- 18 Ekim 2013
- 154
- 8
- 68
- 35
- Konu Sahibi RainbowColors
-
Ben hemen düşünmüyodum, hani şöyle yazın başlarız çalışmaya dedim ama heveslendim valla sizden... Spiralle korunuyorum, zaten sıkıntılarım var çıkarttırsammı diye düşünüyordum. Şu durumda yakın galiba :) Şimdi kist problemim var adet olmayı bekliyorum. Doğum kontrol hapına başlayacağım olunca ama ne zaman adet olacağımı bilmiyorum. Bişey merak ediyorum. Ben normalde 28de bir adet görürdüm ama son 1,5 yıldır 24 günde bir görüyorum. Arada 2-3 defa zamanında geldiği oldu ama genelde hep 24. ya da bilemedin 25. günde oluyorum. Doktor gecikirse yine gel demişti. Ben şimdi geciktiğimi anlayamıyorum. 28 günü geçincemi gecikmiş olurum yoksa 24 ümü? Benim gibi adet döngüsü değişen var mıdır böyle?:44:
Başımızın üstünde yerin var canım.. Belkide topiğin ilk bebeği geliyordur kimbilirHadi inşAllah
Umutlamamak olur mu hiç umut hep var.. Belkide bebişin seninledirr
İnşAllah canım 2014 hepimize uğurlu gelsin..
Amin inşAllah..
inşallah hadi hgayırlısı bakalım bekleyişteyiz:)))))
teşekkürler rainbow colors allah bu güzül günün hürmetine bütün herkesin duasını kabul etsin :)Başımızın üstünde yerin var canım.. Belkide topiğin ilk bebeği geliyordur kimbilirHadi inşAllah
Umutlamamak olur mu hiç umut hep var.. Belkide bebişin seninledirr
İnşAllah canım 2014 hepimize uğurlu gelsin..
Amin inşAllah..
Doğum kontrol hapını kisti eritmek için verdi doktor. Maşallah hatrı sayılır büyüklükte kendisi 6 cm! 1 ay için kullan dedi.Ben ilk bebeğime hamile kalmadan önce DKH kullanıyordum, hiç bir sorun, yan etki vs. yaşamadım. Bebek düşündüğümüz zaman erken bıraktım, dedim nasıl olsa olmaz hemen diye.. Doktora ağrılarım var diye gitmiştim. 2 tane 4cmlik kistim vardı, dış gebelik olabilir dedi test yaptırdı, bir baktım hamileyim! Bıraktıktan 1 ay sonra hamile kalmışım..
Doktor o zaman demişti." Bazı kadınların vücudu kist üretmeye meyilli olur. DKH kist oluşumu önlüyordu. Bıraktığın için kistlerin oluşmuş" dedi. Bir de "DKH kullanan bir kadının hamile kalma potansiyelinin en yüksek olduğu zaman bıraktıktan sonraki ilk 3 aydır. DKH ile baskılanan hormonlar bir anda serbest bırakıldığı için daha güçlü bir yumurtlama gerçekleşiyor" demişti.
Vücuttan atılmasına gelince evet bir süre alabilir fakat DKH kullananlar hamile kalamaz, ya da geç hamile kalır olayı doğru değil. Bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum:)
Geçen gittiğimde doktora demiştim spirali çıkaralım, DKH kullanayım kafam rahat etsin dedim. Hiç olmazsa günüm belli, geçti geldimi endişesi yaşamam, kist iltihap fln da olmaz.Nihayetinde spiral yabancı bir cisim olduğu için enfeksiyon yapabiliyor. Doktor hormonal bir yöntem olduğu için önermedi. Spiral daha iyi dedi. Ben de biliyorum ama böyle şeyler yaşayınca tereddüt ediyorum işte...
Bugün 25. günüm, ağrım var ama daha gelen giden yok. 30. güne kadar beklicem,sonra gelmezse gidecem...
çok bilgilendirici bir mesaj oldu, uzun uzun yazdığın için teşekkür ederim. İlk 3 ayda ikiz gebelik olasılığı yüksek de diyorlar bu çok yumurtlama olayından dolayı :)
ben son ılacımı ıkı gun once yuttum buyuk olasılık bıraktıktan sonra 4. gun adet olucam yanı ıkı gun sonra, ve adetımın ucuncu guunude doktora gıdıcem. bekleme durumunu ona danısacagım ama ben beklemek ıstemıyorum.5 aydır kullanıyrm ılacı, kullanmaya baslamadan oncede doktor kontrolundeydım. kıst falan bı probllemım suana kadar hıc olmadı cok sukur, hersey ıyı gorunuyordu genel olarak.
bencede 30 gun bekle oyle gıt :)
Herkese merhaba.
2014 yılında yeniden anne olmak hayaliyle yanıp tutuşuyorum dilerm Rabbim bana ve her isteyene nasib eder.Amin
Bu süreci birlikte paylaşacağım gönül dostlarını buraya davet ediyorum...
Haydin çıkın çıkın gelinnn
Ne güzel ilk konuğumuzda geldi
hg. canım
Benim çalışmalar epeydir varda ilk sene tutturamadık bu sene ara verdim 2014ün sonuna kadar süre verdim kendime elimden geleni ardıma koymayacağımRabbim nasib edecek inşAllah. Benimde 5,5 yaşında bir oğlum var ikincisi için çalışmalara start verdim :))
Rainbowcum yeni topiğin hayırlı olsun,
İnşallah bu topik uğurlu gelir hepimize
herkese selamlar bu aralar karbonat testi diye bişe söylüyolar duydunuz mu ,idrarını bir kaba yapıyosun içine bir çay kaşığı karbonat koyuyasun köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin ben yaptım köpürme di
Slm canim bende 1oglum var 4,5 yasinda
2. Dusunuyorm cok istiyorum ama esim istemiyo sinir ediyo beniiii
Oglan ilkolula baslmadan once olsun dlyom.
Ama bizimki sikintiya girip sorumluluk almak istemiyo. Erteliyo
Bikac kez korunmasiZ iliski oldu ama tutmadi.sali gunu muayeneye gidicem
Yalandan doktor hemen cocunuz olma simdiden deneyin falan dedi mi desem
Bekarken dr. Kucuk kistlerin var evlenince korunma demisti ordan aklima geldi. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?