♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68

Canım senınle aynı seyleri yasıyorum. Gecen sene 8 haftalıkken bebeğimin kalp atışları oluşmadıgı için kürtajla keseyi aldılar. Defalarca alttan muayene olduğum için bu sefer 6 haftaya kadar bekledim alttan muayene olmıyayım diye. Hatta doktorumu bile değiştirdim. Bugun 6+1 kesin duyarım artık kalp atışlarını diye buyuk bir umutla gittim fakat gene hüsran. Kese var fakat kalp atısı yok. 1 hafta sonra tekrar gel dedi doktor. Tarih tekerrür ediyor. Gecen sefer yasadıgım seyleri yasıyorum tekrar. Kanama leke hiçbişey yok. Herşey çok normalmiş gibi gözüküyo ama hiçbişey yolunda gitmiyo. Yine hüsran yine üzüntü

Cnm bn 5+1de gittgmde dr sadce keseyi gordu bn brz pnk oldm ama doktrm bni cok rahatlatri gormememiz cok nrmal on gn snra tekrar gel die. Bn de anck randevu alabilsgm icn 12 gn snra gittim nerdeyse iki hafta snra yani. Ve hep aklimda soru isaretleri vardi ama sukr ki gordk kalp atisni. O bekleyiste cokca arastrdm acabbos gebelik denen sey olabilr mi die. Ya da oyleyse acaba tekrar eser mi die. Ama okudklarmdan anladihim cok yaygin deil ve bi kez basinza gelms olmasi iknci kez olma ihtimalni kanlkle artirmior. Her gebelikte esit oranda ve cok dusuk bi risk var. sen karndan baktriirsan henz erken olablr. Alttan bakmca her syi bi hafta erkndn gorebiliolar cnku. Icini ferah tutmaya calis. Her sy illaki olacagina varior ve insallah bu kez varacagi yerler cook guzel olsun. Aminn.

Canim seninle ayni zaman tahmini dogum tarihi. Bende yarin gidicem. Ama bana gercekten cok erken gibi geliyor. Ben diger gebeligimde 7+3 de duymustum kalp atisini. Bence moralini bozma hic. Daha once hsnoya ya da yazmistim vajinal baktirmis olsaydin duyardin bence. Karindan ultrosan icin erken gibi. Icini ferah tut.hersey yolunda gidicek Allah in izniyle.

Amin canım inşallahh... umarım yarın hayırlı haberlerle gelirsin canı m. Rabbim hepimiz için hayırlı olanı bize nasip etsin inşallahh..

Senin için çok sevindim canım. Rabbim hepimiz için hayırlı olanınasip etsin. Darısı inşallah minik kalp atışlarını duymak isteyen bütün annelerin basına..

Reactions: BBD
Gunaydinlar benim sat 23 eylül. Ben cts dra gitmeyi düşünüyorum. Yoksa kafayı yiyecem. Benim hcg sizlerinkine gore yüksek. Nette baktığımda 2000 in üstünde USG ile gorulebilirmis. Ben vajinal bile olsa baktiracam. Boş mu yok mu bilmek istiyorum. Oğlum da hiç böyle şeyler yasamamistim. Artık ogreneyimde bende hamileyim diyeyim. Daha ailelerimize bile soyleyemedik.

Günaydııın kızlaar
Mide yine taş gibi... Göbek şiş. Sabah kahvaltı istemedi canım, biraz mideyi dinlendirsem iyi olur sanki dedim.Mide bulantıları azaldı biraz ama bu hazımsızlık ve gaz sorunları aynen devam...

canım benle senin aranda sadece3 gün fark var benim karındn kese bile görünmedi ancak vajinal bakınca keseyi gördü. sıkma canını

cnm eğer maddi durumun iyiyse hic ihmal etme özelde iyi bir doktor araştır bak benim de aynı olmuştu 15-20 gün önce yazmıştım buraya hatırlıyormusum kendi dr um özelde karından keseyi görmüştü ilaç yazdımak için gittiğim dr keseyi göremedi gördüğündede küçük haftayla uyumsuz demişti ne kadar üzülmüştüm ama bak çarşamba günü kendi doktorum kalp atışlarını bile gördü seninde görünücek eminim sen iyi bi dr araştır kendine ve hiç 15 gün filan da bekleme herşey güzel olucak allahın izniyle

Normalde bulantıların nasıldı cnm fazlamıydı yani??

Arkadaşlar ben de bugün dr a gittim kalp atışlarını yakaladım dedi.göremeseydi dobler isteyecekti.6+2 dedi.ama niye dinlemedik kalp atışlarını2hafta sonra tekrar gel tekrar kalp atışlarına bakalım dedi.rutin testler istedi 5 tüp kan verdim,bir de idrar.öğleden sonra sonuçları göstericem inşallah.biraz kanamam var:/yat dinlen bol su iç dedi.

Merhaba Herkese;

PKO olduğum için batımı bilmiyorum.. Pazartesi günü kanda bhcg baktırdım 10 çıktı.. Geç yumurtladığımı biliyorum.. İki gündür idrar testi yapıyorum.. Dün çok çok silik çizgi gördüm.. Bugün ki yine silik olmakla birlikte dünküne göre çok daha belirgin.. Birde ovülasyon testlerinin de sonuç verdiğini okumuştum.. Onu da yaptım iki çizgica de hemen hemen aynı koyuluktaydı.. Bu akşam tekrar kanda bhcg yaptırıcam.. Umarım hamileyimdir ve ekim ayında hamile kalan biri olarak aranıza katılabilirim :) dua edin bana..

Merhaba,

Bende yeniyim.. Öncelikle hayırlı olsun.. Benim de muhtemelen sat 25 eylül gibi düşünülecek geç yumurtlama olduğum için.. Bugün kan testi yaptırıcam.. İdrarda silik çizgi var.. bhcg değerlerini merak ettim hangi tarihlerde kaç çıktı diye.. Mahsuru yoksa yazabilirmisin?

Merhaba,

Ben de yeniyim aranızda :)
Herkese sağlıklı rahat hamilelikler dilerim.

Benim reglimin üzerinden 5 gün geçmişti (37. gündeydim) 4895mlU/mL çıktı. Ultrasonda keseyi gördük ama kalp atışı için ptesiyi bekliyoruz, umarım duyabileceğiz.

Teşekkürler.. İnşallah kalp atışını Pazartesi duyarsınız da içiniz rahatlar.. İnşallah bende bu akşam ki test sonucu ile bi nebze rahatlarım.. Eğer hamileysem biz de kalp atışını duymadan ailelere söylemeyi düşünmüyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…