- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #11.121
made of honor diye bi filmmiş, indiriyorum şimdi izleyecem bi ara
aslında çok mantıklı bu dedigin ama o benm sevgilim oldugu zaamnları da biliyor ya zaten, şimdi yine o günlere geri dönmek istemiyorum sanırım :26: hem o bana kız ayarlama muhabbeti yaptıgında çok sinir olmuştum aynısını yapsam olmaz ki :26:
gerçi onu hızlandıracagını bilsem herşeyi yaparım da ne işe yarar bilmiyorum
aynı şey değil kiii
orda burhy kendisi kendisine kız istiyor gibi yansıttı olayı, ama burda sen "masum"sun"bişey"den haberin yok komşu gelmiş, öle bişiler demiş anneciğineee
Güzel bir film diye biliyorum
mantıklı aslındaankara ya gittigimde ben bu numarayı uygulayayım bi bakalım ne tepki verecek
konusunu sevdim bende çok tanıdık geldi banaköye gidecem pazar günü bikaç günlüğüne de orda internetim olmayacak orda izlerim artık
çok yoğun hatunsunnn
yeni geldim diye öyle ohaftaya yine olagan sıkıcılıgımla bogulurum
o zaman da ben olmıycam işteeee
o zaman gitmeee :84:
olduuuuu
aylardır bu tatili bekliyorum beeeeen
benm yanımda da gayet güzel tatil yapabilirsin bence
Bizim diyet ne oldu:26:
tam eti cin in biskuvisini yerken bu soruyu sorman hiç iyi olmadı
bizim bi topik var kuzum yarın başlıyoruz orada diyete, o yuzden bu gece cozuttumayça kaya nın 5333 diye bir diyeti varmış onu deneyecem bakalım yarın sabahtan itibaren :26: gel sen de oraya yarın sabah beraber başlayalım
Bende bugün son olsun diye cips aldım zatenHangi topik o canım
ben de bugun son diye iftardan sonra cozuttum resmeneldeki bütün sevdigim biskuvileri bitireyim de dedim yarından sonra aklıma girmesinler
topik bu canımhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=713171&page=136
hepsi benm önceden beri tanıdıgım insanlar istersen oraya girebilirsin,ü eger istemezsen biz seninle bu topikte kaçak diyet yaparız
Herkes bildiğin diyet yapıyor yani canım:26: ben sadece yediklerime dikkat etsem günde 3öğün yesem birazda yürüsem yetecek aslında kibrit kutusu yağsız peynir olaylarına gelemiyorum hiç:26:
senin o kadarına ihtiyacın yok zateno zaman seninle biz şöyle yapalım, her akşam bu topikte yada özelden fark etmez, birbirimize o gün ne yedigimizi ve yaptıgımız sporu yazıyoruz anlaştık mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?