Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

peki,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

o zaman bu konuda oku-izle.. bişeyler yap yani... çünkü kendine zarar veriyosun

yarın da bz sahur yapalım dedim o zaten bugün eve geç gitmiş bu zamana kadar aklım nerdeymiş çocuk gibiymişim inat yapıyrmusum resmen.. benim derdim bugünmüş bir ton laf..

en son oyle uzuldum ki sessizce konustum ama yine olmadı, bu kadar onemszmi gercekten benim yanma 2 gun kalması, askere giderkende aynsın yaptı.. kımsesizim acıyorum kendime

Aynen bende öyle.. İzne mi gelecek canım bilmiyorum ama:26:

Ayrılamam ki çok seviyorum:26:

nasıl uzulmeyeym gizem, ben ne olursa olsun onunla olmak istyordum ama bu kadar acmasz dusuncesz olunur mu, nasıl 2 gunu bana 10 gunu ailesne ayırır, nasıl haklı gorur kendini, nasıl uzulmezzzzz
yarın da bz sahur yapalım dedim o zaten bugün eve geç gitmiş bu zamana kadar aklım nerdeymiş çocuk gibiymişim inat yapıyrmusum resmen.. benim derdim bugünmüş bir ton laf..

tezkere alıyor İnşAllah Allahın izin verirse

Son düzenleme:
nasıl uzulmeyeym gizem, ben ne olursa olsun onunla olmak istyordum ama bu kadar acmasz dusuncesz olunur mu, nasıl 2 gunu bana 10 gunu ailesne ayırır, nasıl haklı gorur kendini, nasıl uzulmezzzzz

valla canım açık olucam, o zaman enişte bey, seni eskisi gibi sevmiyor.. :26:

dost acı söylermiş cerencim...

ben lunayı seviyorum, niye yanlış yapmasına göz yumayım ki... en azından bi silkelensin, otursun düşünsün isterim... iki günlük bi olay değil ki evlilik, bi ömürlük mesela...

eniştenin daha önce başka falsoları da oldu, onları da bildiğimden ben böyle hissettim...

sonuçta ben de asker bekliyorum... ve mesela benimkisi direk benim bulunduğum yere geliyor terhis olur olmaz... ailesi köyde... ama onun ilk görmek istediği kişi benim mesela...

luna da 2 günden fazlasını hak ediyor yani...

son 2 sene de ışte,

Neler oldu ki canım bu kadar:26:

Ben pek bilmiyorum canım o yüzden şaşırdım:26: Benim sözlüm de ilk benim yanıma geldi cafede oturduk falan önce sonra eve gitti:26: Hatta ilk izninde ailesine gidince kv bile hadi Cerenin yanına git demiş:26:

cok pişman olacaksn diyorum beni arayacaksın.

beddua ediyorsun diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…