- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.181
hsnoya cım ikinizinde iyi olmasına çok sevindim
bu arada dr işini ne yaptın araştırdın mı hiç yoksa aynı dr la devam mı ediceksin
Canım aynı şeyler bende de çıktı cuma günü.idrar yolu için suda eritilen tek kullanımlık bi ilaç verdi.tiroit için de bugün yeni ilaç başladım.bence hiç canını sıkmabaya yeni gelen arkadaşlar olmuş onlara hoşgeldiniz demek isterim. Newesta gibi kalp atışını duyan herkes için de çok sevindiğimi dile getirmek isterim.
ben de hala kese aşamasındayım. geçn çarşamba doktor iki hafta sonra gitmemi söylemişti. daha 3 gün geçmiş üstünden sanki haftalar olmuş gibi.ben hergün hastanedeyim ama. bugun tiroid im içn gittim. hamilelikte2,5 un altı isteniyormuş ama benim ilk kan testimde 4 çıktı. ilacımın dozajını artıtrdık şimdi 2,4 şükür. inş önceki yüksekliği sorun olmamştır.
ayrıca tahlil sonuçlarımı verdim. kanlar iiyi de idrar da iltihap varmışkültür yapılack e sanırım durmua göre tedavi başlanacak. enfeksiyon iltihap olayları çok tehlikeli hamileliktede. kızlar hepiniz dikkat edin.
doktor bana kedi köpekten uzak dur dedi, dışardan özellikle salata felan yeme dedi. bir de stres etkiler dedi.
kızlar içimde hep olumlu şeyler vardı hep. hatta hamileliğim bile içime doğdu ancak idrar iltihabı beni biraz korkuttu. bi de ilk hafta daki yüksek tsh.
4+6 haftalik bebegim :) ilk fotografi cikti bgn :) cok sukur kese gorndu simdillik iyi gidiyor :)
Ne güzel allah tamamına erdirsin inşallah..Bende doktora yarın gidicem kesenin oluşumuna bakmak için..Çok ama çok heyecanlıyım
Canım ben daha 5 haftalığım.. Hadi hayırlısı inşallah..kaç haftalık cnm ben de 10 gün sonra gidecem inşallah keseyi görmeye
Benim adetim gecikmeden doktora muayene için gittiğimde erkenden hamile olduğum ortaya çıktı canım..İlginç benim adetim bugünle 8 gün geçti.Bu hesaplayıcı doğrumu bilmiyorum ama..kaç haftalık cnm ben de 10 gün sonra gidecem inşallah keseyi görmeye
Canım ben daha 5 haftalığım.. Hadi hayırlısı inşallah..
Kızlar ben bitki çayları zararlı diye biliyorum hamilelikte:/Geçmiş olun canım, öncelikle kendini sıcak tut ve dinlen. Sonra bol su iç. Bunun yanında daha önce tarif ettiğim zencefilli limon çayından günde 2 bardak içebilirsin.( hem de mide bulantısına iyi geliyor) bu vücudu ısıtıyor. Ayrıca kuşburnu çayı da içebilirsin. Umarım faydası olur.
Allah hayırlısını versin canım :) Bende de hcg ye göre 4 haftalığım ama hesaplayıcıya göre 5 haftanın içindeyimbende doktor söylemiyo ama 4 haftalığım aslında bat göre 5 haftalık olması gerekiyo ama hcg ye göre 4 görünüyo onu da netten bi doktora sormuştum10 gün sonra kese için çağırdığın göre o zaman bende haftaya 5 haftalık oluyorum ne güzelll
Kızlar ben bitki çayları zararlı diye biliyorum hamilelikte:/
Allah hayırlısını versin canım :) Bende de hcg ye göre 4 haftalığım ama hesaplayıcıya göre 5 haftanın içindeyim
Bitki çayları zararlı diye biliyorum bende ..Ama doktora danışmakta da fayda varben de öyle duydum zencefil mi nane limon mu ıhlamur mu ne düşük yapıyomuş Allah korusun
İnan canım bende bilmiyorum internetten araştırdığım kadarını biliyorum..Ama kalp atışı için erken sanırım sadece keseyi görmek için görünücem yarın..Bakalım eğer kalp atışını da dinletirse yarın buraya yazarım zaten :)kese ve kalp atışı haftaya göre mi yoksa hcg ye göre mi görülüyo cnm biliyomusun
İnan canım bende bilmiyorum internetten araştırdığım kadarını biliyorum..Ama kalp atışı için erken sanırım sadece keseyi görmek için görünücem yarın..Bakalım eğer kalp atışını da dinletirse yarın buraya yazarım zaten :)
İnşallah canım ben daha inanamadığım için çok heyecanlıyım..Anlatamam sana..İnternette kalp atışı da duyulabilir diye yazıyor ama emin olamadım..Pek güvenilir olmayabilir..Senin en son adet günün neydi?kalp atışları için 7. hafta kese içinde 6 diyolar ama 5.hafta keseyi rahatlıkla görenler var bende bekliyorum 10 gün sonrayı en azından keseyi görmem için kalp atışı için benimkide erken gibi onada diğer hafta giderim herhalde inşalllaah
İnşallah canım ben daha inanamadığım için çok heyecanlıyım..Anlatamam sana..İnternette kalp atışı da duyulabilir diye yazıyor ama emin olamadım..Pek güvenilir olmayabilir..Senin en son adet günün neydi?
Sorma canım kaç gündü uyku haram bana sabahın 4 ünde ayaktayım..Benim de 22 eylül dü..Yakınmış günlerimiz canım :) Ben tüp bebek için gitmiştim. Muayene esnasında rahim kalınlaşmış dedi doktor ondan dolayı tahlil istedi öylece erkenden keşfettik bebeği :)ben de çok heycanlıyım cnm ya nasıl geçer şu 1 hafta bilmiyorum benim sat 20 eylüldü cnm
Cnm sağol bekliyorum cevabını inş duyarsın kalp atışını daBen de 7 haftanın içindeyim bugün doktor kontrolüm var. İnşallah bugün kalp atışlarını duyabiliriz yavrumuzun.
Bahsettiğin kasıkta batmalar bende de hala var, bazen çok şiddetli de olabiliyor, bugün mutlaka sorar sana da yazarım buradan :)
Gebelik haftası vermesi için kese içindeki cenini ölçmesi gerek,
Onun ölçülerine göre hafta bilgisi çıkıyor ultrason ekranında
Ne güzel allah tamamına erdirsin inşallah..Bende doktora yarın gidicem kesenin oluşumuna bakmak için..Çok ama çok heyecanlıyım
aa çok güzel maşşallah erken görünmüş seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?