Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ama bunlarında işçilikleri fazla gibi ikincisi güzelmiş sende gitmedin mi beğenmeye :26:

gittimde benim beğendiklerimi beğenmediler ikincisini benim ailem takmıştı daha özgür seçebildim taşlı olmayan, diğerlerine nazaran işçilği en az olanlar ve benim seçmeme müsade edilenler arasında gözüme en iyi gözükenler bunlardı

yani onlarda bildiğin bozdurmak için almışlar sen kullanacaksan senin beğenmen lazım

heh tamam şimdi anladımm

valla ben hayatta takı pazarlıgı yapamam imkanı olan zaten yapar, yapamayanın da kendisini ilgilendirir

Bütün sorunlular beni mi bulacak ya puf. Tartışmaktan sıkıldım. Kendini bilmez çok insan var bu ortamda yeter ya

kuzum kafasına göre bişeyler yapacagına sana sormaları daha güzel bence önemsediklerini gösterir ki emino l burda çok insan o önemsenme için takla atabilir

ayy şimdiye eve gitmişsindir sanırım :26: güzel haberlerle gelirsin inşallah :18:

Bütün sorunlular beni mi bulacak ya puf. Tartışmaktan sıkıldım. Kendini bilmez çok insan var bu ortamda yeter ya

bugun bu topikte herkes bişeylere sinir oluyor sana nolduu

ay konuşmaya değmez boşver, milletle tartışmaktan sıkıldım ama bu sefer tuttum kendimi çok mutluyum :)

ay konuşmaya değmez boşver, milletle tartışmaktan sıkıldım ama bu sefer tuttum kendimi çok mutluyum :)

amaann kimseyle tartışıp da seviyenle oynamaya degmez gülüm yaa hem herkes farklı şeyler düşünsü ki dünyanın tadı tuzu olsun, yoksa çok sıkıcı olurdu

amaann kimseyle tartışıp da seviyenle oynamaya degmez gülüm yaa hem herkes farklı şeyler düşünsü ki dünyanın tadı tuzu olsun, yoksa çok sıkıcı olurdu

elbetteki faklı şeyler düşünsünler ama başkasının fikrine saçmalık demek, kimsenin haddine değil :)

elbetteki faklı şeyler düşünsünler ama başkasının fikrine saçmalık demek, kimsenin haddine değil :)

bak o konuda haklısın ama tartışmayı bilmek de bir seviye göstergesidir zaten, takma kafana

Nasilsin nurdan ablamm :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi valla gülüm, yarın son sunum var teslimden önce harıl harıl çalışıyorum :126:

bak o konuda haklısın ama tartışmayı bilmek de bir seviye göstergesidir zaten, takma kafana

iyi valla gülüm, yarın son sunum var teslimden önce harıl harıl çalışıyorum :126:

Kolay gelsin bende yarin ilk sinavim var ona calismaya calisiyorum tatil modundan cikip calisma moduna giremedim malesef

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…