- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #9.461
ama bunlarında işçilikleri fazla gibi ikincisi güzelmişsende gitmedin mi beğenmeye :26:
gittimde benim beğendiklerimi beğenmedilerikincisini benim ailem takmıştı daha özgür seçebildim taşlı olmayan, diğerlerine nazaran işçilği en az olanlar ve benim seçmeme müsade edilenler arasında gözüme en iyi gözükenler bunlardı
Kız, biri var görgüsüzün önde gideni, kalkmış takı pazarlığı yapmış, almış sonra o takıları takmış takıştırmış komşu düğününe gitmiş, bir de demiş ki durun ben bi kendimi göstereyim ve piste fırlamış. Kollarına bakıcaklar ya..
Sürekli dilinde takılan bilezikleri, gramı, seti, kelepçesi, saati..
Ne insanlar var ya?
Çok garip geliyor bana ya, insanın değeri altınla mı ölçülüyor?
Kızmak değil sadece bir bayan olarak karşıyım, bana farklı şeyler düşündürüyor..
yani onlarda bildiğin bozdurmak için almışlar sen kullanacaksan senin beğenmen lazım
daha iki sene oldu ama ben unuttumneyse sorarım ablama, şimdi onlarda ilk ya acemiler bizimde adeti bilmiyorlar kadın biraz evhamlı mahcup olmak istemiyor gibi :26:
canım açmadım telefon anneme babam yanındadır, konuşmuştur kesin eve gidince öğrenirim
Bütün sorunlular beni mi bulacak ya puf. Tartışmaktan sıkıldım. Kendini bilmez çok insan var bu ortamda yeter ya
kuzum kafasına göre bişeyler yapacagına sana sormaları daha güzel benceönemsediklerini gösterir ki emino l burda çok insan o önemsenme için takla atabilir
ayy şimdiye eve gitmişsindir sanırım :26: güzel haberlerle gelirsin inşallah :18:
bugun bu topikte herkes bişeylere sinir oluyorsana nolduu
Selam kizlaaarr =)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay konuşmaya değmez boşver, milletle tartışmaktan sıkıldım ama bu sefer tuttum kendimi çok mutluyum :)
Selam kizlaaarr =)
selam bitter selamsız kalmışın
amaann kimseyle tartışıp da seviyenle oynamaya degmez gülüm yaahem herkes farklı şeyler düşünsü ki dünyanın tadı tuzu olsun, yoksa çok sıkıcı olurdu
oooo selam bitterimmm
elbetteki faklı şeyler düşünsünler ama başkasının fikrine saçmalık demek, kimsenin haddine değil :)
Nasilsin nurdan ablamm :))
bak o konuda haklısınama tartışmayı bilmek de bir seviye göstergesidir zaten, takma kafana
iyi valla gülüm, yarın son sunum var teslimden önce harıl harıl çalışıyorum :126:
Evet oyle oldudislandim atildim ben
Kolay gelsin bende yarin ilk sinavim var ona calismaya calisiyorumtatil modundan cikip calisma moduna giremedim malesef
senin ne işin var burda git bakiyim dersini çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?