Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Erkekler aslında ne kadar gıcıklar değil mi

yaa gıcık olması önemli degil de ben dengesiz olanı kaldıramıyorum

ya düşünüyorum bu adam benm doğum günüm için işinden kaçtı da geldi, arkadaşı trip atmasına ragmen benmle buluştu, benim moralim bozuk oldugu günde beni güldürmek için uğraştı vs. bunların hepsi arkadaş için de yapılacak şeyler ona da eyvallah, ee ne degişti de beni arkadaşı olarak bile degersiz gösterdi, bu nasıl bi dengesizlik benim hazmedemedigim ve ona sinir oldugum konu bu

Belki o da emin değildir kendinden :26:

kızlar herkese merhaba nasılsınız?? yekta61 ve missgamzeliyi görünce bende yazmak istedim yaz sonu beklerken bayramın 3. gününe söz günümüz kesildi beni ne giysem ne alınacak telaşı sardııı yardımcı olun banada 50 kişi falan olucak önce bir isteme töreni yapılacak kahve ikramı ardındanda bir tane yüzük takılacak bana :) bileziğimi daha sonra alacağız maddiyatla ilgili oldukça büyük sıkıntımız var ama sevdicek söz verdi eylül ekim gibi beğendiğim bileziği alacak :) tek taş yüzük alıcaz onu takacaklar. bende pasta ve kurabiye yapıcam :) ufak kavanozlarda 2 adet kurabiye ikram etmeyi planlıyorum birde söz balonu yapıcam söz pastası yapıcam var mı sizlerinde fikirleri??

hayırlı olsun şimdiden
sözden sonra nişan olacak mı hemen yoksa bekleyecek misiniz :26:
eğer arada çok zaman olmayacaksa söz için bunlar yeterli gibi, nişanda daha ayrıntıya girersin

hayırlı olsun şimdiden
sözden sonra nişan olacak mı hemen yoksa bekleyecek misiniz :26:
eğer arada çok zaman olmayacaksa söz için bunlar yeterli gibi, nişanda daha ayrıntıya girersin

nişan için sanırım 5.5.15 i düşünüyoruz açıkçası oda tamamen maddiyatımızla ilgili dükkan açtık ev alıcaz v.s. o yüzden herşey olucaksa tam olsun istiyoruz birde vakit tanıdık bnm okulum biticek kpss ye hazırlığım var falan derken sanırım seneye nişan 2016 da düğün olucak :) nişanım büyük olucak yani bir mekan tutucaz nasip olursa bu aile arasında olacağı için pek özenemiyorum ama arkadalarımızdan 2 3 kişi olacak ailelerimiz olacak hem eğlenceli geçsin istiyoruz hemde ayrıntılarla renk katmak istiyorum :)

ben en önemlisi düzeni oturtmak haklısın..gelenlere hediyelik düşünmüşsün zaten, pasta da yapılacak yanına bir kaç çeşit daha yaparsanız daha iyi olur yada açık büfe tarzı madem kalabalık olacak..
benimde bayramda yada hemen sonra olabilir söz isteme..bende en çok kıyafet konusuna takılıyorum açıkcası

çok sevindim bu haberee

sorma yarın en yakın arkadaşımla gidip kıyafet bakıcam ama almıycam diyet yapıyorum şuanda taa arife günü falan gidip alıcam kıyafetimi ama aklımda netleşicek ki sevdiğime de kravat yada gömlek alırken uygun alalım diye takım elbisesinin içine benim elbisemle aynı renk birşeyler alıcaz yani pasta ve kurabiye benim kendi işim zaten :) o konuda sıkıntı yok yemeklerdede sarma ve bir kaç malzeme daha hazırlayıp dediğin gibi açık büfe şeklinde yapabiliriz :) mantıklı geldi bu benim fikir almak istediğim şey şu. şimdi gelicekler istiycekler kahve ikram edicem ardından bana yüzük takılıcak ya damada bir şey takılmayacak sonuçta bu evrede acaba ben damada ona yaptıracağımız tepsi var söz tepsisi diyorlar içine çorap çerçeve v.s. konuluyor onu mu vermeliyim? yüzüğü kurdelasız falan takıcaklar sonuçta. damat bana yüzüğü takıcak bende ona tepsiyi mi vericem? nasıl olucak? annemlerin sayısız gelin alma verme tecrübesi var ama hepsinde sözle nişan bir arada olduğu için alyanslar takılmış sadece. birde acaba şey mi yapsak buda başka bir fikir tabi :) biz sevdiğimle aramızda daha önceden yüzük takmıştık. gümüş ama beyaz altın gibi duruyor oldukça şık. ufak bir tepsiye onun yüzüğü ve benim tektaşımı koysakta arkadaşım tepsiyi tutsa aile büyüklerinden birisi kurdela kesse? nişan salonda olucak ya alyans takılıcak bir tek nişanda o zamanda kendi alyanslarımızı taksak??? amma uzun yazdım canım ama kusura bakma fikir verirmisiniz bana lütfen :)

çok sevindim bu haberee

sorma bende acayip mutlu oldum :) senin de şafak 4 müş altta gördüm maşallah rabbim hayırlısıyla kavuştursun inşallah :) beni şimdi farklı heyecanlar farklı telaşlar sardı :)

yok kız, benim daha 25 4, yektanın şafağı

aman beaa bende mesajda senin yazdığını görünce geçmişide okumayınca senin şafak sandım ama olsun yektanın adınada çok sevindim maşallah yaa gelin oluyoruz resmen şaka gibi ayy aklıma ne geldi bundan bi 3 4 sene sonra komple topiktekiler toplandığımızı kocalarımıza bak bak şunla sei çekiştirdim dediğimizi düşünsene oturup çay kahve içsek falan ne hoşşş....

bende tekrardan sözlensem nişanlansam benşmkiyle, belki o zaman kutlar özel günlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…