Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

cekemedi beni , rahatszlığımı
yalnız bıraktı o yalnız bıraktkca ben ofkelendim ben ofkelendikce o yıne yalnız bıraktı artık mazlum değilmişim bağırıyormusum hep..
sanki keyfimden bağırıyorum cıleden cıkartıyorsun!

Nasıl çekemedi rahatsızlığını anlamadım canım :26:

Nasıl çekemedi rahatsızlığını anlamadım canım :26:
takıntı hastalığı temızlık, suphe falan filan ona dokunan seyler değil yani aldatmasından hc suphelenmedim...
çekemedi iste yok gelecekte su olur bu olur diye diye, benim ne hissettiğimi onemsemedi

Son düzenleme:
iş başı... artık kac ay sonra bulusulur Allah bılır

hımmm, o başka bi şehirde çalışıyo öyle mi?

valla ne diyim, diyecek söz bulamıyorum...

koskaoca 12 gün varsa elinde 1 haftasını nişanlına, 1 haftasını da ailene ayırırsın olur biter yani aslında ama... :26:

iki tarafın da gönlünü yapmak bu kadar kolay aslında..

eve baska sehirde...
dun bana sende 10 gun kalsam orada 2 gun kalsam ağzını acıp bisey demezsin dedi ki ben her zaman burda 5 se oradada 5 olsun demis biriyim

eve baska sehirde...
dun bana sende 10 gun kalsam orada 2 gun kalsam ağzını acıp bisey demezsin dedi ki ben her zaman burda 5 se oradada 5 olsun demis biriyim

çok ilginç yaaaa :26:

benimki daha şimdiden, "her gün buluşcaz bak" olayının pazarlığını yapıyor :26:

bilemedim yani... :26:

işte ben de o yüzden sevgisini sorguladım ya az önce... :26:

benimki işe başlayana kadar her gün mutlaka görcem seni diyor mesela :26:

Ne desem bilemedim canım valla:26: Bizde konuşurken hergün buluşalım falan derdi ki görüştük de ama ne demek surat yapmak bunun için kız asker bekliyor karşılığına bak:26:

Şok üstüne şok yaşıyorum Eylülde düğün düşünürken daha konusu bile açılmadı mı aileler de mi birşey demiyor
onlar olacak biliyordu ama ben dedim anneme olmayacak diye :85:
kalkms dıyor bırde aramızdakı sorunlar cozulurse hala olabılır diye
oyle bsey soz konusu değil artık dedim

Son düzenleme:
onlar olacak biliyordu ama ben dedim anneme olmayacak diye :85:
kalkms dıyor bırde aramızdakı sorunlar cozulurse hala olabılır diye
oyle bsey soz konusu değil artık dedim

Ailene bile söyledin mi Canım neler olmuş ya hiç haberim yok bende niye sürekli üzgün bu kız diyorum:26::26: ama ayrılık da olmadı değil mi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…