- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #9.201
yani dimi ama kaçış yok bu yola girdik bi kere
ama şimdi onların taraf ya düğün sahibi sana da demekki o elbiseyi çok yakıştırıyor..sende kırma bari onu boşver face i falan sözlünü düşün boş yere huzursuzluk çıkmasın
Bende görmüştüm bu tepsiyi, ama ne yazık ki tepsimi aldıktan sonra..
Gümüş tepsi almasaydım bunu kesin alırdım..
Benimkisi bu..
Eki Görüntüle 1141647
Bunun aynısı olacak canım..
Çünkü tepsim bire bir aynısı, yüzük yükseltilerim de dahil.
Eki Görüntüle 1141633
Nurdan fazla hırçın sende fazla iyi niyetllisin
ayy ne bileyim bir an böyle düşündüm çok garibim
yani dimi ama kaçış yok bu yola girdik bi kere
İşte canım aynen dediğin gibi Kış aylarında yaparsak daha fazla indirim sağlayabiliriz, çünkü daha kınası var elbisesi, bindallısı, kına mekanı var.
Şubatı geçtiği anda düğün sezonu açıldığından fiyatlar yukarı çekiliyor yine, erkek arkadaşım askerdeyken bol bol bu konularla mesgul oldum..
Onun suratı öyleyken ben ne de güzel eğlenirim ama
Yok canım olurmu öyle şey ne özürü ben o tavizi çoktan verdim yani senin yaptığın gibi gidiyorum geliyormusun diyemem desem bile yiyorsa git der yine gidemembunlar güzel telaşlar yavrummm
araştırmaların da var nasıl olsa, inşallah karşı taraf da iyi niyetle yaklaşır, imkanları dahilinde en güzel düğünü yaparsınız canım
ben de biraz inat var da yapma denileni yaparım benhiç de takmam valla surat asarsa assın, benm keyfimi kaçıramaz kolay kolay
eski nişanlımın arkadaşının düğününe gidiyorduk, giyindim süslendim hazırım adam dedi ki elbise kısaelbise de dizden 3 4 parmak yukarıda siyah düz bir elbise yani dedim bak yanımda başka kıyafet yok bununla gidecegiz mecbur, yok ben istemiyorum bilmem ne dedim ben bununla gidiyorum sen geliyor musun gelmiyor musun
geldi tabikibaştan bi surat asıyordu hiç takmadım onu, annesi de gelmişti zaten ben onunla konuştum, yeni nişanlıyız tabi o zamanlar, herkes beni soruyor geliyorlar konuşuyorlar benmle falan bikaç kişi de gidip yasine nişanlın çok güzel falan demişler, ondan sonra kedi gibi oldu mecbur
yani ben biraz erkekleri fazla şımarttıgımızı düşünüyorum da ondan çok fazla taviz verme taraftarı degilim ondan bu kadar gaz verdim sanırım sana, özür dilerimm
Şuan evimharika ve perabulvarında var canım..
Perabulvarında 106 lira tatlım..
Eki Görüntüle 1141711 Eki Görüntüle 1141714
yok mu senin de şöle kurtaarıcı bi etek ve bluzun
onları giy
uvvvv, çokmuşşş
yok mu senin de şöle kurtaarıcı bi etek ve bluzun
onları giy
uvvvv, çokmuşşş
Yok canım olurmu öyle şey ne özürü ben o tavizi çoktan verdim yani senin yaptığın gibi gidiyorum geliyormusun diyemem desem bile yiyorsa git der yine gidemem
Benim gümüş tepsimle yükseltilerim, ayriyetten kahve tepsim 300 lirayı buldu, o yüzden beğenmekle kaldım zaten..
Hep kısa be canım benim kıyafetlerim
yaa işte bende biraz dik kafalık varve giderim dersem de giderim bunu bildiği için yasin hiç o duruma getirmezdi beni gece onu sokkata yatırmışlıgım bile var düşün bendeki inadı yani
ama bak emrahta çok taviz verdim mesela, tavizi de şöyle verdim ki, yine kendi bildigimi yaptım ama ona hiç söylemedimmaça gitme dedi, gittim ona gitmedim dedim falan, bir sürü hata yanii şimdi bir üçüncü kişi olursa hayatımda orta yolu bulacam inşallahh
uvvvvvvv, seninkiler daha da bi çokmuşşş
o zaman sen kendine yeni bi gardolap yapmalısınn
Hahaha bence de orta yol en iyisi ikisinin arası olsun ne az ne çok herkes mutlu olur
İtiraf geldiİstemedeki çok kısaydı aşkım o olmaz dedi ben malımı biliyorum
Yok canım olurmu öyle şey ne özürü ben o tavizi çoktan verdim yani senin yaptığın gibi gidiyorum geliyormusun diyemem desem bile yiyorsa git der yine gidemem
ceren bende itiraf ediyorum seninki ve benimki kafa olarak aynı
bende desem öyle aynı cevabı verirdibiz baya taviz vermişiz eyvahlar olsun
perşembe çok yakın arkadaşımz düğünü var yani bizi tanıştıran birlikteliğimizn sebebi olan kızın..bakalım ne havadisler çıkacak kıyafet konusunda
ya ben her şekilde bildigimi yaparım da karşı tarafında biraz ılımlı olması lazım amayada o da benm kadfar taviz versin kendinden o da dekolte giymesin mesela
ay giyenler var ya ben görüyüroum v yaka göğüs dekolteli gezenler çok
Senin tepsinde cok guzel canimmBende görmüştüm bu tepsiyi, ama ne yazık ki tepsimi aldıktan sonra..
Gümüş tepsi almasaydım bunu kesin alırdım..
Benimkisi bu..
Eki Görüntüle 1141647
Bunun aynısı olacak canım..
Çünkü tepsim bire bir aynısı, yüzük yükseltilerim de dahil.
Eki Görüntüle 1141633
işte onları hiç sevmedigim için diyorum bende zaten erkeklere dekolteyi yasaklayalım diyeonlar biz de istemiyorlarsa bizde onlarda istemiyoruz degil mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?