- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #10.661
bence bi kuaföre sor canım :26:
gerçi ben saç konsuunda deli cesaretim var mesela, aklıma bi model takılırsa gider kesitirrm, en fazla tokayla falan tuturrurum yani o yuzden fena gaza getirebilirm seni, sen mantıklı birinden fikir al
mantıklı deyince benim aklıma gizem geliyorCevabını bekliyorum onun:26:
Benim hiç ok canım aylardır kırıklarını bile aldıramadım düşün:26:
eğer istedigin gibi olmazsa üzülür müsün peki çok :26:
Üzülmek ne kelime bunalıma girerim:26:
o sıkıntı işte yaa :26: yani bence yakışır ama insan değişiklik yaptıgı zaman illa ki begenmez kendini ya senin de öyle olursa deger mi o depresyona degmez mi bilemedim kuzum :26:
Benim küçükken hep kahkülmüş bencede çok ta şekermişim ama şimdi nedense kimse yakışır demiyor:26:
Hahaha e haketti ama canımKızlar ya ben size bir şey sorayım saçımı kestirmek kahkül yaptırmak istiyorum
Eki Görüntüle 1153079
Tam olarak böyle.. Hayalim diyebilirim ama bana yakışır mı bilemiyorum.. Herkes alnın dar diyor ama bu kızında geniş değil ki bilemedim ya:44:
Selamun aleyküm kızlar
Uykusuz her gecee
ee sen begeniyorduysanj kendini bence yaptır gitsin yaaa
ayy 16-17-18li yaşlarımda ben de kaküllüydüm çok yakışıyordu
canım kakül bence küçük yaş işi
sen kaç yaşındasın yaa unuttum
bence 20den sonra kakül iyi olmuyor
sabah uyudum canımm
En iyisi kuaförüme danışayım canım olmadı teller çıkınca kökten değişiklik yaparım
En iyisi kuaförüme danışayım canım olmadı teller çıkınca kökten değişiklik yaparım
Bu kadın 33 yaşında:26:
o zaman yine bu gece uzun olacak sana
daha tellerin çıkmasına çok var bence, sen bi kuaförüne sor evet derse bu arada kestir hem denemiş olursunen kötü ihtimalle bi tel tokayla arkaya tutturursun yaa
şikayet etmek yerine değerlendireceğim bu sefer
yatağa girip 3 saat filan uyurum belki diye boş boş yatacağıma
ne bileyim ders fln çalışmayı düşünüyorum :44:
napıyosunuz hatunlarr
hem ders çalışan insanın daha çabuk uykusu gelir, belki bu sefer sabah olmadan uyursun
o zaman yine bu gece uzun olacak sana
daha tellerin çıkmasına çok var bence, sen bi kuaförüne sor evet derse bu arada kestir hem denemiş olursunen kötü ihtimalle bi tel tokayla arkaya tutturursun yaa
ne bileyim kakül böyle genç işi bir model gibi bir algı var ben de öyle düşünüyorum
ve yaşı büyük olanlara yakıştıramıyorum :26:
evet o da olabilir canım bakayım giderim kendimi hazır hissedince
Ben yakışana her yaşta yakıştırıyorum da yakışmayanada gerçekten kötü duruyor.. Eh işte dyemiyorsun ortası olmayan bir model..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?