- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #10.161
o kadar ayrıntıyı onların beynine yüklersen eger error verirler zatenbi desene sevgiline nişanda hediye ne dagıtacagız diye adam şoka girsin
o kadar ayrıntıyı onların beynine yüklersen eger error verirler zatenbi desene sevgiline nişanda hediye ne dagıtacagız diye adam şoka girsin
ben romantik sevdiceğimden, süprizli bi teklif gelir diye bekliyorummbakalım neler olacaaaak
ben aliye dedim söz şunu şunu yapcaz şunları alcaz aman onlar ne ki diyo...
ayrıntılardan nefret ediyo eminönüne gitcez haftalardır beni oyalıyo
geçen hafta konuştuk anlaştık tamam gitcez ikna oldu geldi aldı beni evden avm ye götürdü:26: eee hani eminönü diyorum ee netten sipariş verelim iki şişe için niye o kalabalığa gircez dedi
ben romantik sevdiceğimden, süprizli bi teklif gelir diye bekliyorummbakalım neler olacaaaak
dedim demem mi, sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap, nasılsa parası benden çıkmayacak dedi
aynen kaç kere gittim yanına dedim insan bi çiçek koparırda getirir. Cevapta hep; aklıma geldi ama falan filan pıf, aklıma geldi ama falan filan tıf hep böyleimkansız bişey istemenle alakalı degil o şekerim, şuan yaamayacagı şeyi konuşmak istemiyorlar genelde o kadarAyrıca onlardan bahçeden ot kopar getir desek çok büyük bişey istemişiz gibi yaparlar, bu tiplerin huyu bu
Bi kereden bişey olmaz hem, sen kaldıgın yerden devam et diyetine
ben romantik sevdiceğimden, süprizli bi teklif gelir diye bekliyorummBakalım neler olacaaaak
detaycı yaratmamış Rabbim onları, onlara verecegi detay duygusunu da bize vermiş işte
[sıze=2][ı]dedim demem mi, sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap, nasılsa parası benden çıkmayacak dedi[/ı][/sıze]
aynen kaç kere gittim yanına dedim insan bi çiçek koparırda getirir. Cevapta hep; aklıma geldi ama falan filan pıf, aklıma geldi ama falan filan tıf hep böyle
aynen kaç kere gittim yanına dedim insan bi çiçek koparırda getirir. Cevapta hep; aklıma geldi ama falan filan pıf, aklıma geldi ama falan filan tıf hep böyle
çok iyidir her dediğimi yapar ama kendi bildiği yoldan
gÜL YAVRUM GÜLlunaaa yorumlarına çok gülüyorum pıf tıf
kendi yıldönümü kutlamamı ve arkasından terk edilmemi düşünürsek seni çok iyi anladıgımdan emin olabilirsin canım
seninki belli canım anlattığın kadarıyla düşünceli böyle konularda..beklentini yüksek tut sen olur sana olur
ben de seninkinden romantik bişeyler bekliyorum valla gizemimyanıltmasın bizi
hiç beklemediğin anda çok güzel oluyor ben galatada teklif almıştım iyi düşüp bayılmadım
ondan hepimiz eminiz :d kesinlikle güzel bi teklif alacaksın
bi de unutuyomuş benimki dee
ee yapıyorsa iyi işte ya yapmasaydı
kafasına vura vura hatırlatırız
isterse yapmasın
hatun iyisin hoşssun çok tatlısın ama bazen çok konuşuyosun diyoo
sıkıyosa yapmasın bi başlarım sabaha kadar
tatile gittik beraber ilk kez yan yanayız gece ben anlatıyorum da anlatıyorummm sonra bir horlama sesiartık ben kendimi nasıl kaptırdıysam adam kaçıncı uykusuna geçmiş gece saat 4 filan
isterse yapmasın
Hatun iyisin hoşssun çok tatlısın ama bazen çok konuşuyosun diyoo
Sıkıyosa yapmasın bi başlarım sabaha kadar
Tatile gittik beraber ilk kez yan yanayız gece ben anlatıyorum da anlatıyorummm sonra bir horlama sesiArtık ben kendimi nasıl kaptırdıysam adam kaçıncı uykusuna geçmiş gece saat 4 filan
oluuuurrrrama umarım buna gerek kalmadan, güzel bir teklifle çıkar karşımaaa
maşallah sana o zamaaan
isterse yapmasın
hatun iyisin hoşssun çok tatlısın ama bazen çok konuşuyosun diyoo
sıkıyosa yapmasın bi başlarım sabaha kadar
tatile gittik beraber ilk kez yan yanayız gece ben anlatıyorum da anlatıyorummm sonra bir horlama sesiartık ben kendimi nasıl kaptırdıysam adam kaçıncı uykusuna geçmiş gece saat 4 filan
benimkide telefon başında aynısını yaptı
allahım çıldıricimmmmmmmmmmmmmmmmm şiddetim geldiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?