- 6 Ocak 2014
- 735
- 655
- 83
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.941
bence normal bende duymamıştım hatta erken diye bakmamıştık bile.kızlar 6+1 de kalp atışlarının görülmemesi normal mi? bu zamanda gören varmı acaba içinizde?
canimdaha buyuk ihtimmalle gecmemisti cunki gec dollenme oldu ya tam gunuydu yada bir iki gun oncesiydiCanım son adet tarihi ne ? ayrıca değerin 135 çıktığında adetinin üzerinden kaç gün geçmişti ?
canım sen neden vajınadan baktırmıyorsun kı bak kalp atıslarını duyana kadar vajınadan daha net goruluyor.Bence sen yarın tekrar gıt ve alttan baksınlar boyle umutsuzluga kapılma ama
son adet 7 eylul bu aradacanimdaha buyuk ihtimmalle gecmemisti cunki gec dollenme oldu ya tam gunuydu yada bir iki gun oncesiydi
Kızlar merhaba ben vajinismustan kurtulup hamile kaldım..Daha Salı günü öğrendim hamile olduğu zannedersem daha 4 haftalık..Haftaya salı kesenin oluşup oluşmadığına bakacağız..Çok ama çok mutluyum..Ayaklarım yere basmıyor desem yeridir :)
Hayirli olsun canim...Ben de eylül ayında hamile kalanlardanımHamile olduğumu bayramda öğrendim.inanamadım ilk sonra 5.haftada keseyi gördük çok şükür.ama bir haftadır kanamam vardı dün kesildi.inşallah yarın dr a gidicez kalp atışlarını duyabiliriz bu arada hamilelik bilgilerimizi nerden giriyoruz siteye?
hayırlı haberlerle dön cnm. hadi bakalım :)
Kizlar ilk kontrolume geldim dua edin banaa
kızlar yarın sabah erkenden gidip kan verecem en son pazartesi vermiştim 26,5 tu bakalım yarın ne çıkacak inşallah güzelce yükselmiştir biraz endişeliyim açıkçası
cnm ben de 1 gün geçince kan vermiştim 26,5 çıkmıştı sence nasıl doktor haftasını bile söylemedi daha çok küçük dedi sadece zaten idrarda varla yok arası çıkmıştı 2. çizgi
İki kere büyük derecede hayal kırıklığı yaşamış biri olarak sizlere şunu söylebilirim. Tabiki hepimiz öğrendiğimiz andan itibaren heyecan içerisinde oluyoruz sürekli kafamızda sorular oluyor birşeyler öğrenmek istiyoruz internette arıyoruz tarıyoruz bin türlü şey çıkıyor karşımıza kimisine o an inanasımız geliyor kimini okumadan geçiyoruz. İki tane üç tane farklı doktora gidiyoruz birinin dediği öbürkünü tutmuyor vs vs. Ben artık bir karar aldım. Gerçekten iyi bir araştırma yaparak kendime göre güven duyacağım bir doktor seçtim ve başladığım yolu Rabbim nasip ederse onunla tamamlamayı düşünüyorum. Sizde herkesin her söylediğine inanmayın güvenebileceğiniz bir doktor seçerek yolunuza onunla devam ediniz.
Gecen hafta 8mm idi su an 20 mm ama goruntuyu alamadi bile gormuyor net degil diyor secemiyor nasil bi ekrandiysa . 20 mm lik keseye yok diyordu az kalsin ben bastir deyince kesin vaar diyince daha once gorundugunu soyleyince gorebildi. Sonra da bebek yok demeye basladi goremiyor ki aptal kadin yok ya moralim sifir Allaha kaldim baska bisey yapmiycam haftaya belki ozele giderim ama bu bi hafta nasil gececek bilmiyorum
Caniiim bu benim sorunlu oldugum icin olan birsey benim sorunum primer infertilite yani sebebi bilinemeyen kisirlik oyuzden kendiliginden gelisen bu gebeligimi cok sıkı takip etmeleri acisindan ve kan sulandirici gunluk igne kullanmamdan dolayi yapiyorlar ama benimde bitti artik 1260.36 olmusuz degerim 1000 i gecince sorun kalmiyordu bundan sonra pazartesi doktor kontrolum var nasipse...
anladım cnm..iyi geçmiş olsun bari..bayağı sıkıntılı senin durumun...sevindim senin adına atlattın desene şükürler olsun ..bundan sonrası güzel gelsin herşeyin :)
canım bak ben de ılıskıye gırmıyorum bebeyı bıldıgımden bu yana ama alttan bakmasını ozellıkle ıstıyorum.Nedenı alttan bakınca rahım cevresınde kanama falan varsa goruluyor onceden tedbır alıyor doktorlar.Bılıyosun benım de akıntım olmustu gıttım alttan bakınca doktorum kanamanın rahımle alakası olmadıgını soyledı yoksa nasıl korkmustum bılıyosun.Bu kadar emek verdın bekledın boyle pes etme nolur bır ozel hastaneye gıt 2 hafta stres yapacaksın sımdı bebegıne yansıyacakAlttan baktirmam ben iliskiye girmekten korkuyorum buna neden izin verim ki zarari olduguna inaniyorum acelesi yok bi iki hafta daha beklerim illa duymak icin zorlamanin anlami yok zaten her sey olacagina varir artik dusunmiycem bile. Hakkimda hayirlisi neyse o olsun.
canım bak ben de ılıskıye gırmıyorum bebeyı bıldıgımden bu yana ama alttan bakmasını ozellıkle ıstıyorum.Nedenı alttan bakınca rahım cevresınde kanama falan varsa goruluyor onceden tedbır alıyor doktorlar.Bılıyosun benım de akıntım olmustu gıttım alttan bakınca doktorum kanamanın rahımle alakası olmadıgını soyledı yoksa nasıl korkmustum bılıyosun.Bu kadar emek verdın bekledın boyle pes etme nolur bır ozel hastaneye gıt 2 hafta stres yapacaksın sımdı bebegıne yansıyacak
Teşekkür ederim canım.amin inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla afiyetle kucağımıza alırız :)Hayirli olsun caniiim
Hayirli olsun canim...
Endiselenmeee canim bak benim 14.10.2014 31.97 16.10.2014 80.8 ve gecen pazartesi 418.36 bugunse 1260.36 olduuu seninde yukselir insallah canim...
Seninkide yukselir insallah canim...hayirlisi olsun. ..
Ayneeeeen katiliyorum sana canim benim doktorumda 8 yillik doktorum abi gibi artik bize...
Canıiiiiiiim sen kendine niye eziyet ediyorsun tatlim senin kesen gorundu insallah kalbide atacak ki bence okadin ileri derece astigmat falanmis yada sorunlu bir doktordur sen bu son doktor olayini sillll hemen aklindan ben daha kese bile goremediiim canim benim...sakin ol kendi doktorun 2 hafta dediyse 2 hafta bekle sabret kuzum...benim yarin yapabilir ama ille pazartesi dedi bekliyorum iste canim kendi doktoruna guven lütfen olurmu uzme kendini uzme bizi olur mu....
Canm beklemek cok zor o zor surec daha da uzamasn die tavsie ettk vajinal olani. Ama bnm doktrm da alttan bakmaya sicak bakmiyodu zarar verir mi vermez mi bretbilmem ama terch meselesi tabiki. Insallah sonucun guzel olucak ama umdnu kaybetmeden sabretCnm bende kanama falan yok diger gebeligimde de olmadi kanama olmadan sorun oluyor kalp atisi olmuyor. Sanirim yine aynisi olacak alttan baktirmama gerek yok en son karindan duyulmasi gereken zaman gecince zaten alttan bakip yine duyulmazsa kurtaja aliyorlar biliyorum artik.haftaya gorucez Hayirlisi cok bunaldim
Canm beklemek cok zor o zor surec daha da uzamasn die tavsie ettk vajinal olani. Ama bnm doktrm da alttan bakmaya sicak bakmiyodu zarar verir mi vermez mi bretbilmem ama terch meselesi tabiki. Insallah sonucun guzel olucak ama umdnu kaybetmeden sabret
Cnm hic sorma. Hala saskinim bizimde icimizde bebek var artik. Hep burdan arkadaslari tebrik ederdim ama nasil bir duygu oldunu anlayamazdim. Sukurler olsun Rabbimizeevet göründü canım p.tesi günü kontrolüm var cok heyecanlıyım ilk bebegim ve cok farklı bir duyguymuş annelik
Oyacım bu kadar stres yapıp üzüleceğine bence de başka bir doktora git, durumunu anlat, alttan bakmada korkulacak bir şey yok diye biliyorum ama en iyisi seni doktor yönlendirsin, boşu boşuna kendini üzüyorsun canım böyle umutsuz olmaa...Bu sefer baska bi dr a gittim kese yok dedi diger dr um bakti gecen hafta 8mm ydi dedim Adam sorun yok keseyi gorduk hersey yolunda iki hafya sonra gel demisti bu gerizekali kdin afedersiniz ama dort goz kadin bir bucuk aylik bebegi goremedi sonra bastorin biraz zor goruluyor rahmim geroye donukmus dedim bastirdi hemde ole bir bastirdi ki ben karnimin ustine yatamiyorum korkumdan bisey olmasin diyebastirinca keseyi gordu bu kez de bebegi goremedi yeni galiba bebek gorunmyor dedi vajinal bakarsam kalp atisini da gorurruz hersey gorunur dedi izin vermedim aglamaktan gozlerim sistti napicam ben ya iki hafta sonrra gel dedi of allahim yine ayni seyleri yasiyorum yine yine yine ;( ;(
Ya canim zaten kalp atisini duyabilmen icin erkendi. Dunde söyledim sana ben yarin gidicem bebegi gormeyi umuyorum sadece. Vajinal bende baktitmiycam cunku. Ve.eminim baktirirsak duyucaz.hic moralini bozma gittigin doktorunda doktora benzer bir yani yokmus zaten.En son kurtaj olmam gerektiginde bir gunde uc ayri dr alttan bakmisti alttan muyeneden nefret ediyorum canm yaniyor bana o gunleri animsatiyor o yuzden bu kadar net istemiyorum sonuclarin kotu olacgindan korktugumdan istemiyorumbilmem anliyor musunuz beni.. Buraya da yazmiycam artik sizlerin canini sıkıyorum siz saglikli gebelikler yasayin ins benm umudum kalmadi yine moralsizim hoscakalin.
En son kurtaj olmam gerektiginde bir gunde uc ayri dr alttan bakmisti alttan muyeneden nefret ediyorum canm yaniyor bana o gunleri animsatiyor o yuzden bu kadar net istemiyorum sonuclarin kotu olacgindan korktugumdan istemiyorumbilmem anliyor musunuz beni.. Buraya da yazmiycam artik sizlerin canini sıkıyorum siz saglikli gebelikler yasayin ins benm umudum kalmadi yine moralsizim hoscakalin.
ne güzel. ben de bugün kalp atışlarını duydum. Allah herkese nasip etsin inşallah.hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kızlar benimde 7 haftalık bugün kalp atışarını dinledik harika bişey bu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?