi de bıraktım. Açmayacam ağzımı nasılsın,ne yaptın görüşürüz den başka bişey demeyecem ona. Yeter artık. :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?