♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Senin adına çok sevindim canım. Darısı mutlu haber bekleyen bütün annelerin basına. Karından ultrasyonla mı gördü doktorun kalp Atıslarını

merhaba arkadaslar bende eylulde hamıle kalanlardanım suan 6 haftalık pazarteside kalp atıslarını duymak ıcın gıdecegız kısmetse kalp atısları karındanmı yok rahımdenmı bakılıyor cogu ınsan alttan bakmanın sorun olabılecegını soyluyor ?

çoğunlukla 6 .haftada karından bakıldığında kalp atışı görülüyor.alltan bakma konusunda sıkıntı olmayacağı söyleniyor doktorlar tarafından, kimi de risk olabiliyor diyor.. bence rahat edeceğin şekilde olması önemli, tabi zorunlu olmadığı sürece, çünkü kalp atışı kese,vb.. alltan muayene ile karın ultrasonuna göre daha evvel görülebiliyor..benim doktorum alttan muayene yapmıyor, ben de alttan çok rahat edemiyorum açıkçası

Merhaba tatli hamisler bayadir giremedim zaman bulamadim.

Biz gayet iyiyiz mercimek gorundu ama kalp atisini duyamadik kucuk dedi dr sat a gire 7+6 bebege gore 6+6 ama kalp atisinin oldugunu dk da 123 kere attigıni soyledi. Pazartesi insallah duyariz.
Umarim hayirlisiyla kucaklarizbebislerimizi. sahire2014 sevgili miyomdasım sen nasılsın umarım sıkıntı yaşamıyorsundur.

Maşallah canım güze haberlerine çooook sevindim:) Sevgili miyomdaşım ben de midesel sorunlarımla uğraşıyorum. Zencefil çayı sayesinde çok şükür istifra etmiyorum ama pek bir şey de yiyemiyorum midem hemen ayaklanma çıkarıyor. Bu aralar çok şükür daha iyiyim ama umarım yavaş yavaş normale dönüyorumdur. İştahla yediğim günleri özledim:) Zaman zaman kasık ağrısı oluyor.
Ben de çok meraktayım doktora gideli 10 gün geçti daha: dr beni 1 ay sonraya çağırdıydı- zaman geçmiyor bari 3. haftada mı gitsem diye düşünüyorum.Bebek ne yapıyo miyom ne oldu büyüdü mü:) Sabır sabır ya sabır:)
Seni ve mercimek taneni sevgiyle kucaklıyorummm

kızlar kan verdim bugün 190,5 çıktı değerim pazartesi 26,5 çıkmıştı 10 gün sonra tekrar gidecem inşallah keseyi görebilirim dimi??

kızlar kan verdim bugün 190,5 çıktı değerim pazartesi 26,5 çıkmıştı 10 gün sonra tekrar gidecem inşallah keseyi görebilirim dimi??

Hayırlı olsun.. Çok güzel yükselmiş değerin.. Benim de Pazartesi 10 çıkmıştı.. Bu akşam tekrar yaptırıcam.. İnşallah ben de hayırlı haberler alırım.. Ben Pazartesi doktorumla görüşmüştüm.. 10 gün sonra tekrar yaptırıp beni ara demişti.. Tabi ben okadar bekleyemeyeceğimden bu akşam yaptıracağım ama 10. günde ki haftaya Perşembe oluyor tekrar yaptıracağım. Muhtemelen haftaya Cumartesi kalp atışı duyulmasa da kese görünür diye tahmin ediyorum.. Kesenin görünmesi için bhcg nin 1500 - 2000 arası olması gerekiyormuş.. her iki günde bir değerin en az ikiye katladığını düşünürsek bende 10 güne görünür kese..

hadi inşallah cnm gelsin keseler beklicez de nasıl beklicez bilmiyorum heycandan

hadi inşallah cnm gelsin keseler beklicez de nasıl beklicez bilmiyorum heycandan

aynen bende bilmiyorum.. zaman geçmiyor birtürlü.. kalp atışını duyana kadar rahat edemicez sanırım.. hiç kimseye söylemedim daha sadece eşim biliyor.. allah bize sabır ve kolaylık versin inşallah.. seninle aynı gibiyiz galiba tarihler açısından.. inşallah herşey çok güzel olur :)

inşallah cnm eşime kimseye söyleme dedim tmm dedi bi baktım herkese yaymış bide tatlı dağıtmış naptın cnm yaa dedim hani kimseye söylemicektik falan napim içimde tutamıyorum haykırasım geliyo herkese diyo bende öyle sevindiğini görünce de bişe diyemedimne diyelim Allahım nazarlardan korusun

:) doğru insan içinde de tutamıyor ki.. allah nazarlardan korusun inşallah :) çok riskli bi süreç aslında ilk aylar.. benim ikinci hamileliğim.. ilki çok zor geçmişti.. sürekli düşük tehtidi falan.. bulantı ne ararsan vardı.. bu sefer dedik bi kalp atışlarını duyalım ondan sonra söyleriz.. allah korur zaten masum yavrularımızı.. ama inan içinde tutmak çok zor.. bide bu akşam ki testten hayırlı haber alıyım da içimiz rahatlasın.. bu seferki sorunsuz geçsin inşallah..

inşallah cnm haklısın bekleyipte byle bi haber alınca insan tutamaz içinde rabbim melklerimizi korusun hep dua ediyorum seninki kaç haftalık cnm hayırlı olsun

merhaba arkadaslar bende uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum bu site sayesinde çok şey öğrendim hamile arkadaşlarda hayırlısıyla kucağına alırlar inşallahben geçen ay kimyasal bi gebelik yaşadım ilk değerim 21 çıktı o akşam adet gördüm 2 gün sonraki değerim 5 e düşmüştü Allah kimseye yaşatmasın bu ay beklenen adet tarihimden 1 gün sonra yani 22sinde idrarda baktım pozitif çıktı hemen kanda baktırdım 101.07 idi bugün yani 2 gün sonrası tekrar baktırdım 257.14 olmus çoook sevindim inşallah geçen ayki durumu tekar yaşamam hem mutluyum hem korkuyorum sizce 2 gün sonra tekrar baktırmalı mıyım?yoksa biraz daha mı beklemelıyım?

inşallah cnm haklısın bekleyipte byle bi haber alınca insan tutamaz içinde rabbim melklerimizi korusun hep dua ediyorum seninki kaç haftalık cnm hayırlı olsun
Benim muhtemelen 4.. daha çok yeni yani.. Pazartesi 10 çıkmıştı bhcg.. bide bugün bakıcaz bakalım.. dua et iyi çıksın.. seninki de yeni değil mi?

Benim muhtemelen 4.. daha çok yeni yani.. Pazartesi 10 çıkmıştı bhcg.. bide bugün bakıcaz bakalım.. dua et iyi çıksın.. seninki de yeni değil mi?

çıkar cnm Allahın izniyle hiç sıkma canını bende pazartesi öğrendim adetim 1 gün geçti kanda 26,5 çıkmıştı işte bugünde 190,5 çıktı doktor ısrarla söylemiyo haftasını bende 4 diye tahmin ediyorum da yine de anlamam bu işlerden ki

Hayırlı olsun inşallah.. değerin iki günde iki katına katlanmış.. maşallah.. tekrar baktırmak istiyorsan ilk baktırdığın tarihten 10 gün sonra baktır istersen.. benim doktorum öyle demişti.. hem keseyi görmek için istenen seviyeye geldiğini de anlayabilirsin hemen doktora gidersin sonrasında.. hatta baktırmana bile gerek yok tekrar bence ama.. için rahat edecekse baktır tabi:)

6 hafta bıtınce vajınal bakınca gozukuyor ben 6+1 de vajınal bakınca duydum ve suana kadar da hep alttan baktı bana kalp sesının duyana kadar alttan bakmayı tercıh edıyor benım doktor rahım cevresınde kanama falan varsa net gorsun deye.Sen pazartesı alttan baktırırsan duyarsın kalp atıslarını

bebeğin ölçümlerine göre hafta hesaplamak tam tarihi vermiyor aslında.. bebek olması gerektiğinden ufak yada iri olabileceğinden yanıltıyor.. sat a göre bi hafta hesaplanıyor ama herkesin adeti 28 günde bir değil.. mesela ben pko hastasıyım.. adetlerim ve yumurtlamam çok düzensiz.. sata göre bi hesaplama yapılamıyor ama tahmini olarak hesaplayınca 4 hafta olması lazım.. senin adetlerin düzenliyse eğer aşağı yukarı haftan bellidir..

düzenli cnm 30 günde bi oluyorum şaşmıyo ama benimki geç döllenme olmuş büyük ihtimal sat a göre hesaplayınca 4 haftalık çıkıyo

sağol patikperisi teşekkür ederim evet 10 gün beklemek daha mantıklı sanırım peki şu anda doktora gitmeli miyim sizce zaten kese görünmicek bu değerle bi arkadaşımızın söylediğine göre 1500-2000 arası görünüyomus kusura bakmayın ilk hamileliğim de biraz fazla heyecan yaptım o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…