- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #13.681
artık saçmalamaya başladınnnşuan kendine acı çektirmeye çalışıyorsun ceren yapma lütfen bunu yaaa
evet sanki orada bana ihanet ediyor gibi geliyor elimde dğil engelleyemiyorum bu düşüncemi ben:26:
mantıklı bir sebep söylersem inan bana hiç bir yerine dert edinmez :)
ee o zaman sen bu adamın sana olan sevgisinden şüphe ediyorsun demek ki, yoksa erkek arkadaşlarıyla beraber kafede otururken sana ihanet ettigini düşünmezsin
tek bişey söyleyeceğim sallamaaa
bak benim en sonki olayda ne oldu hiç oralı olmadım nasıl yusuf yusuf oldu, bırak kaybetme duygusu olsun içinde..
sen böyle yapınca ondan asla kopmayacağını biliyor ve o yüzden aklına ne derse sana diyiveriyor
Çok eminim canım gerçekten.. babası bile farkında onun beni çok sevdiğinin düşün yani ama benim bu problemim var babamdan dolayı :) Az önce kahve içtim falı göndereyim dedim moralim de bozuk ya.. Arkadaşım hamile erkek bebek geliyor dedi oğlu olacak onun da bu arada :) Sana belli etmeden seni koruyan biri var dedi birde sevdiğin kişiye karşı gösterdiğin sert tavır onu üzüyor gönlünü al yazdı
çok eminsin canım ee bu da çok güzel bişey peki neden bu kadar büyütüyorsun ki bu olayıyani ortadaki sorun sözlünün senin bekledigin kadar ilgi göstermemesi degil mi.. ama sen bunu oyle bir büyüttün kü kafanda mini etekli kızların oldugu kafeye gitti, yanında da bekar erkekler var, ee bide yüzüğü de takmamıştır basit bir ilgi olayından neredeyse aldatılmaya bagladın, kendini bu kadar yıpratmak neden yani
Benden bir b.k olmaz :)
cerencim, olayı ne kadar büyütmüşsün, nerelere getirmişsin yahuuuu
relax ol biraz
senin temel sıkıntın: sana arkadaşlarına gösterdiği özeni göstermiyor olmasaydı.
lütfen bunun dışındaki düşünceleri sil at kafandan...
ayrıca yüzüğü taktı mı ki falan demişsincanım benim aldatacak olan, parmağında yüzük varken de aldatır... yani bi yüzüğe bu kadar büyük anlam yükleme lütfen...
Zaten olay bana da döndü bir ton mesaj attı savundu kendini ben suçlu oldum:) Bende sıkıldım evde yarın çıkıyoruz önce alışveriş sonra sinema sonra da sahura kadar gezelim dedim işte böyle söyle bana diyo iyi de hep ben hep ben nereye kadar
iyi de canım demek ki seninkinin fabrika ayarları böyle
isteklerini ima etmeyecek, direk söyleyeceksin, bu kadar basit olay
sizde tam çıkcak zamanı bulmuşsunuz ya kendi halime kalınca yine çenemi tutamadım şimdi o haklı oldu yine
noldu kiiiii
işte tartıştık o kendini savundu ben haksız oldum:26:
ahhh be ceren, senin önce kendine ciddi bi öz-disiplin uygulaman lazım tatlım...
özür dilerim yazamadm canım, mutsuzum kötüyüm işte benim yanmda yine 2 gun ailesinde 10 gun kalacak ve bunu yine sıkıntı etmiyor.. bana sana hic bi zaman yetmiiyor ki dedi en son..senin ne derdin var annem
adamlar okuz olmasınahhh be ceren, senin önce kendine ciddi bi öz-disiplin uygulaman lazım tatlım...
özür dilerim yazamadm canım, mutsuzum kötüyüm işte benim yanmda yine 2 gun ailesinde 10 gun kalacak ve bunu yine sıkıntı etmiyor.. bana sana hic bi zaman yetmiiyor ki dedi en son..
Biliyorum ama bilmek yetmiyor ki :26:
en son oyle uzuldum ki sessizce konustum ama yine olmadı, bu kadar onemszmi gercekten benim yanma 2 gun kalması, askere giderkende aynsın yaptı.. kımsesizim acıyorum kendimeB.k yesinler canım
adamlar okuz olmasın
B.k yesinler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?