Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

aynı zamanlarda merasimlerimiz olacağı için birbirimize fikir verebilirz bence tektaş yeterli, zaten sözde o olur, sizin yüzüklerinizi takmanız gerekmez bence :26: söz mendili diye bişey var bende burdan öğrendim kendinde yapabilirsin, yada hazır satılıyor çok şık şeyler..benim aklımda bi kaç fikir var gümüş gondol alıp içine ipek mendil ve çorap koyup tülle süsleyeceğim
sanırım giderken veriliyor söz mendili kardeşin yada arkadaşının annesine vermesi daha münasip oluyormuş

vayy aleykümü selam sen yaparsın hadi bakalım nice 2 kilolara

Son düzenleme:
Merhaba
Öncelikle bana sorarsan sizin şuan taktığınız yüzükleri işin içine katma hiç gerek yok.. Szö bu tabiki tek taş olacak sadece.. Benim bir sene var nişana diye biz alyansta aldık o yüzden yüzükler takıldı kurdele kesildi ama senin durumun farklı =) Birde kv bilezik taktı bana o kadar.. Siz damada birşey takmayacaksınız yani ama o dediğin söz tepsisini yapabilirsin hazır satılıyor içinde mendil ve çorap var bak benim ki böyleydi..

ayy canım iyice bi inceledim de tepsisi de pek hoşmuş senin olacak dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…