- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #9.281
Hahaha ay canım valla nasıl sevindim böyle düşünmene arkadaşlarım benim mutluluğuma bir anlam veremedi deOysa ben çok sevindim annesi ve kız kardeşi özellikle söylemişler çok istiyorlarmış gitmemi
ben anlıyorum canım seni aynı konu bizde de geçti beni de davet ettiler havalara uçtum
ayy valla çok sevinirimmm
ama o akşam gelemesen bile musait bir zaman denk gelirse ikimize de yüzyüze tanışmayı çok isterim
gelebilirsem gelcem hem yüz yüze tanışma hem kutlama olur
ayy valla çok sevinirimmm
ama o akşam gelemesen bile musait bir zaman denk gelirse ikimize de yüzyüze tanışmayı çok isterim
Birde şey diyorlar evlendikten sonra görürsün gitmemek için bir ton bahane ararsın.. Hep olumsuz yorumlar.. İyiyiz diyorum evlende gör diyotrlar
hiç kıskanmadım kiii
hiç kıskanmadım kiii
bende çok isteriiim haziran sonuna kadar büyük ihtimal buradayım ne zaman istersen görüşebiliriz sen ayarla kendinihatta bizim okulun bahar şenliklerine gidelim birlikte ona göre ayarla
sende gel birlikte tanışalım yüz yüzee
ben öyle düşünmüyorum yaa eskide kalmış o kaynana görümce eziyetleribaşta herkes belli eder bence kendini, inşallah böyle devam eder
amaa uzaktasınız siz
sana ancak eylül de gelebilecegim bebişimmyazın sen bana çok uzak şehirlerde olacaksın
Benim en yakın iki arkadaşım çekiyor canım eskide kalmadı yani.. Birde biri başlarda öyle iyiydiki anlatamam bir evlendiler kadın resmen döndü eski halinden eser yok şuan:26:
haziranın kaçında döncen sen ordaaaan
sana ancak eylül de gelebilecegim bebişimmyazın sen bana çok uzak şehirlerde olacaksın
13 haziran da athena konseri var ya ona gitmeyi çok istiyorum benhatta benim aday adayını falan da çağırayım diyorum o günde görüşebiliriz bak 14 ünde de konser var ama onu bilmiyorum kimin olduguun :44:
amaa uzaktasınız siz
ya şı kaynanalar bi anlasalar ki oğullarını mutlu etmek bizim elimizde, o zaman hiç sorun çıkarmaaycaklar ama olmuyor
benm eski nişanlımın annesi, her yerde överdi beni, ama kendi kızım gibi severim şu bu bilmem neeseverdi de biliyorum, yanında hiç bir yere götürmekten çekinmedi ama bigun bana bi laf etti, bak ayrıldık ettik hala içimde acısı, ki biz evlenmiş olsaydık bile yasinden çıkartırdım o lafın acısını, resmen dert olmuştu içime
16 sında sanırım :26: ama 25 yada 26 gibi tekrar gelebilirim 1 2 günlüğüne, arkadaşımın kep töreni var da
Benim en yakın iki arkadaşım çekiyor canım eskide kalmadı yani.. Birde biri başlarda öyle iyiydiki anlatamam bir evlendiler kadın resmen döndü eski halinden eser yok şuan:26:
14 haziranda gökhan özen var sanırım 12sinde de sertab erener diye biliyorum :44: orada görüşebiliriz bak eğleniriz hem
ne demişti kiii
hımmm, o zaman ben gitmeden görüşebiliriz kii
ben 1 temmuz gibi gidicem burdan
sertab da olabilir belki ama haftaiçi diye benm paşa gelmez kesingökhan özen i de ben pek sevmem ama sen çağırırsan hepsine gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?