2014 Yılı içerisinde gebelik planlayan anne adayları- Buluşma Noktası-

selam umut, nasılsın bende seni merak ediyordum,
birde birşey soracam ,sana ofis histereskopisi işlemi yapılmışmıydı

canım ben mens olmayı bekliyorum histereskopi yapılacak bu ay
neden tutunmadığını anlamak için perde falan olabilirmiş bi araştır sende

Selam Kızlar,
Bende bir Hamile kalmak isteyen adayı olarak yeni katışdım size.. Önceleri sadece okur gecerdim artık aranızda olmanın zamanı gelmişte geçmiş bile. 1. yılımı bitirdim evliliğimde. 2 aydırda korunmayı bıraktım ama kırmızılar bir bırakmadı beni. umarım 2014 ugurlu gelir. 2013 hamile olarak kapatmak istemiştim ama olmadı. Demekki neymiş ha diyince olmuyormuşşş. Rabbim hayırlısını versin bu ay olmadı ama dilerim bi dahaki ay hamişimmmm diye çığlıklarla geliveririrm:)))

Hepinize merhaba ben 3,5 yıllık evliyim ve uzun bi süre bebek istemedik 2013 yılının haziran ayından itibaren bende bebeğim olsun artık demeye başladım ve o günden beri her ay bi umutla bekliyorum. Bekleyenleri görünce sadece inş .olur der geçerdim ama insanın başına gelince böyle beklemenin ne kadar berbat bi durum olduğunu daha iyi anladım. Anne olmaya hazır hissettiğim zaman kendimi o güzel duygunun içime girdiği andan itibaren böyle beklemek insanın içinde hep bi kuşku bırakıyor ya olmazsa benimde diye yada çok uzun bi tedavi sonunda olursa diye. Çünkü gördüğüm,okuduğum kadarıyla 10 yıl sonra gebe kalanlar var. Bu kadar uzun bir süre beklemek Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin. Her gece bana sağlıklı hayırlı bir evlat vermesini ve benim gibi anne olmak isteyen herkese nasip etsin diye dua ediyorum. Umarım Allah'ım sesimizi duyarda bizlere emanetini gönderir.

Selam kızlar, uzun zamandır giremiyordum foruma.Şehir dışındaydım yeni döndüm. Nerede kaldığıma bakayım dedim ama oku oku bitmiyorGörmeyeli sayımız epey çoğalmış hatta bir gebemiz de var aramızdahayırlı uğurlu olsun
Kızlar kafamı kurcalayan bir şey var. Biliyosunuz ben daha korunmayı bırakmadım. Spiralim var. Geçen ay kist olduğu için doktor kisti eritme amacıyla myralon adlı hapı verdi. Eczacı yanlış anlamış miranova vermiş, dikkat etmemişim. sonra değiştiremedim de başlamam gerekiyordu, ben de onu içmeye başladım. Korunma amaçlı olmadığı için sanrım pek önemsemedim. Bütün hapları içtim ancak başlarda 3 kez unuttum. Eskiden hap kullandığım dönemde akşamları alırdım unutunca sabah uyanınca aklıma gelir gelmez yani yaklaşık 12 saat içinde bir daha alırdım. Yani günde iki doz olurdu. Hiçbir şey olmazdı. Bunda da aynı yöntemi uyguladım prospektüsünde de yazdığı üzere... 2 doz aldığım günler mide bulantım oldu, hatta bir seferinde kustum, dozu fazla geldiği için..
Bunu takip eden günlerde 4-5 gün süren lekelenmem oldu, yani hapın tam ortasına denk geldi. 9 aralıkta hapa başladım 22sinde lekelenme oldu,pembe kahve...Devamı düzenli gitti,unutmadan kullandım ve 29 Aralıkta hapım bitti. 1 ocakta adet olmam gerekiyordu. önce pembe az az geldi, 2. gün biraz daha fazla ama yapışkan bulanık renkli bir şey geldi yani tamamen bir kanama olmadı.Sadece bir kez tuvalate gittiğimde kırmızıyı gördüm onun dışında hep pembe kahve..3. gün bitti zaten. Normalde adetim 5 gün sürer ama bu kez 3 günde gelen akıntı avucumun yarısı kadar ya var ya yoktur. İlk defa bu kadar az oldum.(onuda tam bilemiyorum ya kanama olmadı) Hap kullandığım zamanlarda adetim çok olmazdı evet ama normal olurdu yani,taşmazdı sadece...
Şimdi aklımda iki soru var, birincisi acaba kistim geçmedi mi? Gerçi ağrım sızım yok ben geçip geçmediğini anlayabiliyorum kendimce ve bence geçti.. İkincisi hap mı bu kadar baskıladı? 3. ihtimali pek düşünmüyorum. Çünkü en güçlü iki yöntemi aynı anda kullanıp da hamile kalan insan olmamıştır heralde bu güne kadar Gerçi rabbime zorluk yok ama...Sanmıyorum..Kafama çok takılıyor, olumsuz bişeyle karşılaşıcam diye... Düşüncelerinizi paylaşın lütfen..

Amin canım inşallah Rabbim hepimize versin isteyen herkese versin inşallahhhhhhhhh

günaydın umudum nasılsın
inan ki senin için hep dua ediyorumben ümidimi yitirmiyorum aslasende yitirme ne olur
bugünlerde sanki yeni evlendiğim yılllarda ki gibi hemen hamile kalacakmışım gibi geliyor içimden ...
inş rabbim bigün bizim içinde ol diyecek

Son düzenleme:

günaydın umudum nasılsın
inan ki senin için hep dua ediyorumben ümidimi yitirmiyorum asla
bugünlerde sanki yeni evlendiğim yılllarda ki gibi hemen hamile kalacakmışım gibi geliyor içimden ...

günaydın umudum nasılsın
inan ki senin için hep dua ediyorumben ümidimi yitirmiyorum asla

arkadaşlar beni de alın aranıza inşallah allah hepimize nasip eder 2014te. yaş 26 su an adetli olduğumdan bat 09 şubat bu ay 4. denememizdi. inşallah bidahaki ay adet olmayızda şu çift çizgileri bizde görürüz artık...:)))

Merhaba arkadaşlar benide aranıza alır mısınız? Ben bugün yarın adet olucak tüm belirtiler var iki aydır korunmuyoruz.Allah hepimiz için hayırlı olanı tez zamanda versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…