- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #10.141
kabul etme bence de boşver, alsınyaa yapacakları bi evlenme teklifi onu da 40 dereden su getirttiriyorlar adama yaa yuhh
İnşallah
örtmenim ben seni beğenemiyorum artık izin vermiyor bana KK
o zaman etmez canım teklif, erkeklere herşeyi söylemek gerekiyor
yani...............
sonra başlar benim için evlendikten sonrası önemli şu önemli bu önemli diyeay gene geldiler bana
yokk kızz öylee demee
siz en son neyin kavgasını yaptınız kız
geneli için diyeyim o zaman
ohh ohh Allah ağlatmasınselammm canımm ben hep mutluyumdur ağlancak halime bile oturur gülerimm sen nasılsınn
ayy dur bide bu krizi çıkaramam etmezse etmesin yüzüğümü alsın da
yani o düşünemiyor muittirmemde söylemem de kendi bilir
siz en son neyin kavgasını yaptınız kız
geneli için diyeyim o zaman
ohh ohh Allah ağlatmasınben de tam tersinim senin :) az önce 3 paket çikolata yedim niye yedim bilmiyorum ama yedim
3 paketi nasıl bitirdn hatun
düğünle ilgili konuşuyordum şöyle olsun falan filan diye, baktım çıt yok dedim yani hiç mi heveslenmiyorsun şöyle olsun böyle olsun diye. Bana benim için önemli olan evlendikten sonrası dedi illa garantici olacak. Planlı programlısinir oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
öyle çabuk bitirdim ki şaşarsın10 dk yı bulmamıştır
gidiyim kendimi atayım bi yerden
öyle çabuk bitirdim ki şaşarsın10 dk yı bulmamıştır
gidiyim kendimi atayım bi yerden
o zaman etmez canım teklif, erkeklere herşeyi söylemek gerekiyor
tabi belli de olmaz belki seninkinin içinde süpriz manyağı vardır kendiliğinden yapar
ama yapmayadabilir kaynayabilir :O
gerçkleştirilmesi imkansız hiçbirşey istemedim kğ ben ondan, ona rağmen böyle keyfi bilir bende konuşşmuyorum artık zaten hıhıhherkesin yapısı farklı malesef bebegim,biz daha hayal perest kalıyoruz genelde onların yanında
bak biz eski nişanlımla saatlerce hayaşl kurardık düğünümüzle ilgili, evimizle ilgilidüşün ki boş eve gidip yere oturup evi karış karış hayallerimizde yerleştirdigimiz bile olurdu
ama emrah da ben konuşmaya çalıştıkça, inşallah hayırlısı deyip kesitirp atıyordukızdım bigun, bana dedi ki " şimdi ben sana tamam derim, sonra gerçekleştiremem biz kötü oluruz, bırak zamanı geldikçe olsun herşey " eehh dedim öküz efendi sen de haklısın
bende çok severim ama 3 paketi bi anda yiyemem tıkanırımm
ben de öğlenleyin canım çikolata istiyor diye aldım elime, iki ısırıkta midem bayıldı, gittim ekmek arası peynir yedim
hakkaten bişey düşünemiyorlar bide bizim burda kaynattıklarımızı okusalar ne ayrıntılar düşünüyoruz şaşarlar
o kadar ayrıntıyı onların beynine yüklersen eger error verirler zatenBi desene sevgiline nişanda hediye ne dagıtacagız diye adam şoka girsin
gerçkleştirilmesi imkansız hiçbirşey istemedim kğ ben ondan, ona rağmen böyle keyfi bilir bende konuşşmuyorum artık zaten hıhıh
kaç gündür diyet yapmaya çalışıyordum da kendimcecanım çok istiyordu. 1 tane yedim sonra gittim bi tane daha sonra bi tane daha derken böyle oldu. Iyhh :120:
o kadar ayrıntıyı onların beynine yüklersen eger error verirler zatenbi desene sevgiline nişanda hediye ne dagıtacagız diye adam şoka girsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?