- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #12.041
aman beaa bende mesajda senin yazdığını görünce geçmişide okumayınca senin şafak sandım ama olsun yektanın adınada çok sevindimmaşallah yaa gelin oluyoruz resmen şaka gibi ayy aklıma ne geldi bundan bi 3 4 sene sonra komple topiktekiler toplandığımızı kocalarımıza bak bak şunla sei çekiştirdim dediğimizi düşünsene oturup çay kahve içsek falan ne hoşşş....
bende tekrardan sözlensem nişanlansam benşmkiyle, belki o zaman kutlar özel günlerimizi
hı hıözel bi gününüzü kutlamadı mıııııııı
hı hı((((((((((((((((( bir değil bi kaçını:/
söz,nişan,yıldönümü(telefonda bi kaç söz söylemişti sadece ama sayılmazaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tüüüüüüüüü onaaaaaaaa
vallaaaa, herkesin tek tek sözü kesiliyo, bi nurdan bi de ben hala başladığımız yerde sayıyoruzz
bende tekrardan sözlensem nişanlansam benşmkiyle, belki o zaman kutlar özel günlerimizi
söz,nişan,yıldönümü(telefonda bi kaç söz söylemişti sadece ama sayılmaz)
ben başladıgım yerden daha gerideyim yalnız gizemimbaşladıgım gibi olsaydı bu ara nişanlanmış olmam gerekiyordu
valla çiçek özel hediye ekstrasıben başladıgım yerden daha gerideyim yalnız gizemimbaşladıgım gibi olsaydı bu ara nişanlanmış olmam gerekiyordu
ellerine yapışır sanki bi çiçek alıp 2 güzel söz söyleselerkabiliyetsiz anam bunlar
bu güne kadar sadece 1 yıldönümümüzü kutladı, onda da 2 gün küs kaldıko huyu iyi değilmiş bakk
valla çiçek özel hediye ekstrasıolsa fena olmaz ama, o güne değer verdiğini hissetmem lazımdı asıl istediğim buydu puf
benm için ağlama gizemim, böylesi daha iyi oldu biliyorsunsadece kafamı oylayacak birisi olaydı iyiydi, o da olmayınca canım çok sıkılıyor hayali sevgililer üretmek zorunda kalıyorum kendi kendime
hmm tam olarak benm rahmetlinin hastalıgınsan yakalanmış demek ki beyefendiilk doğum günümde askerde olmasına ragmen kavga çıkartmayı becerip küsmüşrü, yıldönümümüzde de öküzlüğüne öküzlük kattı ve son günümüz oldu acaba pişman oluyor mudur diye düşünüyorum bazen :44:
burhan olayı hala benim kafamda bi soru işareti ama yaaa :44:
ben bu konuda çok şanslıyımmmm yaaaa
bilemeyecem canım :26:benm için ağlama gizemim, böylesi daha iyi oldu biliyorsunsadece kafamı oylayacak birisi olaydı iyiydi, o da olmayınca canım çok sıkılıyor hayali sevgililer üretmek zorunda kalıyorum kendi kendime
hmm tam olarak benm rahmetlinin hastalıgınsan yakalanmış demek ki beyefendiilk doğum günümde askerde olmasına ragmen kavga çıkartmayı becerip küsmüşrü, yıldönümümüzde de öküzlüğüne öküzlük kattı ve son günümüz oldu acaba pişman oluyor mudur diye düşünüyorum bazen :44:
bilemeyecem canım :26:
Amannnnn salla yaaaaaa, pişman olsun ya da olmasın bizene :) Allah senin tüm değer verdiğin şeyleri önemseyen birini çıkarsın karşına inşallah
vardır vardır, sen bekleme sadece :)bir anda olacak herşey29 yıldır çıkmadıysa bazen umudumu kaybediyorum valla öyle biri yok herhalde diye
vardır vardır, sen bekleme sadece :)bir anda olacak herşey
biz varıııııııııııııız :))))))))))))))))olmazsa olmasın da sevilmek bir ihtiyaç sanırım, hiç olmazsa birileri tarafından sevildigimi bileydim iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?