♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
hsnoya cım ikinizinde iyi olmasına çok sevindim
bu arada dr işini ne yaptın araştırdın mı hiç yoksa aynı dr la devam mı ediceksin

Canm özele de gidebilirim ya da devlette iilk ggittiğim dr a gidebilirim o da iiyiydi çünküben progestan yyazmadı diye bi de 15 günsonra gel dedi diye kuskulanmistim dr dan ama adam hakliymis 15 ggün bile erkenmis besbelli. Bakalım ...

BEsamel saol Cnm evet sorun yok dedi rahatladim biraz olsun daha eskisi gibi takmiycam herşey olacağına varacak zaten allahım ol derse olur.hayırlısı olsun sağlıklı olacaksa doğsun bebeğim AAllahın izniyle.

Canım aynı şeyler bende de çıktı cuma günü.idrar yolu için suda eritilen tek kullanımlık bi ilaç verdi.tiroit için de bugün yeni ilaç başladım.bence hiç canını sıkmaolumlu düşünmeye devam:)

Canım ben daha 5 haftalığım.. Hadi hayırlısı inşallah..

bende doktor söylemiyo ama 4 haftalığım aslında bat göre 5 haftalık olması gerekiyo ama hcg ye göre 4 görünüyo onu da netten bi doktora sormuştum 10 gün sonra kese için çağırdığın göre o zaman bende haftaya 5 haftalık oluyorum ne güzelll

Kızlar ben bitki çayları zararlı diye biliyorum hamilelikte:/

Allah hayırlısını versin canım :) Bende de hcg ye göre 4 haftalığım ama hesaplayıcıya göre 5 haftanın içindeyim

kese ve kalp atışı haftaya göre mi yoksa hcg ye göre mi görülüyo cnm biliyomusun
İnan canım bende bilmiyorum internetten araştırdığım kadarını biliyorum..Ama kalp atışı için erken sanırım sadece keseyi görmek için görünücem yarın..Bakalım eğer kalp atışını da dinletirse yarın buraya yazarım zaten :)

kalp atışları için 7. hafta kese içinde 6 diyolar ama 5.hafta keseyi rahatlıkla görenler var bende bekliyorum 10 gün sonrayı en azından keseyi görmem için kalp atışı için benimkide erken gibi onada diğer hafta giderim herhalde inşalllaah

İnşallah canım ben daha inanamadığım için çok heyecanlıyım..Anlatamam sana..İnternette kalp atışı da duyulabilir diye yazıyor ama emin olamadım..Pek güvenilir olmayabilir..Senin en son adet günün neydi?

ben de çok heycanlıyım cnm ya nasıl geçer şu 1 hafta bilmiyorum benim sat 20 eylüldü cnm

ben de çok heycanlıyım cnm ya nasıl geçer şu 1 hafta bilmiyorum benim sat 20 eylüldü cnm
Sorma canım kaç gündü uyku haram bana sabahın 4 ünde ayaktayım..Benim de 22 eylül dü..Yakınmış günlerimiz canım :) Ben tüp bebek için gitmiştim. Muayene esnasında rahim kalınlaşmış dedi doktor ondan dolayı tahlil istedi öylece erkenden keşfettik bebeği :)

Cnm sağol bekliyorum cevabını inş duyarsın kalp atışını da

öleyse nasıl herkes kesem şukadar haftalıkken göründü yazıyo anlamadım. örneğin 4 hafta 5 gün kesem göründü yazmış anlamadım
Gebelik haftası vermesi için kese içindeki cenini ölçmesi gerek,
Onun ölçülerine göre hafta bilgisi çıkıyor ultrason ekranında

Ne güzel allah tamamına erdirsin inşallah..Bende doktora yarın gidicem kesenin oluşumuna bakmak için..Çok ama çok heyecanlıyım

Hayirlisi olsun canim guzel haberlerini bekliyoruuz.

aa çok güzel maşşallah erken görünmüş seninki

Benim sat 15 aslinda ama 35- 40 gunde bir adet gruoorum. Doktorum cok sikisik bi idrarla gel demisti belki ondan erkenden gordm. Kese 4+6 haftalik 10.4 mm imis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…