- 3 Ekim 2010
- 11.501
- 3.820
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #9.641
yani nişandan sonra onlara ziyarete gideceğiz ve bohçayı vereceğiz öyle mi :44::44:
Evet canım, her yörenin adeti farkı oluyor ama gözlemlediğim genelde bu şekilde, mesela arkadaşımın bohçası nişandan önce gelmişti çünkü nişanını salon da yapmıştı, 1 hafta önce falan yanlış hatırlamıyorsam? Nişandan sonra ki haftasonu da onlar götürmüşlerdi.
ablamda da öyle olmuştu ama ne bileyim bende o akşam elleri boş dönmesinler diye vermek aklıma geldi şimdi
En beğendiğim gelinlikler Zuahir Murad imzalı tasarımlardır..
Eki Görüntüle 1144259 Eki Görüntüle 1144260 Eki Görüntüle 1144261 Eki Görüntüle 1144262
Am direkt bir modelin aynısını yaptırmak yerine (çünkü aynısı olması neredeyse imkansız bana göre)
Kendime has birşeyler olmasını düşünüyorum..
Tarzım da az çok belli, romantik yapı da bol dantelli, asla kabarık ve taş, inci detayı olmayan, rengi kreme çalan, nostaljik tarz da bir gelinlik hayal ediyorum..
Ha bir de, eldiven de istiyorum dantelli, tüllü müllü..
Fotoğraf çekimlerinde çok hoş görünüyor..
Eki Görüntüle 1144255 Eki Görüntüle 1144256 Eki Görüntüle 1144257 Eki Görüntüle 1144258
Ben senin profil fotoğrafndakine bayılıyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
haberler güzelannem konuşmuş babamla tama gelsinler tabi tanışalım demiş, ama önce abisine de soralım demiş yani pazar abim çalışmazsa eğer çağıracağız
ahh kuzum sağol inş her şey hallolurda rahatlarım hayırlısıyla
aynen bende burada çok rahatım değişik biri girdiği zaman sohbete sinir oluyorumbizim grubumuz bi tane
Kimler cumartesi MFÖ konserine gidiyoooorrr(Ankara Armada Jolly Joker)
Haberler iyi gibi canım hadi hayirlisi olsun sevindim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla onları da erkek tarafı alıyor canım, kuzenim evlenirken öyle olmuştu.
Kızlar hadi beğendiğimiz gelinlik modellerini paylaşalım..
haberler güzelannem konuşmuş babamla tama gelsinler tabi tanışalım demiş, ama önce abisine de soralım demiş yani pazar abim çalışmazsa eğer çağıracağız
aaaaaaaaaa, çok sevindiiimmmhadi inşallah abin de pürüz çıkarmaz da gelirler pazar günü
İki tane var benim şuan ikisi farklı modellerDantel çok beğeniyorum ama ben evlenene kadar modası geçer
Eki Görüntüle 1144633
Eki Görüntüle 1144637
heralde sen gidiyorsun
bakalım şimdilik iyi gibi canım sağolasın
2. modeli çok beğendim, moda insanın kendi beğendiği, üzerine yakıştırdığıdır. Mesela prenses gelinlikler çıktı üstü taşlı, altı tül etekli gelinlikler ben yine de dantelden vazgeçmedim..
Eki Görüntüle 1144743 Eki Görüntüle 1144744 Eki Görüntüle 1144745
Sonucusu cerkes gelinligi
Baba tarafim cerkes olduugu icin kinamda cerkes gelinligi giymeyi dusunuyorum
Altakkinin de islemeleri cok guzel
Evet ama iki arkadaşım evlendi bu sene ikisininde böyle uzun kol dantel şimdi aynı olsun istemiyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?