- Konu Sahibi Esra_Babies
-
ALLAH tamamına erdirsin canım ya o korku bende de var canım allah yar ve yardımcımız olsun sen çok erken öğrenmişsin amaBen de keseyi haftaya görürüm ins daha 4.hafta içindeyim 4 haftalık bile değildir hasta olmama iki gün var halaönce keseyi sonra kalp atışı ben ilk bebegimin kalp atışını duyamadim simdi yine duyamam diye çok korkuyorum o minik kalbi bu kez atar mi kızlar bana dua edin bi kürtaj daha sevincimin yine yarıda kalmasını kaldiramam
ALLAH tamamına erdirsin canım ya o korku bende de var canım allah yar ve yardımcımız olsun sen çok erken öğrenmişsin ama
pudraskingörülüyor 37236397 .!.:Kızlar bende dün doktora ilk kontrole gittim ultrasonda keseyi gördük çok şükür ama bebiş çok minik olduğu için görünmüyo dedi20 ekime randevu verdi şuan 5 haftalık
yok cnm henüz görünmedi 15 gün sonra allah kısmet ederse hem kalp atışını görürüz hemde kendini dedi dr :) tabi benim 2 düşüğüm 1 de erken doğumum var :S o yüzden çok tedirginimCanm hayrli olsnn :) bn de bgn doktrdaydim da sanrm gordgmz sey keseydi 13 mm yaziodu yalnz fetus yokms henz. Sen goreblsn mi bebisi?
Canm sanrm sakin kalmak cok onemli. Oncesni dusunmemeye cals olan oldu biren bitti insallah bu yepyeni bi sayfa:)yok cnm henüz görünmedi 15 gün sonra allah kısmet ederse hem kalp atışını görürüz hemde kendini dedi dr :) tabi benim 2 düşüğüm 1 de erken doğumum var :S o yüzden çok tedirginim
Ben de keseyi haftaya görürüm ins daha 4.hafta içindeyim 4 haftalık bile değildir hasta olmama iki gün var halaönce keseyi sonra kalp atışı ben ilk bebegimin kalp atışını duyamadim simdi yine duyamam diye çok korkuyorum o minik kalbi bu kez atar mi kızlar bana dua edin bi kürtaj daha sevincimin yine yarıda kalmasını kaldiramam
kötü düşünme Allahın izniyle herşey yolunda olacaktırRabbim gönlüne göre versin herkesin..
benimde 2 günüm geçti ilk bebeğin heyecanı içindeyim cumartesi doktoruma görüneceğim hissediyorum hamileyim kızlarr
Spor mu?? Doktor bana yüyüş için bile daha çok erken dedi...Insallah tatlim insallahh
Ay sorma bn de krize grdm pantolonlarmdan bazilari olmuyo. Bn de spor yapcam ve yediklerimw dikkat etcem abur cuburun bebise de faydasi yok zaten
sağolasın cumartesi yaptıracağım canmAmin ins cnm.. Senin de gozunaydin ins dedigin gibidirkan testi yaptirmadin mi?
Amin ins
ayy ne güzel bir duygudur oSelam kızlar bende Eylül de hamile kaldım.. şuanda 8. haftaya yeni girdim.. ve biliyormusunuz göbeğimin sol yanında yuvarlak sert birşey elime geliyor 4-5 gündür.. galiba o benim bebeğim :)
sağolasın cumartesi yaptıracağım canm
hayırlısıyla inş. canım :) evet ben paylaşmak çok isterim yeni tecrübe olacak bir anne adayı olarak öğrenmem gereken birçok şey old. eminimHadi bakalim ins guzel haberlerle gelirsin cnm :) bu guzel seruven devam ettikce burdan her animizi paylasalim ins :)
Hayirli olsun.keseyi gordukten sonra da kalp atisini bekliyorum sanirim hep bisey bekleye bekleye hamileligi bitircez☺Nihayet yalnız değilim Aranıza yenı katılanlardanım. Sat 2 eylül ve suan kan testine göre 5 haftayı geçkin bir hamileliğim var. Ancak pazartesi günü keseyi görebileceğiz. Çok heyecanlıyım vakit geçmek bilmiyor. İçim içime sığmıyor. İnşallah hayırlı ve güzel haberler veririm sizlere.
Allah her isteyene nasip etsin inşallah
Tşk ederim canım. İnşallah güzel haberler vericemHayirli olsun.keseyi gordukten sonra da kalp atisini bekliyorum sanirim hep bisey bekleye bekleye hamileligi bitircez☺[/QUOTE
hoş geldin bende yeniyim aynı duyguları bende yaşıyorum inş. güzel haberler veririz birbirimize :)Nihayet yalnız değilim Aranıza yenı katılanlardanım. Sat 2 eylül ve suan kan testine göre 5 haftayı geçkin bir hamileliğim var. Ancak pazartesi günü keseyi görebileceğiz. Çok heyecanlıyım vakit geçmek bilmiyor. İçim içime sığmıyor. İnşallah hayırlı ve güzel haberler veririm sizlere.
Allah her isteyene nasip etsin inşallah
hayırlısıyla inş. canım :) evet ben paylaşmak çok isterim yeni tecrübe olacak bir anne adayı olarak öğrenmem gereken birçok şey old. eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?