- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #13.701
peki,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,eeee kusura bakmayn da madem adamlarınızın "öküz" olduğunu düşünüyorsunuz, ayrılın kurtulun "öküzlerden"
bi insanı değiştiremezsiniz sonuçta...
o yüzden sadece 2 seçeneğiniz var
1) ya "ben bu karakterdeki biriyle bi ömür geçiremem" deyip ayrılacaksınız
2) ya da "değiştirmeye çalışmadan olduğu gibi kabul edip, "benimki de böyle işte" deyip, kendinize dünyayı zindan etmeyeceksiniz
bu durumun çözümü budur yani, başka seçeneği yok...
peki,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
kalktı zatenalınma lunacım ama ben senin yerinde olsam, seninkiyle evlilik fikrini uzunca bi süre rafa kaldırırdım..
kalktı zaten
o zaman bu konuda oku-izle.. bişeyler yap yani... çünkü kendine zarar veriyosun
en son oyle uzuldum ki sessizce konustum ama yine olmadı, bu kadar onemszmi gercekten benim yanma 2 gun kalması, askere giderkende aynsın yaptı.. kımsesizim acıyorum kendime
eeee kusura bakmayn da madem adamlarınızın "öküz" olduğunu düşünüyorsunuz, ayrılın kurtulun "öküzlerden"
bi insanı değiştiremezsiniz sonuçta...
o yüzden sadece 2 seçeneğiniz var
1) ya "ben bu karakterdeki biriyle bi ömür geçiremem" deyip ayrılacaksınız
2) ya da "değiştirmeye çalışmadan olduğu gibi kabul edip, "benimki de böyle işte" deyip, kendinize dünyayı zindan etmeyeceksiniz
bu durumun çözümü budur yani, başka seçeneği yok...
Ayrılamam ki çok seviyorum:26:
nasıl uzulmeyeym gizem, ben ne olursa olsun onunla olmak istyordum ama bu kadar acmasz dusuncesz olunur mu, nasıl 2 gunu bana 10 gunu ailesne ayırır, nasıl haklı gorur kendini, nasıl uzulmezzzzzama buna üzülme işte... iyi oldu de, iyice tartıp ölçüp biçeceğim onu de... onunla bi ömür mutlu ve huzurlu olabilecek miyim, onu düşüneceğim de...
benim anladığım seninki ailesine aşırı düşkün...
yarın da bz sahur yapalım dedim o zaten bugün eve geç gitmiş bu zamana kadar aklım nerdeymiş çocuk gibiymişim inat yapıyrmusum resmen.. benim derdim bugünmüş bir ton laf..
nasıl uzulmeyeym gizem, ben ne olursa olsun onunla olmak istyordum ama bu kadar acmasz dusuncesz olunur mu, nasıl 2 gunu bana 10 gunu ailesne ayırır, nasıl haklı gorur kendini, nasıl uzulmezzzzz
bılıyorum ama hep boyleydi bu konudavalla canım açık olucam, o zaman enişte bey, seni eskisi gibi sevmiyor.. :26:
bılıyorum ama hep boyleydi bu konuda
anneci değil bildiğin sülalecio zaman diğer dediğim şey, çok anneci birisi... :26:
valla canım açık olucam, o zaman enişte bey, seni eskisi gibi sevmiyor.. :26:
anneci değil bildiğin sülaleci
hayr baska biyerdeydigerçekten çok iyi düşün lunacım... böyle biriyle evlilik hiç de kolay olmaz...
siz evlenince nerede yaşayacaktınız? onun şehrinde mi :26:
hayr baska biyerdeydi
ama yok ilerde gıderiz gibisinden konusunca ben istemyorum dedim hep
ona da surat yapyordu
son 2 sene de ışte,sizin işler baya karışmış canım beni boşverin biz yarın hallederiz de siz ne zaman bu hale geldiniz:26:
son 2 sene de ışte,
dost acı söylermiş cerencim...
ben lunayı seviyorum, niye yanlış yapmasına göz yumayım ki... en azından bi silkelensin, otursun düşünsün isterim... iki günlük bi olay değil ki evlilik, bi ömürlük mesela...
eniştenin daha önce başka falsoları da oldu, onları da bildiğimden ben böyle hissettim...
sonuçta ben de asker bekliyorum... ve mesela benimkisi direk benim bulunduğum yere geliyor terhis olur olmaz... ailesi köyde... ama onun ilk görmek istediği kişi benim mesela...
luna da 2 günden fazlasını hak ediyor yani...
cok pişman olacaksn diyorum beni arayacaksın.dost acı söylermiş cerencim...
ben lunayı seviyorum, niye yanlış yapmasına göz yumayım ki... en azından bi silkelensin, otursun düşünsün isterim... iki günlük bi olay değil ki evlilik, bi ömürlük mesela...
eniştenin daha önce başka falsoları da oldu, onları da bildiğimden ben böyle hissettim...
sonuçta ben de asker bekliyorum... ve mesela benimkisi direk benim bulunduğum yere geliyor terhis olur olmaz... ailesi köyde... ama onun ilk görmek istediği kişi benim mesela...
luna da 2 günden fazlasını hak ediyor yani...
cok pişman olacaksn diyorum beni arayacaksın.
beddua ediyorsun diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?