- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #9.081
İstemiyorum aramasın. Gitsin tüm gün onun aramasını beklemeyen birini bulsun..
anlıyorum seni canımm... ama biz burda onların içerde neler yaşadıklarını gerçekten bilmiyoruz...
şu askerlik bitene kadar, sık dişini, sonra acısını çıkarırsınn
şimdi hemen öyle diyip resti de çekme tabi, orası normal bir yer degil nihayetinde :26: gerçekten yogundur tüm gün, 1 dk içinde gerek yok diye düşünüyordur, nasıl olsa akşam rahatça konuşuruz diyordur :26:
eger askerden öncesi için böyle bir sıkıntınız yoksa bence hiç büyütme bu konuyu kafanda, nasıl olsa askerlik bitince düzelecektir
Artık çok geç dedim bile
Sivilde de var böyle sıkıntılar. İlla bi sebep var hep.
gerçekten yogundur ama kuzum, yoksa neden aramasın ki :26:
valla benm rahmetli yaşamadan bilemezsin burayı, dışarıda sahip oldugun herşeyin kıymetini kat kat anlıyorsun burada diyorduhee gerçi o da askerde kıymetimi anlayıp dışarı çıkınca bıraktı beni ama olsun napalım yani
Senin rahmetliye Allah rahmet eylesin
Benimki benim kıymetimi hiçbir zaman bilmeyecek korkarım
Bende tınlamayacam onu artık. Sabrım yok hiçbişeye
Senin rahmetliye Allah rahmet eylesin
Benimki benim kıymetimi hiçbir zaman bilmeyecek korkarım
Bende tınlamayacam onu artık. Sabrım yok hiçbişeye
Numara değil tınlamayacam bildiğinaskerden gelsin, sen de onu tınlamıyo numarası yaparsın birazzz
aslında en korkulu olması gereken zamanlarda ama hala bana bir sürü laf edebiliyorbi süre gerçekten umursamamayı, yada umursasan bile ona belli etmemeyi dene o zaman canım :26: şuan kaybetme korkusu olmadıgından rahata almıştır kendini p korku bi görsün yüreğine kesin tutuşur paşa efendi
Numara değil tınlamayacam bildiğin
aslında en korkulu olması gereken zamanlarda ama hala bana bir sürü laf edebiliyorher şeyi bi etiketleme herşeyde bir doğu yanlış kavgası yapmakta üstüme yokmuş. Dedim kus kus iyice aFerin dedim bana iyi geliyor bunlar hakikaten de iyi geliyor çünkü ağlamak yerine sinirleniyorum VE HIH ÇOKTA BİR İŞ DİYORUM(içimden tabi )
adama nasıl bi özgüven verdiysen demek korkulu olması gereken zamanda bile korkmuyorbi süre sürt bakalım burnunu, anlar belki neyin ne oldugunu
aynen aynenSağol canım senide uykundan ettim saçma sapan bi konu yüzünden
yok canım ne demekben de bahaneyle face teki eski gönderilerime bakıp rahmetliye ait kalan ve gözümden kaçan bikaç paylaşımımı daha sildim
ama sanırım artık yatayım ben :44: uyku vaktim geldi
yok canım ne demekben de bahaneyle face teki eski gönderilerime bakıp rahmetliye ait kalan ve gözümden kaçan bikaç paylaşımımı daha sildim
ama sanırım artık yatayım ben :44: uyku vaktim geldi
Günaydınnnn
neden artık kimse yok burada
çünküüüü henüz söz muhabbetimiz yokk
sözü olanlar da bi kenara çekildii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?