Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ayy valla çok sevinirimmm

ama o akşam gelemesen bile musait bir zaman denk gelirse ikimize de yüzyüze tanışmayı çok isterim

bende çok isteriiim haziran sonuna kadar büyük ihtimal buradayım ne zaman istersen görüşebiliriz sen ayarla kendini hatta bizim okulun bahar şenliklerine gidelim birlikte ona göre ayarla

hiç kıskanmadım kiii

sana ancak eylül de gelebilecegim bebişimm yazın sen bana çok uzak şehirlerde olacaksın

bende çok isteriiim haziran sonuna kadar büyük ihtimal buradayım ne zaman istersen görüşebiliriz sen ayarla kendini hatta bizim okulun bahar şenliklerine gidelim birlikte ona göre ayarla

13 haziran da athena konseri var ya ona gitmeyi çok istiyorum ben hatta benim aday adayını falan da çağırayım diyorum o günde görüşebiliriz bak 14 ünde de konser var ama onu bilmiyorum kimin olduguun :44:

ben öyle düşünmüyorum yaa eskide kalmış o kaynana görümce eziyetleri başta herkes belli eder bence kendini, inşallah böyle devam eder

Benim en yakın iki arkadaşım çekiyor canım eskide kalmadı yani.. Birde biri başlarda öyle iyiydiki anlatamam bir evlendiler kadın resmen döndü eski halinden eser yok şuan:26:

Benim en yakın iki arkadaşım çekiyor canım eskide kalmadı yani.. Birde biri başlarda öyle iyiydiki anlatamam bir evlendiler kadın resmen döndü eski halinden eser yok şuan:26:

ya şı kaynanalar bi anlasalar ki oğullarını mutlu etmek bizim elimizde, o zaman hiç sorun çıkarmaaycaklar ama olmuyor

benm eski nişanlımın annesi, her yerde överdi beni, ama kendi kızım gibi severim şu bu bilmem nee severdi de biliyorum, yanında hiç bir yere götürmekten çekinmedi ama bigun bana bi laf etti, bak ayrıldık ettik hala içimde acısı, ki biz evlenmiş olsaydık bile yasinden çıkartırdım o lafın acısını, resmen dert olmuştu içime

14 haziranda gökhan özen var sanırım 12sinde de sertab erener diye biliyorum :44: orada görüşebiliriz bak eğleniriz hem

ne demişti kiii

16 sında sanırım :26: ama 25 yada 26 gibi tekrar gelebilirim 1 2 günlüğüne, arkadaşımın kep töreni var da

hımmm, o zaman ben gitmeden görüşebiliriz kii

ben 1 temmuz gibi gidicem burdan

ben hiç rastlamadım çevremde son zamanlarda :26: biraz da karşılıklı olabilir diye düşünüyorum bize de bağlı büyük oranda :26: inşallah sorun çıkmaz canım biz saygı sevgi gösterelim sorun olmaz

ne demişti kiii

hımmm, o zaman ben gitmeden görüşebiliriz kii

ben 1 temmuz gibi gidicem burdan

aa ne dedigini yazmayı unutmuşum

bu halimi az çok biliyorsunuz ya resimlerden, bundan 5 kilo falan daha azdım bide o zamanlar. takmıştı kadın beni zayıflatmaya bigun gelinlik muhabbeti yapıyoruz, onların da bi komşusu var ama kadın 50 yaşında ve rahat bennm iki katım bana dedi ki eğer zayıflamazsan düğüne kadar aynı gül teyzen gibi olursun düğünde dedim ... teyze siz beni öyle mi görüyorsunuz gerçekten tam öyle degil ama böyle yemeye devam edersen onun gibi olursun dedi resmen hala içimde acıdır bu laf yaa

kuzum benm program çok sıkışık işte haziran bitene kadar :26: 16 sında eve gidecem ama 20 sinde arkadaşımın düğünü var alanyaya gidecem orda belki 1 2 gün kalırım :26: dönecem arkadaşın kep töreni var eğer kep töreni için ankaraya gelmezsem o hafta kaçarım yanına eğer kep törenine gelecek olursam malesef eylüle kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…