- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #9.241
Belki böylesi daha iyidir canım bilemezsin her Şerde bir hayır vardır üzme kendini sen..
mutlaka bir hayır vardır bizim bilmedigimiz ama insan ister istemez düşünüüyor, emrah hayatıma hiç girmemiş olsaydı şuan beni çok daha mutlu edebilecek biri olabilirdi hayatımdaneyse bekleyip görecegiz bakalım
hayatına girecek yeni kişinin kıymetini anlayabilmen için, emrahtan geçmen gerekiyordu demek ki..
emrah yüzünden yeni gelecek kişiyi kaçırmış olma ihtimalim beni delirtiyor gizemcimumarım öyle bişey olmaz
umarım olmaz canımmm
ayy benm moralim bozuk degil aslında yaa neden bugun sürekli emrahla ilgili bişeyler söylüyorum kii
face te saçma sapan şeyler yazmış ona sinirlendim herhalde de ondan durup durup aklıma geliyor o manasız
ne yazmışşş
önce dini bişeyler yazmış, sonra gitti twitter da benm yazdıklarımı retweet etti, sonra da face e, " Belki benim kağıt param bir şekilde dönüp dolaşıp senin cebine girmiştir . " yazmışbelli birine iş atıyor daa ben onun yüzünden kaçırdıklarıma mutsuzken onun mutlu olma ihtimali bile sinirimi bozuyor şuan benm
önce dini bişeyler yazmış, sonra gitti twitter da benm yazdıklarımı retweet etti, sonra da face e, " Belki benim kağıt param bir şekilde dönüp dolaşıp senin cebine girmiştir . " yazmışbelli birine iş atıyor daa ben onun yüzünden kaçırdıklarıma mutsuzken onun mutlu olma ihtimali bile sinirimi bozuyor şuan benm
hımmm anladım canımm :26:
terbiyesiz emraaah
seni retweet ettiyse sana söylemiş olamaz mı:26:
bugun çok andım onu, yakında kokusu çıkar derdinin ne oldguunun
o şarkı sözünü face te yazmış canım, twitter da retweet ettigi şey istanbuldaki yagmurla alakalı bişeydi, bana demiş olamaz yani,
hackleyelim onun sosyal hesaplarını
merhabaa kızlaaarr
merhaba canımm
sen de gelsene benim topiğee
nasılsın canımm nasıl gidiyor sözlülük
İyiyim canım çok güzel gidiyor çok şükürSenin nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?