- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #13.661
ayy canım ben bugün bi film izledim, bilmiyorum belki izlemişsindir, süper gerilimdi yahu "acil arama" diye bi film :18:
tembel şey seni
En iyisi sahurdan sonra yat canım daha iyi uyursun
ama yok ben atamıyorum aklımdan.. Mesaj atmış şimdi başka bir cafeye gitmiş buu diye kızların miniyle gezdiği bir cafe.. Cafe bu :) yazdım evet ? yazmış iyi eğlenceler dedim sadece.. Sınıryor bugün beni
bak ya dalga geçiyor senlebende sinir olurdum o cevaba itiraf ediyorum biliyor kıskanıyorsun yok kız falan dese ne olur
En iyisi sahurdan sonra yat canım daha iyi uyursun
ama yok ben atamıyorum aklımdan.. Mesaj atmış şimdi başka bir cafeye gitmiş buu diye kızların miniyle gezdiği bir cafe.. Cafe bu :) yazdım evet ? yazmış iyi eğlenceler dedim sadece.. Sınıryor bugün beni
tembel şey seni
Ağlıcam zor tutuyorum kendimi teyzemler falan hep yanımda..
sakin canım sakiinnn, gelme onun oyununa boşverrrgerçekten belli ki sinir etmeye yazıyor seni, kavga çıkarırsan o kazanacak öyle düşün, ve şuan onun kaybetmesi gerekiyor
valla bu ara öyleyimbi iş bulaydım iyiydi
oyy kuzum ya üzülme lütfen..ve bir daha da msj atma..bak sen üstüne düştükçe gerim gerim geriliyor..dışarı çıkınca bence hiç ilgilenme bundan sonra..
Senin de için rahattır umarım falan mı yazsam.. Ki sağol bile demedi
Senin de için rahattır umarım falan mı yazsam.. Ki sağol bile demedi
ne oldu yazmış elinin körü oldu mal yazmıyorum artık cevap
yaramaz çocuk gibi tepkini çekmeye çalışıyor şuan, bence bişey yok ben yatıyorum de daha da cevap yazma, kaşınıyor çünkü ve kaşırsan sen haksız olacaksın
canım bak lüften bişey yazma onun istediği de bune oldu yazmış bide hasbinallah, misafir var tele bakamam de bişey de yani ama cevap yazma..
madem seni sinir etmeye uğraşıyor ne diye uğraştıracaksın kendinle..
Sahur yapayım yatıyorum dicem canım.. Cafe buuya beraber de gittik hiç beğenmedi bir dolu erkek de var kız da var.. Saate bak.. Benimleyken 11de dönüyor eve.. saate bak daha başka cafeye geçiyor birde :)
İçimde tarif edemedğim bir acı var
bundan sonrası için bolca koz verdi senin eline, bir daha 11 de dönmek isterse söylersin sen de arkadaşlarınla gezdigin gecelere say bu gecede benle gezeceksin diyeya sen sahur yapınca yat canım ona şimdiden de yatıyorumk diye nolacakki iyice kudursun
yaptığına bak nasılda üzdü seni gece gece..
ama sen baştan belli etmeyecektin, arkadaşlarıyla çıktğına bozulduğunu onun için böyle yapıyor..
sende yarın çıkma bence
Bu sefer arkadaşlarının yanında huzursuz olacak bir rahat yok diye bana söylenecek :)
iyide sen onu arkadaşlarının yanında huzursuz etmiyorsun ki, arkadaşları yokken siz görüştügünüzx bir zaman eve erken gitmek istemedigini belli ediyorsun sadece
Aslında çok mantıklı canım çıkmak istemiyorum mu desem:26:
bilemiyorum ki canım bu seferde kavga çıkmasın :26:
şöyle yapalım; eğer yarın derse çıkalım diye mantıklı bişey söyle çıkmamak için işte arkadaşlrım geldi, kuzuenlerim bizde vs..yani kızması için sebeb yaratmamış olursun hem, hemde ekmiş olursun onu bi güzel
yüzüğünü taktı mı acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?