Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

amaann herşeyi de bilemelerine gerek yok zaten

Evet bencede sonra bıdı bıdı çekemem valla
ayyy kızlar alemsinizzz

anlatıyorummm biliyo sizi

E canım senin sevgilin açık görüşlü Ben daha üye olmadan bir kaç kere anlattım bak neleri var diye kötü şeyleri anlatınca iyi güzel bak beterin beteri var diye pek mutlu oluyor ama iyi şeyleri anlatınca bırak elalemi anlatma bana oluyor çok ironik bence

anaaaa ne anlattın benim hakkımdaa

herşeyiiii

he heeee

ben de yapıyorum onu çokça yaaa, burda okuduğum şeyleri döndürüp dolaştırıp ona soruyorumm bizim başımıza bu gelse sen ne dersin ne yaparsın falan filan diyee

diyorum işte herşeyi bilmeseler de olur

yaa erkek mantıgı iştee, gör bak benden kötüleri de varmış derler ama kendilerinden iyileri hiç görmzler

herşeyiiii

he heeee

ben de yapıyorum onu çokça yaaa, burda okuduğum şeyleri döndürüp dolaştırıp ona soruyorumm bizim başımıza bu gelse sen ne dersin ne yaparsın falan filan diyee

Ne güzel işte ya

diyorum işte herşeyi bilmeseler de olur

yaa erkek mantıgı iştee, gör bak benden kötüleri de varmış derler ama kendilerinden iyileri hiç görmzler

Ben bu çocuğa Aşığımmmmm beee Saat 11de her gece mesaj atıyorum ya iyi geceler diye şimdi mesaj attım daha teli elimden bırakmadan cevap geldi meğer bekliyormuş kıyamam yaaaaaaaa

Ben bu çocuğa Aşığımmmmm beee Saat 11de her gece mesaj atıyorum ya iyi geceler diye şimdi mesaj attım daha teli elimden bırakmadan cevap geldi meğer bekliyormuş kıyamam yaaaaaaaa

hemen yumuşama kızz dur bu daha ilk gün bikaç gün bu tavrın devam etmeli ki anlasın seni üzdüğünü bi daha tekrarlamasın hemen yumuşadın

hemen yumuşama kızz dur bu daha ilk gün bikaç gün bu tavrın devam etmeli ki anlasın seni üzdüğünü bi daha tekrarlamasın hemen yumuşadın

Ah ah Kim dedi devam etmeyeceğini bir hafta geç cevap verecdeğim tatlım merak etme sen sadece Şimdi çok iyiyiz soğuk olmuyorum ama bir hafta mesajlarına geç yazacağım yarında arkadaşıma gideceğim zaten merak eder durur

heee öle vallaaaa

konuştugunuzda selam söyle o zaman enişteye bide askerin duası kabul olurmuş derler benim için dua etsin de sizin düğüne burhanla geleyim ben

soğuk olma zaten canım, bi işin varsa eğer koşa koşa msj ına cevap yazma önce işini hallet mesela aynı onun yaptıgı gibi

Ben de kıyamammm dedim ama Nurdan kızdı bana

kızmadım kii hemen yumuşama dedim sadece sen yumuşak kalplisin çünkü

Hhaha ay canım işi geçtim ben banyoda bile cevap yazıyorum ona Afedersin lavaboda bile yazıyorum yani

eee sen de işin b.kunu çıkarmışınnn amaaaa

Teşekkür ederim canım Hadi bugün milat olsun benim için bundan snra yazmayacağım

bende banyoya telefonla girerdim valla elim ıslakken dokunmazdım tel e ama yine de sadece yıkanırken cevap yazmazdım yani yaklaşık 10 dk falan maksimum

Heh işte ben elimi havluya silip de yazıyorum 10 dk yok yani

yalnız bu 1 hafta baya şok olacak seninki için adam resmen alıştıgının dışına çıkacak

Hahaha e haketti ama canım Kızlar ya ben size bir şey sorayım saçımı kestirmek kahkül yaptırmak istiyorum

Tam olarak böyle.. Hayalim diyebilirim ama bana yakışır mı bilemiyorum.. Herkes alnın dar diyor ama bu kızında geniş değil ki bilemedim ya:44:

bence bi kuaföre sor canım :26:

gerçi ben saç konsuunda deli cesaretim var mesela, aklıma bi model takılırsa gider kesitirrm, en fazla tokayla falan tuturrurum yani o yuzden fena gaza getirebilirm seni, sen mantıklı birinden fikir al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…