Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

aaaa ne ayıp bi laf o öyleeee

umarım denk geliriz canım yaaa

aaaa ne ayıp bi laf o öyleeee

umarım denk geliriz canım yaaa

saolsun eski kaynana adayım pek ayıp nedir bilmezdi kaç kere biz yasinle yasinin odasında duruyorken kapıyı çalmadan odaya girdi

ya tamam bişey yapmıyoruz girerse girsin en fazla sarılmış tv izlerken görür de edep yahu, insan da azıcık utanma olur pat diye giriyordu kadın içeri, mecbur toparlanmak zorunda kalıyorduk, daha abes bir görüntü çıkıyordu ortaya

ayyy ciddenn miiiii benm gelmem senin için yada sevgilin için yada arkadaşların için sıkıntı olmaz mıııı valla o zaman kesin gelirim ki beennn :109::109:

benim için hiiiç sorun değil sevgilim zaten burada değil ama burada olsaydı da sorun olmazdı, arkadaşlarımla bu sefer gitmeyi düşünmüyordum zaten sevgilileriyle yalnız bırakacaktım onları bikaç arkadaşım olur belki ama sorun olmaz onlar için de

ayy valla o zaman ayarlayalım canım ya çok süper olur

CAnım o kıskanmaktan kaynaklanıyor ben öyle düşünüyorum.. anneler oğullarına çok düşkün olurlar genelde öncelikleri biz olunca biraz bozuluyorlar sanırım:26: Ne dedi:26:

Yok canım ya hiç alakası yok benim arkadaşım hem hamarat hem saygılı hemde gerçekten seviyordu ama yaranamadı.. Biz şimdi çok iyiyiz nazar değmesin ama annesi sözlüme çok düşkün inşallah kıskanma derecesinde değildir:26:

bişey olmaz yaa sanmıyorum böyle devam eder :26: kıskanma derecesinde olsa belli ederdi canım için rahat olsun

kesinliklee burhan da gelsin bi bakıym niyeti neymiş anlarım şıp diye

athenaya gideriz diye konuşmuştuk eger caymazsa anlarsın orda niyetini

CAnım o kıskanmaktan kaynaklanıyor ben öyle düşünüyorum.. anneler oğullarına çok düşkün olurlar genelde öncelikleri biz olunca biraz bozuluyorlar sanırım:26: Ne dedi:26:

yukarıda gizeme yazdım canım

yaa kıskanmaktan kaynaklanıyor da bizde anne evladıyız bee, benm annem de kıskanıp onun oglunu mu kötülesin yani

bişey olmaz yaa sanmıyorum böyle devam eder :26: kıskanma derecesinde olsa belli ederdi canım için rahat olsun

Gerçi bende sanmıyorum canım Allah için bizi yan yana görünce mutlu oluyor gözlerinin içi gülüyor Beni mutlu etmeye çalışıyor

kızlar ben kaçarrr

iyi geceleeeeer

İyi geceler canım

Nasıl bir insanmış o öyle ya:26: Bırak canım niye içinde kalsın hala densizin tekiymiş resmen.. Bizim anneler kız annesi canım oğlan anası değil

Nasıl bir insanmış o öyle ya:26: Bırak canım niye içinde kalsın hala densizin tekiymiş resmen.. Bizim anneler kız annesi canım oğlan anası değil

densizdi işte canım, yoksa kötü bir insan degildi yani bu saçma lafları olmasa beni sevdigine de inanıyordum da çok kırıyordu bazen saçma sapan sözleriyle, bide aşırı yakın tavırlarıyla işte :26: odaya pat diye girmek nedir yaaa

ayy neyseee, bulmuş şimdi kendine zayıf bi gelin gül gibi geçinip giderler inşallah

Benim kv kapıyı vuruyor bizden ses gidince gel falan diye sonra açıyor canım normali bu bence aynı şekilde kardeşide öyle:26: Ben kilo vercem diye korkuyorlar zayıflamam lazım dedim de annesi sakın kızım böyle çok güzelsin diyor

yaa normali zaten kapı vurmaktır ben odamda yalnızken bile annem önce kapıdan seslenir de öyle girer yani, değil ki ben nişanlımla odada yalnız olacagım anam dann diye girecek çok ayıp şeyler aam diyemiyordum ki kadına kapıyı çal da gir diye

yaa beni fiziksel olarak da begenmek zorunda degillerdi hiç bi zamanda öyle bir derdim olmadı oğlu begenmiş almış anasına ne yanii ama herşeyin bi söyleme uslubu var, şimdi kaynanan senin zayıflamanı istemiyormuş mesela dimi, sana dese ki zayıflayınca zargana gibi olursun diye hoş olur mu

demek istedigim bu yani, bana kilo almamam gerektigini güzelce söylese anlardım ama böyle gidersen şuna benzeyeceksin diye 50 yaşında, benm 2 katım kadın örnek verilir mi yuhh yaniii

ne güzel canım kıskansa şimdi de yapardı için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…