Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Olacak olacak :))) belkim düğününe de gelirik ben ve o uyuzcuk

bende benimkine edecem sonunda teklif tabi evlenme hevesim kaçtı orası da ayrı bi mevzu :106:

her hevesimiz kaçtıgında bişeylerdeb vazgeçseydik ohooooooo pes etmek yok bebiş, senin uyuzcuk da o teklifi yapacak sana sonunda, kaçarı yok

Olacak olacak :))) belkim düğününe de gelirik ben ve o uyuzcuk

bende benimkine edecem sonunda teklif tabi evlenme hevesim kaçtı orası da ayrı bi mevzu :106:

her hevesimiz kaçtıgında bişeylerdeb vazgeçseydik ohooooooo pes etmek yok bebiş, senin uyuzcuk da o teklifi yapacak sana sonunda, kaçarı yok

ee bana da etmedi hala unuttum ben bunu bunca şey arasında
yarında tanışma var halbuki kabul etmesek mi gelmesinler

istemeden önce etsin bence canım zorla sen onu yoksa söz kesilirken tek taşı takacak, ee aynı yüzüğü sana bi daha veremeyecegine göre bi daha olmaz o iş

gelecen tabi,göbek atacaz birlikte tabi mümkün olan en küçük ebattaki göbüşlerimizle

istemeye kadar etsinn

ben öyle dedim benimkinee, evlenme teklifi olmadan istemey gelemezsin beni dedimm ona göre dedimm

o kaynar arada muhtemelen, senin ittirmen lazım

Allahtan bana tektaş almadı henüz sözümüzde aldı ama annesi alalım demiş o sayılmaz kabul etmiyorum ben

kızlaaaaaaaar

sevdiceğim gene hüzünlendiğimi hissetmiş gibi, attığı bir mesajla beni musmutlu etti

bugün 7 haziran olmuş ya tarihlerden, bizim 11. ayımız doldu bugün, çok romantik bir ay dönümü kutlama mesajı atmışş

bakk işte önemli olan buuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sen onunla evvleneceksinnnnnnnnnnnnnnnnnn
benim değil ay normal yıl dönümünde bile höttürü zöttürü geçiyor hep

istemeden önce etsin bence canım zorla sen onu yoksa söz kesilirken tek taşı takacak, ee aynı yüzüğü sana bi daha veremeyecegine göre bi daha olmaz o iş

istemeye kadar etsinn

ben öyle dedim benimkinee, evlenme teklifi olmadan istemey gelemezsin beni dedimm ona göre dedimm

ben dedikten sonra ne anlamı kalıyor beyefendiye bakın her şeyi benden bekliyor demiycem işte

teklif yoksa gelmesinn

21 :) burda en küçük ben miyim yoksaa
bide ben 3. ayda evlenme teklifi aldımm

ayy dur bide bu krizi çıkaramam etmezse etmesin yüzüğümü alsın da

o kaynar arada muhtemelen, senin ittirmen lazım

Allahtan bana tektaş almadı henüz sözümüzde aldı ama annesi alalım demiş o sayılmaz kabul etmiyorum ben

yani o düşünemiyor mu ittirmemde söylemem de kendi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…