- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #11.721
acı olacak biraz bu söytledigim ama, bu şekilde yaparsan bigun geçer karşına ve der ki yok arkadaş ben seninle evlenemem sen nefes bile aldırmazsın banabenm eski nişanlımdan en büyük soğuma sebeplerimden biri buydu, inan ben gelecegi düşündükçe boguluyordum artık
ben bitek cumartesi sabah girecem ona da laf olsun diye girecem ya tır geçsin isterse dışarıdan hiç takmıyorum kafamasınavın sonuna kadar dursam bari, kesin benm tuvaletim gelir erken çıkaırm
2 saat orda durmak zorunda mıyım yaatuvaletim gelirse napacam, ya tutamazsam ayıp olmayacak mı ordaki insanlara
Psikolojisini bozdum ben onun. Ya empati kuruyorum. Düşünsene hep beraber gidicekler. O kız var die yok ben gelmeym mi desin. Ben olsam diyemezdm heralde. Sonuçta bütün arkadasları orda. Abarttığımı düşünüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tövbe bez bağlaiki saat değil ya ilk bi saat çıkılmıyor sanırsam :44:
valla yok yaa ne yalan söyleyim
2 saat orda durmak zorunda mıyım yaaTuvaletim gelirse napacam, ya tutamazsam ayıp olmayacak mı ordaki insanlara
[sıze=2]tövbe bez bağlaIki saat değil ya ilk bi saat çıkılmıyor sanırsam :44:[/sıze]
valla gülüm benm bi arkadaşım ispanyaya gitti erasmusa geçen sene, sevgilisi çok bunalttı onu diye en sonunda yeter dedi ayrıldı çocuktançocuk hatasını anladı da kendini affettirmek için ispanyaya gitti, zor barıştılar bence kendini bu duruma düşerme ona güven ve bekle
ben son yarım saat kala çıkılacak gibi biliyorum
Oyy gidemem de oturur kalırım :)
1 saat dayanırım yaa ama 2 saat için söz veremiyorum
ben son yarım saat kala çıkılacak gibi biliyorum
anam şuna bak ben 3- 4 saat olsa keşke diyorum yetmiyor diye zman, sana iki saat çok geliyor
ağzından hayırli bi laf çıksın bee
o zaman demek ki kafandaki düşünceleri sevgiline yansıtmayacaksın, daha sakin olacaksın ve ona güvenip bekleyeceksin
İnşallah. Dua edin bana. Ağzıma vurasım geliyyy :)
eğer çalışsaydım bende derdim canım keşke daha fazla zaman olsaydı diye ama benm gibi hiç çalışmayınca aman bitse de gitsek diyorum
ankaradan arkadaşlarınla görüşüyor musun canım hiç
arkadaşlarımla görüşüyorum ama arkadaşımmış gibi yapıp aslında bana hiç deger vermemiş olan o malum şahısla görüşmüyorum
bizim dua etmemiz yeterli degil canım, bunu senin dua etmen ve uygulaman lazımkolay gelsin
gerçekten mikaç zaman oldu görüşmediniz mi hiç
Teşekkürler :) yanımda olduğunuz için hepinize
bikaç gün önce konuştuk grupça, megersem adam bi önceki gün arkadaşları aramış ama beni aramamışsebebi de evdeyim ya musait olmayabilirmişim, yaşım 14 sanki bende kestim biletini, saçma sapan bahanelerle uğraşan bi adamla ben hiç uğraşamam ne hali varsa görsün
Haydaaaa ne oldu ona yaa
kafasına kiremit düşmüş olabilirr, beyin kanaması geçirmiş olabiliirrr, hafızasını kaybetmiş olabiliirrr, umrumda bile degilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?