- Konu Sahibi RainbowColors
-
selam umut, nasılsın bende seni merak ediyordum,
birde birşey soracam ,sana ofis histereskopisi işlemi yapılmışmıydı
Hepinize merhaba ben 3,5 yıllık evliyim ve uzun bi süre bebek istemedik 2013 yılının haziran ayından itibaren bende bebeğim olsun artık demeye başladım ve o günden beri her ay bi umutla bekliyorum. Bekleyenleri görünce sadece inş .olur der geçerdim ama insanın başına gelince böyle beklemenin ne kadar berbat bi durum olduğunu daha iyi anladım. Anne olmaya hazır hissettiğim zaman kendimi o güzel duygunun içime girdiği andan itibaren böyle beklemek insanın içinde hep bi kuşku bırakıyor ya olmazsa benimde diye yada çok uzun bi tedavi sonunda olursa diye. Çünkü gördüğüm,okuduğum kadarıyla 10 yıl sonra gebe kalanlar var. Bu kadar uzun bir süre beklemekAllah'ım hakkımızda hayırlısını versin. Her gece bana sağlıklı hayırlı bir evlat vermesini ve benim gibi anne olmak isteyen herkese nasip etsin diye dua ediyorum. Umarım Allah'ım sesimizi duyarda bizlere emanetini gönderir.
Selamlar.. Rainbow topiğin hayırlı uğurlu olsun insaAllah.. epeydir giremiyordum bir türlü .. smdi fırsat bulmusken bi bakayım dedim sizlere .. Rabbim tez zamanda çok uğrastırmadan sizleri yavrularınıza kavustursun insaAllah ..
Selamlar.. Rainbow topiğin hayırlı uğurlu olsun insaAllah.. epeydir giremiyordum bir türlü .. smdi fırsat bulmusken bi bakayım dedim sizlere .. Rabbim tez zamanda çok uğrastırmadan sizleri yavrularınıza kavustursun insaAllah ..
ee kızlar haber yok mu güzel haberler???
Çok şükür topikte ilk haber benden geldi heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?