2014 Yılı içerisinde gebelik planlayan anne adayları- Buluşma Noktası-

Benide katin listeye lutfen...bat 22 ocak yas 20 vee gebelik belirtilerini hissedyrm.oncelikle sag ve sol kasiklarda batma, goguslerde sızı, bel agrisi (adet agrisi gibi), sag bacakta sızı,agiz kurulugu ve metal tat(kalem pili disine bastrdgn zaman bi tat gelir ya onun aynisi),mide bulantisi ve bas donmesi..beklemektn baska bi carem yok 2.deneme ve 2 cocuk hakkimizda hayrlisi olsnn.insallah hersey diledigimiz gibi olr..:)÷) ^__^

hosgeldin cnm hadi insallah hamilesindir

Çok şükür topikte ilk haber benden geldi heralde

ay çok güzel, sevindim cnm senin adına 2014ün bebekleri bir bir gelmeye başladı, bakalım bizimki ne zaman gelecek? bende buraya girince sanki sizinle beraber bekliyorum!..oysa daha çalışmaya başlamadık bile..2-3 ay sonra başlayacağız kısmetse..şuan gündemim farklı kpssye gircem,kursa yazıldım..aslında hem istiyorum hem de iste-ye-miyorum..Bazen diyorum keşke bir süpriz olsa da bu ikilemden kurtulsam, kararı ben vermesem sonra da ne zaman gelecek diye beklemesem...İlki biraz öyle olmuştu, korunmuyorduk ama hemen olmaz sanıyorduk, öyle ki çevremizdeki insanlar hep bekliyordu bunun için biz de bekleriz sandık ne bilelim gelmek için onun hazırolda beklediğini Belki diyorum ikinci de böyle süpriz olsa ne güzel olurdu...

merhaba kızlarr,
benim bu ay fıs çıktı:) hayırlısı önümüzdeki aylara bakıcaz artık, moral bozmak yokkk, ne zaman isterse o zaman gelicek bebişler, zamanını bilir onlar:)))
benm yas 29 bu arada listeye ekleyebilirsiniz.
Loveperfect19 tebriklerrrr, Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin işallahhh

Canım tüm kalbimle hamile olmanı diliyorum ama şunu sölemek istiyorum kendini dinleme ben bu sölediklerini 1.5 sene her ay yaşadım we psikolojik adetim geçikiyodu kendini serbest bırak we gününü bekle canım seni çok iyi anlıyorum

Teşekkürler hayatım allsh isteyen herkeze hayırlı zamanda nasip etsin inş

İyi dileklrn icin tsk edrm canm.bende ole yapmaya calsyrm.gunumu beklyrm iste gunleri eze eze hesap ypyrm bugunu sayma yarini sayma gibi bla blaa blaa:))))))

mrb kızlar benide katın aranıza Allahın izniyle benimde 2014 de bebegim olsun istiyorum..

Son düzenleme:
Selam arkadaslar benim cocugum yok bir yıllık evliyim bende planlıyorum sayılır ama lazer epilasyonum var, bir de korkularım var kendimi hazır hissedemiyorum ama eşim çok istiyor kararsızım açıkcası.

Selam arkadaslar benim cocugum yok bir yıllık evliyim bende planlıyorum sayılır ama lazer epilasyonum var, bir de korkularım var kendimi hazır hissedemiyorum ama eşim çok istiyor kararsızım açıkcası.

canım lazer epilasyonun neden gebeliğe engelki bende yaptırıyorum suan ager bebek olursa lazerimi yarıda bırakırım diye düsünüyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…