Saç Uzatma Yöntemleri 2014 yazına kadar saç uzatma

Evet kızlar sinameki kürünü denemeye karar verdim ve hazırladım kürümü

İçine de bemiksin kokusunu bastırmak için bir iki damla canlıya aroması damlattım :)

Saçlarımın küre başladığımdaki hali de budur :)

Bu kürle ilgili en çok merak ettiğim saçımda çok dökme yapıp yapmayacağıydı
Kürü uygulardan 5 6 tel saçım elime geldi yıkarken de her zamanki gibi 15 tel ancak dökülmüştük ekstradan bir dökülme yapmadı

Son düzenleme:
bende şimdilik şampuanıma e vitamini ekledim ...işe yarar mı?

birde saç kesim gününde kestirdim

Son düzenleme:
bende şimdilik şampuanıma e vitamini ekledim ...işe yarar mı?

birde saç kesim gününde kestirdim

ben şampuana katılan şeylerin pek yarayacağını sanmıyorum, çünkü şampuan başlı başına çoook zararlı saça
ama sen kullandıkça faydasını görürsen haberdar et :26:

bir ara çam terebentin eklemiştim ...etkisini baya baya görmüştüm...

çam terebentinle ne kadar farklı yapıda olduğunu da görmüşsündür o zaman ama tabiki de sen bilirsin ben biyolog doktor vs değilim bildiklerim sınırlı:26: faydası yoktur demiyorum canım cidden bilmiyorum varsa faydası ama bana olmaz gibi geliyor daha bilgili birine sorarsan daha iyi olur

bende kullandım bir şişe şampuana eklemiştim saçlarımı kurutuyordu ama olumlu etkilerinin yanında hiçti
bu arada kilo alma başlığında görünmüyorsun bizden gizli kilo mu aldın uğramaz oldun

yok nerde keşke alsam ev taşıdım ,yeni eşyalar derken baya uzun bir süre girmedim nete...

sonra da herhalde listeden silindm diye düşündüm ..kaldı öyle

bende biraz da badem yağı da ekliyordum çünkü ciddi derecede kurutuyordu evet...

selam kızlarrr bende aranıza yeni katıldım sinemaki 3. kürü yaptım ve çok fark var yeni olduğum için foto koyamıyorum zamnı gelince koyacağım inşallah yaza bele kadar uzatabilirmiyiz kii

selam kızlarrr bende aranıza yeni katıldım sinemaki 3. kürü yaptım ve çok fark var yeni olduğum için foto koyamıyorum zamnı gelince koyacağım inşallah yaza bele kadar uzatabilirmiyiz kii

İnşallah ben de o kadar uzatsam çok mutlu olurum :)
Ama sağlıklı uzasın uçları çok kötü olmadan

sizde sinemakimi yapıyosunuz şuan 3. kür ve saçım sütyen hizasında ara verildiğinde daha çok uzadığı söyleniyo bilginiz varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…