- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #10.621
Çooook zoooooooooorrr:26:
Hahaha ay keyfimden çatlayabilirimTam konuşuyoruz mesaj atmayı kesti bir saat boyunca yazmadı bende tek kelime yazmadım sonra cevap yazdı biri gelmiş nette sorun varmış ondan yazamamış.. Ben de yarım saat boyunca cevap vermedim aşkım ordamısın yazdı yine cevap yazmadım uyudun mu yazdı bu sefer uyumadığımı bilsin diye sadece tamam hayatım yazdım Nerelederdeydin yazmış bende film izliyordum görmemişim yazdım Tamam yazdı güldü hahaha ay nasıl keyiflendim nasıl anlatamam Şimdi cevap vermeyi de düşünmüyorum 11de iyi geceler mesajı atıyorum nasılsa yeter ona
yaa bak işte bunu diyprum sana bugnn, aynısını ona da hissettirr diyeebak hemen orda mısınlar uyudun mu lar başlamış oohhh tabi çok da abartma da sen yine de, ters tepmesin bide
Ters teperse bende ona teperim valla hiç acımamHahaha ay şuan ağzım kulaklarımda resmen Daha dün uyardım birde ohhhhhh canıma değsin Şimdi mesaj atayım mı atmayayaım mı onu bilemedim danışayım sana
en son o ne dedi bi onu söyle ona göre karar verelim bence
Ben film izliyorum görmemişim deyince o da tamam bitanem dedi sadece ben de cevap vermedim
ee buna cevap verilecek bişey yokki zaten
İşte normalde ben kesin verirdimEe sen ne yapıyorsun falan derdim yine yazardım
senin şimdi yeni bir hedefin var unutma ve msj yazma ona
Öyle yapacağımNasılsa 11de iyi geceler diye yazıyorum hergün kalmış bir saat
burda yazılanları senin adam görse beni kovalardı valla
Hahaha emin olabilirsin
o zaman sır saklamayı biliyoruz demek ki dimi cerencimmm
Sen merak etme canım bu siteye üye olduğumu falan bilmiyor bilse burda onu çekiştirdiğimi önce beni kovalar
o zaman sır saklamayı biliyoruz demek ki dimi cerencimmm
Sen merak etme canım bu siteye üye olduğumu falan bilmiyor bilse burda onu çekiştirdiğimi önce beni kovalar
benimki biliyor bu aradaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?