- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #11.701
benm . günü tam kpss nin oldugu güne gelecek eger günler şaşmazsazaten saat oturasım yoktu sınavda erkenden çıkarım artık
Ankarada amma yağmur yağdı bugün ya :44::44:
umarım olurum, totomun küçülmesi lazım acilen
Merhaba arkadaşlR. Hayırlı ramazanlar olsun inşallah :) dün sevgilim gitti italyaya. 4 erkek 2 kızmış. Kızlardan biri konuşmasını istemediğim kız. Ama grupca bir yerlere gidebilirler diye içim içimi yiyo. Kıza da sinir olma sebebim başka bir kızın sevgilimle kızı yanlış anlaması. Tokalasma anını uzaktan görüp el ele tutuşuyo olarak görmesi. Sevgilim bana söyledi bunu sonra haberin olsun diye. Öyle birşey yapsa niye söylesin. Söylemez ve benim ruhumda duymaz. Neyse onu atamadm. Giderse gitsin diyorum. Nolucak ki. Sevgilim sınırını bilir. Sen bana güven diyo. Siz ne diyosunuz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ohh orucum bozulmadı ama yarın büyük ihtimal mola verdirecek bana
ee ders çalışıyor musun canım, ben geçen hafta tarihle coğrafyaya baktım biraz oda içim rahat etsin diye
yoksa alan derslerinde fırsat kalmıyor ki onlara
spor yap, sağlıklı beslen, en geç 2 ayda 10 kilodan fazla verirsin, ki o kadarı da sevgilini baya bi şaşırtıs, daha fazlasına da aranma, alacam sopayı elime
ahh canım benm biz ne dersek diyelim sen yine de kızkanıp kendini üzüyorsun bişey değişmiyor ki
valla ben hiç çalışmadım, çalışmayı da düşünmüyorum canımelim gitmiyor kitaplara, çalışmıyorum diye bu sefer kafaya takıp hasta oluyorum ben de sırf başvurdum diye girecem ama beklentim yok yani özel sektörde buluruz elbet ekmek paramızı
valla ben hiç çalışmadım, çalışmayı da düşünmüyorum canımelim gitmiyor kitaplara, çalışmıyorum diye bu sefer kafaya takıp hasta oluyorum ben de sırf başvurdum diye girecem ama beklentim yok yani özel sektörde buluruz elbet ekmek paramızı
Merhaba arkadaşlR. Hayırlı ramazanlar olsun inşallah :) dün sevgilim gitti italyaya. 4 erkek 2 kızmış. Kızlardan biri konuşmasını istemediğim kız. Ama grupca bir yerlere gidebilirler diye içim içimi yiyo. Kıza da sinir olma sebebim başka bir kızın sevgilimle kızı yanlış anlaması. Tokalasma anını uzaktan görüp el ele tutuşuyo olarak görmesi. Sevgilim bana söyledi bunu sonra haberin olsun diye. Öyle birşey yapsa niye söylesin. Söylemez ve benim ruhumda duymaz. Neyse onu atamadm. Giderse gitsin diyorum. Nolucak ki. Sevgilim sınırını bilir. Sen bana güven diyo. Siz ne diyosunuz
Nurdan abla sen mantıklı bişey söylersin. Söyle de şu küçük beynime girsin
bende güya çalışmayacaktım genel kültür yeteneğe ama vicdanım rahat etmedi, sonuçta alan puanını etkiliyorvalla şu haftada geçse hayırlısıyla bakalım neler yapıcaz sınavda
cumartesi beni uzak yere vermişler ya senin nasıl mekan
Bizim diyeceklerimizin bir önemi yok ki canım.. Senin için rahat değil bu buradan bile anlaşılıyor. Sürekli kendi kendini teselli ediyorsun =)
kuzum bu zamana kadar hep söyledim yine söyleyim, eger yapacagı varsa sevgilin zaten yapar, bak adam sana yaptıgı herşeyi rapor ediyor, bunu kimse yapmaz bu devirde emin olben bile sevgilim varken yapmadım mesela bu kadar açıklama
hiç takma kafana belli ki seni seviyor, sen de ona güven, ne onu üz ne de kendin üzül
ayy valla hiç çalışamam, deli gibi dizi izliyorum, aylardır bunu özlemişim ben
ben ilkl baştan cehennemin dibinde girecem sınava zannettim, çok uzak gibi geldi ama degilmiştek minibusle gidebilecegim bi yerdeymiş, boşu boşuna yarım gün boyunca söylendim durdum
Ya biliyorum ben sevgilimin öyle birşey yapmayacağını. Ama onların yanyana olması bile beni çıldırtmaya yetiyor. Yani kızın da suçu yok. Ben ikna olmuyorum. Mantıklı düşünmeye calışıyorum hep
Valla canım doğruyu söylemek gerekirse bende ikna olmam içim de rahat etmez uzun bir süre gider bu bana yani =)
ben ilkl baştan cehennemin dibinde girecem sınava zannettim, çok uzak gibi geldi ama degilmiştek minibusle gidebilecegim bi yerdeymiş, boşu boşuna yarım gün boyunca söylendim durdum
2 yıl oldu inanabiliyo musun :) hala ikna olmuyorum
Deli ediyorum çocuğu. Burnumdan getirdin iki günde dedi :) napiym. Çok zoruma gidiyo. Ortada bişey de yok. Off. Biliyorum ne kadar şanslıyım. Hayalimdi benim sevgilim. Böyle yaparak avuçlarımın arasından uçurucam o olucak...
benimde bi otobüs ama bi saatte gider..tabi binecek miyim hayırsevgilim böyle zamanlarda çok işe yarıyor
ama pazar günkü üniversite benim mis gibi çok sevindim ona..geçen senede orda girmiştim sessiz oluyor
ayyyyyyyy Allah iyiliğini versin çok güldümacı olacak biraz bu söytledigim ama, bu şekilde yaparsan bigun geçer karşına ve der ki yok arkadaş ben seninle evlenemem sen nefes bile aldırmazsın banabenm eski nişanlımdan en büyük soğuma sebeplerimden biri buydu, inan ben gelecegi düşündükçe boguluyordum artık
ben bitek cumartesi sabah girecem ona da laf olsun diye girecem ya tır geçsin isterse dışarıdan hiç takmıyorum kafamasınavın sonuna kadar dursam bari, kesin benm tuvaletim gelir erken çıkaırm
ayyyyyyyy Allah iyiliğini versin çok güldüm
ben bitek cumartesi sabah girecem ona da laf olsun diye girecem ya tır geçsin isterse dışarıdan hiç takmıyorum kafamasınavın sonuna kadar dursam bari, kesin benm tuvaletim gelir erken çıkaırm
senin gülüşünü severim ben
iki saatcik kız dayanıveriçinde yok senin içinde
İnanırım canım.. Biraz da seninle alakalı bu durum yani geçen süreye göre değişmeyecektir..
iki saatcik kız dayanıveriçinde yok senin içinde
erken çıkamazki bilmiyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?