Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

vallaaaa, herkesin tek tek sözü kesiliyo, bi nurdan bi de ben hala başladığımız yerde sayıyoruzz

vallaaaa, herkesin tek tek sözü kesiliyo, bi nurdan bi de ben hala başladığımız yerde sayıyoruzz

ben başladıgım yerden daha gerideyim yalnız gizemim başladıgım gibi olsaydı bu ara nişanlanmış olmam gerekiyordu

bende tekrardan sözlensem nişanlansam benşmkiyle, belki o zaman kutlar özel günlerimizi

ellerine yapışır sanki bi çiçek alıp 2 güzel söz söyleseler kabiliyetsiz anam bunlar

valla çiçek özel hediye ekstrası olsa fena olmaz ama, o güne değer verdiğini hissetmem lazımdı asıl istediğim buydu puf

benm için ağlama gizemim, böylesi daha iyi oldu biliyorsun sadece kafamı oylayacak birisi olaydı iyiydi, o da olmayınca canım çok sıkılıyor hayali sevgililer üretmek zorunda kalıyorum kendi kendime

valla çiçek özel hediye ekstrası olsa fena olmaz ama, o güne değer verdiğini hissetmem lazımdı asıl istediğim buydu puf

hmm tam olarak benm rahmetlinin hastalıgınsan yakalanmış demek ki beyefendi ilk doğum günümde askerde olmasına ragmen kavga çıkartmayı becerip küsmüşrü, yıldönümümüzde de öküzlüğüne öküzlük kattı ve son günümüz oldu acaba pişman oluyor mudur diye düşünüyorum bazen :44:

benm için ağlama gizemim, böylesi daha iyi oldu biliyorsun sadece kafamı oylayacak birisi olaydı iyiydi, o da olmayınca canım çok sıkılıyor hayali sevgililer üretmek zorunda kalıyorum kendi kendime

burhan olayı hala benim kafamda bi soru işareti ama yaaa :44:

ben bu konuda çok şanslıyımmmm yaaaa

burhan olayı hala benim kafamda bi soru işareti ama yaaa :44:

o önce bi kendi kendine ne istedigine karar versin bence, küçük çocuk gibi saçma sapan bahanelerle gelmesin bana

ben bu konuda çok şanslıyımmmm yaaaa

ben de bundan sonrakinde şanslı olacam diye umuyorum herhalde bu kadar yanlış insandan sonra doğru insan çıkacaktır karşıma beni daha fazla bekletmeyip

bilemeyecem canım :26:
Amannnnn salla yaaaaaa, pişman olsun ya da olmasın bizene :) Allah senin tüm değer verdiğin şeyleri önemseyen birini çıkarsın karşına inşallah

Selamınaleyküm ahali :)) nasılsınıız :) bişey dicem. Hani ben zayıflayım falan diyordum ya. Konu acmıstım. O zamandan beri 2.300 gr gitmis :) az ama olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…