Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

o kadar ayrıntıyı onların beynine yüklersen eger error verirler zaten bi desene sevgiline nişanda hediye ne dagıtacagız diye adam şoka girsin

dedim demem mi, sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap, nasılsa parası benden çıkmayacak dedi

detaycı yaratmamış Rabbim onları, onlara verecegi detay duygusunu da bize vermiş işte

ben romantik sevdiceğimden, süprizli bi teklif gelir diye bekliyorumm bakalım neler olacaaaak

ben de seninkinden romantik bişeyler bekliyorum valla gizemim yanıltmasın bizi

dedim demem mi, sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap, nasılsa parası benden çıkmayacak dedi

bu da güzel bi bakış açısı tabi

aynen kaç kere gittim yanına dedim insan bi çiçek koparırda getirir. Cevapta hep; aklıma geldi ama falan filan pıf, aklıma geldi ama falan filan tıf hep böyle
ben romantik sevdiceğimden, süprizli bi teklif gelir diye bekliyorumm Bakalım neler olacaaaak

ondan hepimiz eminiz :d kesinlikle güzel bi teklif alacaksın

aynen kaç kere gittim yanına dedim insan bi çiçek koparırda getirir. Cevapta hep; aklıma geldi ama falan filan pıf, aklıma geldi ama falan filan tıf hep böyle

kendi yıldönümü kutlamamı ve arkasından terk edilmemi düşünürsek seni çok iyi anladıgımdan emin olabilirsin canım

seninki belli canım anlattığın kadarıyla düşünceli böyle konularda..beklentini yüksek tut sen olur sana olur

ben de seninkinden romantik bişeyler bekliyorum valla gizemim yanıltmasın bizi

hiç beklemediğin anda çok güzel oluyor ben galatada teklif almıştım iyi düşüp bayılmadım

ondan hepimiz eminiz :d kesinlikle güzel bi teklif alacaksın

bi de unutuyomuş benimki dee

ee yapıyorsa iyi işte ya yapmasaydı

isterse yapmasın
hatun iyisin hoşssun çok tatlısın ama bazen çok konuşuyosun diyoo
sıkıyosa yapmasın bi başlarım sabaha kadar
tatile gittik beraber ilk kez yan yanayız gece ben anlatıyorum da anlatıyorummm sonra bir horlama sesi artık ben kendimi nasıl kaptırdıysam adam kaçıncı uykusuna geçmiş gece saat 4 filan

kafasına vura vura hatırlatırız

oluuuurrrr ama umarım buna gerek kalmadan, güzel bir teklifle çıkar karşımaaa

maşallah sana o zamaaan

benimkide telefon başında aynısını yaptı
allahım çıldıricimmmmmmmmmmmmmmmmm şiddetim geldiiiiiiii

Son düzenleme:

vayy beraber tatile gittiniz haa ve horladı yanında öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…