Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

bak ya dalga geçiyor senle bende sinir olurdum o cevaba itiraf ediyorum biliyor kıskanıyorsun yok kız falan dese ne olur

sakin canım sakiinnn, gelme onun oyununa boşverrr gerçekten belli ki sinir etmeye yazıyor seni, kavga çıkarırsan o kazanacak öyle düşün, ve şuan onun kaybetmesi gerekiyor

tembel şey seni

valla bu ara öyleyim bi iş bulaydım iyiydi

Senin de için rahattır umarım falan mı yazsam.. Ki sağol bile demedi

Senin de için rahattır umarım falan mı yazsam.. Ki sağol bile demedi

ne oldu yazmış elinin körü oldu mal yazmıyorum artık cevap

canım bak lüften bişey yazma onun istediği de bu ne oldu yazmış bide hasbinallah, misafir var tele bakamam de bişey de yani ama cevap yazma..
madem seni sinir etmeye uğraşıyor ne diye uğraştıracaksın kendinle..

yaramaz çocuk gibi tepkini çekmeye çalışıyor şuan, bence bişey yok ben yatıyorum de daha da cevap yazma, kaşınıyor çünkü ve kaşırsan sen haksız olacaksın

Sahur yapayım yatıyorum dicem canım.. Cafe buuya beraber de gittik hiç beğenmedi bir dolu erkek de var kız da var.. Saate bak.. Benimleyken 11de dönüyor eve.. saate bak daha başka cafeye geçiyor birde :)

Sahur yapayım yatıyorum dicem canım.. Cafe buuya beraber de gittik hiç beğenmedi bir dolu erkek de var kız da var.. Saate bak.. Benimleyken 11de dönüyor eve.. saate bak daha başka cafeye geçiyor birde :)

bundan sonrası için bolca koz verdi senin eline, bir daha 11 de dönmek isterse söylersin sen de arkadaşlarınla gezdigin gecelere say bu gecede benle gezeceksin diye ya sen sahur yapınca yat canım ona şimdiden de yatıyorumk diye nolacakki iyice kudursun

Bu sefer arkadaşlarının yanında huzursuz olacak bir rahat yok diye bana söylenecek :)

Aslında çok mantıklı canım çıkmak istemiyorum mu desem:26:

bilemiyorum ki canım bu seferde kavga çıkmasın :26:
şöyle yapalım; eğer yarın derse çıkalım diye mantıklı bişey söyle çıkmamak için işte arkadaşlrım geldi, kuzuenlerim bizde vs..yani kızması için sebeb yaratmamış olursun hem, hemde ekmiş olursun onu bi güzel

mantıklı bir sebep söylersem inan bana hiç bir yerine dert edinmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…