- 3 Ekim 2010
- 11.501
- 3.820
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #9.621
Günaydın hatunlaaarr.Nasılsınızzz
Günaydın canııım iyilik valla sen nasılsın..
Günaydın :) nasılsınız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok şükür iyiyim sen nasılsın canım..
Günaydınn.:) Kızlar bende bir sey sormak istiyorum kına da kız tarafına ve erkek tarafına düşen görevler nelerdir..?
kuzum kafasına göre bişeyler yapacagına sana sormaları daha güzel benceönemsediklerini gösterir ki emino l burda çok insan o önemsenme için takla atabilir
ayy şimdiye eve gitmişsindir sanırım :26: güzel haberlerle gelirsin inşallah :18:
Hep oyle olur ya zaten planli istemezsin oyle denk gelir :) lilly bizi unuttu demekgizem geri sayim yapiyor :) selen de bi an once halletse isini de rahatlasa
aynen yaa
bide orda pek tanımadıgım kişilerde var ya herşeyimi anlatamıyorum benburda da yazdıklarımı herkes görür tabi o ayrı da yine de burası daha özel gibi geliyor bana
Görev derken?...:26:
Günaydın :) nasılsınız
Kızlar nişanda kızın kıyafetini erkek, erkeğin kıyafetini kız alır ya hani, benim de bildiğim erkeğe damatlık alındığı yani 2 tane ayrı kıyafet mi alınıyor? Biz nişan da giydiğini düğünde de giysin istemedik diğer türlü mü yoksa bilemedim? Birileri beni aydınlatsın lütfen..:26:
günaydın canım
bak benimde bu hiç aklıma gelmemişti :44: nişanda damat bohçası için zaten pantolon gömlek kravat vs alınıyor ya onları mı giyiyor nişanda acaba..:26:
Yani mesala bindallıyı kına kıyafetini erkek tarafı alıyo bizde ama çerez ve kınayı kım alır..? nişanlımın ailesi uzakta henüz konusulmadı bunlar bende evde ılk evlenecek kısı olacagım için tecrübesiziz biraz ailecek..:)
Yani mesala bindallıyı kına kıyafetini erkek tarafı alıyo bizde ama çerez ve kınayı kım alır..? nişanlımın ailesi uzakta henüz konusulmadı bunlar bende evde ılk evlenecek kısı olacagım için tecrübesiziz biraz ailecek..:)
günaydın canım
bak benimde bu hiç aklıma gelmemişti :44: nişanda damat bohçası için zaten pantolon gömlek kravat vs alınıyor ya onları mı giyiyor nişanda acaba..:26:
Naber seleen nasılsın :)
Aynen, bizim de böyle bohçaya zaten gömlek kravat, kemer, pantolon koyacağız, ama nişanımız bohçadan önce olduğundan o kendine klasik kıyafet aldı. Bende şimdi bohçaya dediklerimi koyup, düğünde ise damatlığını alacağım ayakkabısıyla.
Ya bu bohçalar Nişan zamanı mı, düğüne yakın mı götürülüyor?:26:
iyiyim canım sen nasılsın
kız bohçası zaten nişan günü geliyor da erkeğinki de o akşam verilir heralde ben öyle yaparım :26::26:
tabi iki takım almış oluyoruz hem düğün hem nişan bohçası için..
Bizim bohça işimiz isteme ve nişan arasındaki 1 günde yapılacak ve bana yapılacak sadece, biz nişandan sonra onunkini yapıp uygun bir zaman da götüreceğiz. Ama bildiğim onlar size siz onlara götüreceksiniz canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?