- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #10.301
Ben de film arıyorum izlemek için var mı önerin
Öyle yaptım canım sallamadım artık sözlüme de anlatmadım günümüzü mahvetmenin anlamı yok
Aynen öyle canım o yüzden tüm irademi kullanıp sustum
hala ekli misiniz siz emrahlaaa
o silmedi, ben de silmek için bekledigim bişey var o olsun diye bekliyorum
Silmee bence de
Hayatina biri girince nispet yaparsinn
nispet yapmaktan ote o saf onsuz bi hayatımın olmayacagını ve ondan başkaısnı sevemeyecegimi düşünüyor, onu görmesini istiyorumyoksa 6 yıl sonra döner gelir yine ben çok pişmanım diye, bu sefer katil olurum
inşallahh
Dogum gununu nerede kutladinizz :)
3 farklı yerde
ilk önce bahçelideki Laklak kafe ye gittik, sonra kızılaydaki Mado ya gittik, kapanışı da kızılaydaki Nil de yaptık
E anlastik o zaman :) benim sinavim 12 bucuk gibi biter büyük ihtimal biraz bizimkilerle takilirim o sırada sonra haberlesiriz :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Huuuuu masallah3 yere de daha once gitmedim
Sen hic eymire gittin mi
Herkes tavsiye ediyor
3 farklı yerde
ilk önce bahçelideki Laklak kafe ye gittik, sonra kızılaydaki Mado ya gittik, kapanışı da kızılaydaki Nil de yaptık
ben bunu görmüştüm cevap da yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışım sanırımanlaştık canım, bi aksilik çıkmazsa perşembe görüşüyoruz
haa bak unutmuşum madoyla nil arasında bi de nadas a gittik o da kızılaydaamma gezmişiz yaa
eger haftaya ben dömnmezsem memlekete eymir e gitme planımız var bakalım, daha önce hiç gitmedim ama
hayat sana güzeeeel
Hm hadi bakalim
Ya havalar bi turlu guzellesmedi ki
Benim de var niyetim gitmeye :44:
Bisiklet surmeyi istiyorum orada
Egoya bisikletle binilir mi
ben bunu görmüştüm cevap da yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışım sanırımanlaştık canım, bi aksilik çıkmazsa perşembe görüşüyoruz
haa bak unutmuşum madoyla nil arasında bi de nadas a gittik o da kızılaydaamma gezmişiz yaa
eger haftaya ben dömnmezsem memlekete eymir e gitme planımız var bakalım, daha önce hiç gitmedim ama
boş olursa bişey demezler herhalde de dolu olursa millet homurdanabilir sanırım :26:
Eymire armada onunden ego geciyo mu canim biliyor musun?
Haftaici giderim mesai saati disinda giderim bos olurr
eymire konya yolundan gidiliyor canım, sanırım armada önünden geçmez :26: ama nerden geçer tam bilemiyorum işte :26:
Hm armada onu eskisehir yolu
Konya yolu nereydi yaa
Bu yollari bi ogrenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?