Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Amiiiiinnnnnnnnnnnn Tez zamanda inşallaaahhhhhhhhhh

Ailesiyle görüşüyormusun gidiyormusun :26:

Amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım onlar istanbulda olduğu için henüz gidemedim ama bu ay bi planımız var sınavıma denk gelmezse gitmeyi düşünüyorum hem ufak bi iş halledilecek hemde görüşmüş olcaz işin benimle pek ilgisi yok ama benim de orada olmamı istediler inşallah sınav olmaz da o tarihlerde giderim :26:

Anladım canım biz yakın oturuyoruz şimdi c.tesi düğün varmış beni de davet ettiler ona gideceğim sonra hafta içi de annemlerle ziyarete gideceğiz adettenmiş kız evinin de gitmesi gerekiyormuş

Anladım canım biz yakın oturuyoruz şimdi c.tesi düğün varmış beni de davet ettiler ona gideceğim sonra hafta içi de annemlerle ziyarete gideceğiz adettenmiş kız evinin de gitmesi gerekiyormuş

ayy ne güzel ya insan seviniyor dimi düğüne falan davet edilince benim hoşuma gidiyo yani benimsediklerini hissediyorum

ayy ne güzel ya insan seviniyor dimi düğüne falan davet edilince benim hoşuma gidiyo yani benimsediklerini hissediyorum

Hahaha ay canım valla nasıl sevindim böyle düşünmene arkadaşlarım benim mutluluğuma bir anlam veremedi de Oysa ben çok sevindim annesi ve kız kardeşi özellikle söylemişler çok istiyorlarmış gitmemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…