Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

iveeeettttt

sen sözlendin, ceren sözlendi, sizin işiniz kalmadı artık bu topikteee

o zaman ben bu topiğe hiç giremem kiii

tamam tamam azıcık kıyarım söz

Caktirmayalim hic bizde bu topigin uyeleriyiz :) sohbet icin senin topigine de geliriiz :)

Tamam o zaman sözü aldim anlastik

Kizlar ben yatıyorum artik temizlik yoruyor uykum geldi :) size iyi sohbetler iyi geceleeer gorusmek uzere :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi uykular sözlü hatun güzel ruyalar

ben bu topiğe sözlenecem diye gireyim hele hepinizin kafasının etini yiyeem valla ben napacam diye bilirsin ben biraz da kararsız bir insanım

ayyy vallaaa ben gerekirse atlar sakaryaya gelirim tatlımm, sen yeter ki o aşamaya gel de canlı desteğe de gelirim ben

anaammm tam yatıyordum bunu görünce durdum bir an noldu kiii

Boşver yat sen canım çok önemli değil.
Aramıyor beni. Sürekli yok o oldu yok bu oldu yok şu oldu insan 1 dk da arayamaz mı ya nasılsın deyip kapatamaz mı. Bana: "noldu o 1 dk aramadığımda öldünmü, hastamıydın, ölüm döşeğinde miydin "deyip durdu. Ağzımdan bir laf çıkıyor 10 laf işitiyorum sürekli. Beni aramak o kadar da mühim değil yani yoksa pekala 1 dk bulabilir.

:26::26::26:

canım, ama sen anlatıyorsun seninkinin ne kadar yoğun ve yorucu çalıştığını..

birazcık alttan alsan :26:

ahh erkekler de bizim gibi baksa dünyaya hiç sorun olmayacak da bakmıyorlar işte bu bir gerçek :26: ona göre 1 dk arasa doğru düzgün konuşamayacagı için gerek duymuyordur ona, sevmediginden istemediginden degil akıl edemediginden yani hallolur kuzum ufak bir sorun bu, üstelik askerlikten de kaynaklı, eminim dönünce düzelecektir

:26::26::26:

canım, ama sen anlatıyorsun seninkinin ne kadar yoğun ve yorucu çalıştığını..

birazcık alttan alsan :26:

Ne kadar yoğun olsada 1 dk ya sadece 1 dk. Hep gecenin bir köründe arıyor. Bütün gün tek başıma kalıyorum. Onu anlamıyormuşum. O beni anlıyormu acaba. Artık bunu söylemeyi de bıraktım. Açmayacam ağzımı nasılsın,ne yaptın görüşürüz den başka bişey demeyecem ona. Yeter artık. :85:

İstemiyorum aramasın. Gitsin tüm gün onun aramasını beklemeyen birini bulsun..

anlıyorum seni canımm... ama biz burda onların içerde neler yaşadıklarını gerçekten bilmiyoruz...

şu askerlik bitene kadar, sık dişini, sonra acısını çıkarırsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…