- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #10.601
bugün eve gelirken bir nikah şekeri dükkanının önünden geçiyordum, vitrinde şu nişan konuşma balonlarından gördüm, merak ettim, girip sorayım dedim, tanesine 3,5 lira dediler :26:
bir de nişan hatırası gibi çerçeveler var ya, örnekteki gibi, onlardan da sordum, 25 lira dedilernette en ucuzu 50 liradan başlıyordu o çerçevelerin
Eki Görüntüle 1152901
bugün eve gelirken bir nikah şekeri dükkanının önünden geçiyordum, vitrinde şu nişan konuşma balonlarından gördüm, merak ettim, girip sorayım dedim, tanesine 3,5 lira dediler :26:
bir de nişan hatırası gibi çerçeveler var ya, örnekteki gibi, onlardan da sordum, 25 lira dedilernette en ucuzu 50 liradan başlıyordu o çerçevelerin
Eki Görüntüle 1152901
Canim zide dekor diye google a yaz orda var bu tepsilerden benim aldigimin pembesi vardi birde diger begendigim modelin aynisi var hem kucugu hem buyu ama biraz daha pahallilar
Çok şekerler canım ya bende istiyordum da nişan için artık sen alsana söz için
bişiler kesinleşmiş olsa alırdım hemeeen
Bence kesinleşmesini bekleme canım.. Ben öyle yaptım çok pişmanım.. Keşke alsaymışım keşke yapsaymışım dediğim öyle çok şey kaldı ki.. Sonra belli tarih belli olunca elin ayağına dolaşacak bir çok şeyi unutacaksın yada vaktin imkanın yetmeyecek..:26:
öyle mi diyosunnn
eee o zaman alayım ben de yavaştan bişiler
Eki Görüntüle 1152901
Bence kesinleşmesini bekleme canım.. Ben öyle yaptım çok pişmanım.. Keşke alsaymışım keşke yapsaymışım dediğim öyle çok şey kaldı ki.. Sonra belli tarih belli olunca elin ayağına dolaşacak bir çok şeyi unutacaksın yada vaktin imkanın yetmeyecek..:26:
öyle mi diyosunnn
eee o zaman alayım ben de yavaştan bişiler
ben instagram da bir hesap takip ediyorum da 100 tl demişti orda bu çerçevelere, biz komşunun oğlunun doğum günü için sordugumuzda25 tl hiç bişey degil yaa
böyle yazıda yazıyorlar mı üzerine onu sonradan biz mi ekliyoruz acaba :44:
ben de şimdiden başlayım mı hazırlıklaraannem iyice delirdi bizim kız desin
Başla tabi elbet evlencen
Olsun cnm baska guzel seylerde var sitedeKeşke daha önce haberim olsaydı çok beğendim ben de alırdım:26: Şimdi nişan da hazır tepsi varken tekrar almak da istemiyorum ama bakalım kısmet:26: Senin de sözüne az kalmış
ben instagram da bir hesap takip ediyorum da 100 tl demişti orda bu çerçevelere, biz komşunun oğlunun doğum günü için sordugumuzda25 tl hiç bişey degil yaa
böyle yazıda yazıyorlar mı üzerine onu sonradan biz mi ekliyoruz acaba :44:
ben de şimdiden başlayım mı hazırlıklaraannem iyice delirdi bizim kız desin
sana en son whatsap tan bişey yazdım hiç görmedin beni
evet 25 lira çok ucuzzzbenim baktığım yerde isme özel değildi ama, isme özel ounca fiyat artıyor demek ki :26:
yazdımmm :26:
çeyiz hazırlıgım var tabi dee tutup da söz baloncugu nişan çerçevesi falan da alırsam valla evden atar annem beniama sizden görünce heves ediyorum yaa, benm de bir an önce olsun artık
Olsun cnm baska guzel seylerde var sitede
İnşallah canım inşallah ben bile çok mutlu olcam valla
pazar günü çalışimazsa eğer görüşecegiz bizz
Alahımmmmmmmmmmmm inşallah çalışmazzzzzzzzzzzzzz:116:
amiinnnn
şu gündemin artık durulması lazım yaa, resmen gündemdeki olaylar benim saadetimi engelliyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?