Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

aynı durumdayız canım ilk başlarda bizde de beni kaybetme duygusu vardı pek sallamıyordum onu çünkü

ilk sevgilim ve nasıl ilişki yürütülür bilmiyordum..bişey yapsam bi yere gitsem hiç söylemezdim haber vermezdim bilmiyordum yani usul nasıl oluyor

sonra sağolsun bana güzel öğretti bende aşık olunca he he dedim önceleri ne giysem karışmazdı şimdi he halta karışıyor bazen boğuyor beni resmen

ne yapacağız biz ceren ya

sahi siz nasıl tanışmıstınız :26:

Canım aslında o benim ilk okuldan arkadaşım ama o zamanlar bilmezdik tabi sonra facede denk geldik okey oynarken konuştuk o beni hatırlıyormuş sonra ekledi beni.. İlk ordaki fotoğrafımı görünce aşık olmuş bana Sonra biraz vakit geçti buluştuk gezdik vakit geçirdik.. O beni sevgili olarak görüyordu ben onu arkadaş olarak.. O zamanlar eski sevgilimden yeni ayrılmıştım. Ona anlatıyordum hep derdimi kızardı bana.. Çok seviyordum onu gerçekten çok seviyordum güveniyordum onunla mutlu oluyordum ama aşk yoktu kaybetme korkusu yoktu rahattım o çabalardı hep kaybetmemek için .. Sonra ben çok hata yaptım konuşmadık bir süre sonra yine konuşmaya başladık yine küstük yine barıştık ama hep hataları ben yaptım.. Gece bir dk beni görmeye evimin önüne geliyordu görüyordu eve gidiyordu yürüyerek.. Sonra ben mesaj attım hayatımda biri var seninle konuşamam kusura bakma dedi bana o gün o kadar ağladım ki.. Sonra askere gitmiş beni aradı hakkını helal et doğuya gideceğim diye.. Öyle kötü oldum ki.. Saatlerce ağladım telefonda.. İzinde geldi görüştük kalbim hiç atmadığı kadar hızlı atıyordu o zaman aşık oldum ona.. Sonra askere gitti konuştuk ben belli ettim sevdiğimi öyle başladık.. O bana hediye olarak geldi biliyorum.. Bana bakışlarını her gören bu çocuk sana aşık diyor annem arkadaşlarım kendi ailesi.. Bu günlere geldik işte.. Şimdi bana öl dese ölürüm o kadar aşığım o kadar seviyorum..

Bencede yasaklayalım dar paça da giymesinler bence düşük belde giymesinler

ayyy bu yazdıklarının hepsini benim aday adayı giyiyorrr

v yaka da giyiyor hattaaa renkli t shirt pek sevmem erkekte onları da giyiyorrr

hep büyük konuştuklarım benm başıma gelsin zaten

allah ayırmasın inşalaah

çok duygulandım cerenim ya ne kadar şanslısın aslında seni böylesine seven değer veren insana sahipsin Allah daim etsin sevginizi, mutluluğunuzu
sende benim gibi ilk görüşte aşk şeysi değilsin, zamanla olmuş bizde hisler

bende sevmem v yaka ne o öyle göğüs,bağır tüy kıl meydanda :79:

Büyük konuşunca geliyor insanın başına o yüzden ben ağzımı açmıyorum artık

allah ayırmasın inşalaah

Amin canım benim aminnnn

Evet gerçekten şanslıyım Biliyorum bunu artık o yüzden bu yaptıklarım koyuyor bana değer çünkü.. Bana söz veriyor çok iyi bir eş ve baba olacağına dair babamla olanları da biliyor ya =) Amin canım amin hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah Zamanla oldu kalıcı oldu tatlım daha iyi böyle

bende sevmem v yaka ne o öyle göğüs,bağır tüy kıl meydanda :79:

ben de hiç sevmiyorum da adama diyemem ya giyme diye

acaba ileride bir ilişkimiz olursa ben dekolte sevmem desem anlar mı giymemesi gerektiğini

Büyük konuşunca geliyor insanın başına o yüzden ben ağzımı açmıyorum artık

bence de kuzum, yorum yapma hiç başına gelmesin

bu arada tanışma hikayenize de okudum da bebegim, kader diye bişey var işte umarım biribirinize aittir kaderiniz hep çok mutlu olursunuz

Aynen öyle tatlım bana kaderimsin de diyor zaten bende inanıyorum o kadar şey yaşadık ama yine döndük dolaştık birbirimize geldik=) Amin canım benim inşallahh

ben de hiç sevmiyorum da adama diyemem ya giyme diye

acaba ileride bir ilişkimiz olursa ben dekolte sevmem desem anlar mı giymemesi gerektiğini

kesinlikle anlar
ama sende cerenle benim gibi ipleri eline verirsen işine geliyorsa der ve giymeye devam eder

Aynen öyle tatlım bana kaderimsin de diyor zaten bende inanıyorum o kadar şey yaşadık ama yine döndük dolaştık birbirimize geldik=) Amin canım benim inşallahh

ne de güzel olmuş işte

emrah da beni böyle kandırmıştı seneler sonra geri gelip de ama meger adamın kanı o zamn da bozukmuş şimdi de bozukmuş huyu hiç değişmemiş aslında şimdi seneler sonra deyince aklıma geldi

evlenince her şey daha farklı olur bence daha mutlu oluruz..

değişik bişey ya evlilik nasıldır acaba , ben sadece onunla uyumak için bile evlenebilrim

kıyamam üzülmüyorsun dimi canım bitti gitti emrah sayfası :26:

Seneler sonra derken geçmişiniz mi vardı sizinde:26:

evlenince her şey daha farklı olur bence daha mutlu oluruz..

değişik bişey ya evlilik nasıldır acaba , ben sadece onunla uyumak için bile evlenebilrim

Evlilik güzel bir şey de çok sorumluluk istiyor ama bende sadece uyumak için evlenebilirim çok harika bir duygu gerçekten

kesinlikle anlar
ama sende cerenle benim gibi ipleri eline verirsen işine geliyorsa der ve giymeye devam eder

valla bende öyle bir atar yapma huyu var ki hayır efendim işime gelmiyor der giderim tabi bunu bi dekolte için yapmam o ayrı mesele ama büyük konularda atarım vardır

ya ipleri eline vermek de degil aslında deger vermek sizin yaptıgınız çok iyi anlıyorum yasine o kadar çektirdim ben ama kendim de çektim yani benm çevremde tek bir arkadaşım kalmadı o dönemde o sevmiyor diye bakma sen şimdi burda atıp tuttuguma

ama pişman oldum, çünkü o gittiginde çok yalnız kaldım. düşünsene 6 ay sonra evlenmeyi düşündüğün onun yüzünden herşeyden vazgeçtigin adam bir gece seni sevmedigini söylüyor ve gidiyor ben komşunun oğlu vardı o zaman 1.5 yaşında falandı, onunla vakit geçiriyordum, teyzemle alışverişe çıkıyordum falan. yani bi arkadaşla çıkayım bi kahve içeyim kafa dagıtayım olayı yapacagım kimsem yoktu hee deli tarafım tutuyordu yine, gecenin bi yarısı kaldırıma oturup " ya bu konuyu konuşuruz yada ben bu gece eve gitmiyorum " diye damarımın tuttugunu da biliyorum yani tavizi yanlış konularda verdim yani

hee sonra emrahta da taviz vermeyecegim diye gittim bildigimi okuyup ona söylemedim, ki bu da çok yanlış karşılıklı olarak bazı şeyleri anlamak lazım bence

yanlış anlamayın asla ilişkilerinize eleştiri getirmiyorum. ne mutlu ki size senelerdir sevdiginiz adamlasınız ben beceremedim bunu, iki ilişkimde elimde patladı, ama bi üçüncüsü için şansım olursa sanırım o kadar taviz veremme diyorum sadece :26: gerçi şuan konuşmak kolay da bakalım uygulamada nasıl olacak

kıyamam üzülmüyorsun dimi canım bitti gitti emrah sayfası :26:

emrah için üzüldüğüm tek şey onunla kaybettigim 1 yıl

ve eger gerçekten ben onun yüzünden burhanı kaybetmiş olursam yakarım emrahı, cidden yakarımm

Seneler sonra derken geçmişiniz mi vardı sizinde:26:

bizim 2007 yılında onunla 1.5 aylık bir geçmişimiz vardı canım, o zaman beni sevemedigini söyleyip bırakıp gitmişti, üstünde durmadım bende. sonra 2012 nin aralıgında yeniden buldu beni, o zaman yanlış yaptıgını söyledi, çocuktum dedi, değiştim dedi, aylarca uğraştı kendine inandırabilmek için, benden inandım

ve yine seneler önce yaptıgını yaptı bana, o zaman hiç olmazsa sevemiyrum demişti şimdi onu diyemedi bile geri gelecegim deyip gitti, biliyorsun mevzuyu

ama sizde durum farklı tabi siz çocukluk arkadşaısınız, biz eski sevgiliydik yine denedik beceremedik, ve tamamen benim salaklıgım, onun degiştigine inandım

CAnım yanlış anlama ama çok karaktersizmiş Emrah.. Çok iyi olmuş bitmesi senin için..

CAnım yanlış anlama ama çok karaktersizmiş Emrah.. Çok iyi olmuş bitmesi senin için..

neyini yanlış anlayım caNIM çok doğru söylüyorsun

eğer emrah a inanmayıp onu tekrar hayatıma almamış olsaydım benm burhanla ilişkim şimdiye kadar çoktan başlamış olurdu, tek üzüntüm bu. Rabbim in bunda da vardır bi bildigi ondan eminim de yine de elimde olmadan dertleniyorum bazen

Evlilik güzel bir şey de çok sorumluluk istiyor ama bende sadece uyumak için evlenebilirim çok harika bir duygu gerçekten

beni nedense o sorumluluk hiç korkutmuyor, birazda alışkınım evin tüm sorumluluğu bende şuan

bulaşık temizlk vs..annem küçüklüğümde hastalık geçirdi o yüzden ortaokuldayken daha temzilk yapar bulaşık yıkardım. şimdide yaptırmıyorum kolundan

rahatsız diye..yani alışkın olunca hiç aklıma bile gelmiyor onlar..

ama mesela ablam hep düşünürdü evlenince nasıl yapıcam diye işleri..şimdi görsen dört dörtlük evinde yaptığı yemeklerin lezzetini annemde bile

yakalayamıyorum..benimkiyle sırf yemek yemeye ablama gidiyoruz

eminim sende böyle olacaksın bence hiç kafana takma işleri

işte benimde uyuma olayı için evliliği beklemem lazım

Son düzenleme:

Belki böylesi daha iyidir canım bilemezsin her Şerde bir hayır vardır üzme kendini sen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…