♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Alttan baktirmam ben iliskiye girmekten korkuyorum buna neden izin verim ki zarari olduguna inaniyorum acelesi yok bi iki hafta daha beklerim illa duymak icin zorlamanin anlami yok zaten her sey olacagina varir artik dusunmiycem bile. Hakkimda hayirlisi neyse o olsun.
canım sen neden vajınadan baktırmıyorsun kı bak kalp atıslarını duyana kadar vajınadan daha net goruluyor.Bence sen yarın tekrar gıt ve alttan baksınlar boyle umutsuzluga kapılma ama

Hayirli olsun caniiim

Hayirli olsun canim...
hayırlı haberlerle dön cnm. hadi bakalım :)

Kizlar ilk kontrolume geldim dua edin banaa

kızlar yarın sabah erkenden gidip kan verecem en son pazartesi vermiştim 26,5 tu bakalım yarın ne çıkacak inşallah güzelce yükselmiştir biraz endişeliyim açıkçası

Endiselenmeee canim bak benim 14.10.2014 31.97 16.10.2014 80.8 ve gecen pazartesi 418.36 bugunse 1260.36 olduuu seninde yukselir insallah canim...

cnm ben de 1 gün geçince kan vermiştim 26,5 çıkmıştı sence nasıl doktor haftasını bile söylemedi daha çok küçük dedi sadece zaten idrarda varla yok arası çıkmıştı 2. çizgi

Seninkide yukselir insallah canim...hayirlisi olsun. ..

Ayneeeeen katiliyorum sana canim benim doktorumda 8 yillik doktorum abi gibi artik bize...

Canıiiiiiiim sen kendine niye eziyet ediyorsun tatlim senin kesen gorundu insallah kalbide atacak ki bence okadin ileri derece astigmat falanmis yada sorunlu bir doktordur sen bu son doktor olayini sillll hemen aklindan ben daha kese bile goremediiim canim benim...sakin ol kendi doktorun 2 hafta dediyse 2 hafta bekle sabret kuzum...benim yarin yapabilir ama ille pazartesi dedi bekliyorum iste canim kendi doktoruna guven lütfen olurmu uzme kendini uzme bizi olur mu....

anladım cnm..iyi geçmiş olsun bari..bayağı sıkıntılı senin durumun...sevindim senin adına atlattın desene şükürler olsun ..bundan sonrası güzel gelsin herşeyin :)

anladım cnm..iyi geçmiş olsun bari..bayağı sıkıntılı senin durumun...sevindim senin adına atlattın desene şükürler olsun ..bundan sonrası güzel gelsin herşeyin :)

Sağol canim dualarin için teşekkür ederim evet bu benim mucizem kollarimi bir gorsen kan vermekten igne olmaktan delik desik ama onun icin herseye katlanirim ben o geldi ya benim ya gerisi gelecek gececek...hersabah beni kustursada gunu ac gecirtsede cani isteyince yedirsede umrumda degil o benimle olsun hepsine raziyim ben...

hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kızlar benimde 7 haftalık bugün kalp atışarını dinledik harika bişey bu ..

canım bak ben de ılıskıye gırmıyorum bebeyı bıldıgımden bu yana ama alttan bakmasını ozellıkle ıstıyorum.Nedenı alttan bakınca rahım cevresınde kanama falan varsa goruluyor onceden tedbır alıyor doktorlar.Bılıyosun benım de akıntım olmustu gıttım alttan bakınca doktorum kanamanın rahımle alakası olmadıgını soyledı yoksa nasıl korkmustum bılıyosun.Bu kadar emek verdın bekledın boyle pes etme nolur bır ozel hastaneye gıt 2 hafta stres yapacaksın sımdı bebegıne yansıyacak

Cnm bende kanama falan yok diger gebeligimde de olmadi kanama olmadan sorun oluyor kalp atisi olmuyor. Sanirim yine aynisi olacak alttan baktirmama gerek yok en son karindan duyulmasi gereken zaman gecince zaten alttan bakip yine duyulmazsa kurtaja aliyorlar biliyorum artik.haftaya gorucez Hayirlisi cok bunaldim

Teşekkür ederim canım.amin inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla afiyetle kucağımıza alırız :)

Canm beklemek cok zor o zor surec daha da uzamasn die tavsie ettk vajinal olani. Ama bnm doktrm da alttan bakmaya sicak bakmiyodu zarar verir mi vermez mi bretbilmem ama terch meselesi tabiki. Insallah sonucun guzel olucak ama umdnu kaybetmeden sabret

En son kurtaj olmam gerektiginde bir gunde uc ayri dr alttan bakmisti alttan muyeneden nefret ediyorum canm yaniyor bana o gunleri animsatiyor o yuzden bu kadar net istemiyorum sonuclarin kotu olacgindan korktugumdan istemiyorum bilmem anliyor musunuz beni.. Buraya da yazmiycam artik sizlerin canini sıkıyorum siz saglikli gebelikler yasayin ins benm umudum kalmadi yine moralsizim hoscakalin.

benim eltim alttan baktırmıştı kadının ogün kanaması başladı çok şükür bişe olmadı bence biraz daha bekle ben şahsen korkarım alttan baktırmaya

evet göründü canım p.tesi günü kontrolüm var cok heyecanlıyım ilk bebegim ve cok farklı bir duyguymuş annelik
Cnm hic sorma. Hala saskinim bizimde icimizde bebek var artik. Hep burdan arkadaslari tebrik ederdim ama nasil bir duygu oldunu anlayamazdim. Sukurler olsun Rabbimize

Oyacım bu kadar stres yapıp üzüleceğine bence de başka bir doktora git, durumunu anlat, alttan bakmada korkulacak bir şey yok diye biliyorum ama en iyisi seni doktor yönlendirsin, boşu boşuna kendini üzüyorsun canım böyle umutsuz olmaa...

Ya canim zaten kalp atisini duyabilmen icin erkendi. Dunde söyledim sana ben yarin gidicem bebegi gormeyi umuyorum sadece. Vajinal bende baktitmiycam cunku. Ve.eminim baktirirsak duyucaz.hic moralini bozma gittigin doktorunda doktora benzer bir yani yokmus zaten.

Canım ayrıca eveet senin kalp atışı duyman için henüz erken doktorum 7. haftadan önce kalp atışına bakılmaz diyordu. Umutla sabretmeliyiz. Hiçbirimiz 3. ayımızı doldurmadık. Allah korusun başımıza bi iş gelebilir. 3.aydan sonra da gelebilir elbet. Ama bu umutsuz olmayı gerektirmez. Tamamen tevekkülle ve iyimser şekilde günlerimizi geçirmekten başka yapacak bir şey yok elimizde. Bu arada da birbirimizle dertleşip moral veriyoruz. İnşallah yarına daha iyi hissedersin canım. Ben seni çok iyi anlıyorum canım çünkü benim ilk gittiğim doktor bana gebeliğin sürmez dedi hatta gebe olduğuma bile inanmak istemedi. Böyle acayip doktorlar da var. ve ben o gün yıkılmıştım. ama kendimi topladım. Başka bir doktor buldum. Daha rahatlatıcı bir doktor, şimdi ona güveniyorum. Gebeliğim devam ediyor ve ne olacağını Allahtan başka kimse bilemez.

yazılanların hepsini okuyamadım ama sorun yaşayanlara allahtan şifa diliyorum..ben de eylülde hamile kalanlardanım :) allah isteyen herkese en kısa sürede hamile kalmayı, tüm hamilelerin bebeklerini saglıkla kucaklarına almalarını nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…