♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
ALLAH tamamına erdirsin canım ya o korku bende de var canım allah yar ve yardımcımız olsun sen çok erken öğrenmişsin ama

Kızlar bende dün doktora ilk kontrole gittim ultrasonda keseyi gördük çok şükür ama bebiş çok minik olduğu için görünmüyo dedi 20 ekime randevu verdi şuan 5 haftalık

ALLAH tamamına erdirsin canım ya o korku bende de var canım allah yar ve yardımcımız olsun sen çok erken öğrenmişsin ama

Amin ins canm . Aynen çok yeni öğrendim cnm sabirsizliktan belki haftaya bile gitmem dayanabilirsem çünkü haftaya SAT a gore 5.hafta oluyor keseyi görse bebis görünmez sonra yine gitmektense ne bilim bekleyebilirsem ki sanmıyorum iki hafta sonra giderim

pudraskingörülüyor 37236397 .!.:
Kızlar bende dün doktora ilk kontrole gittim ultrasonda keseyi gördük çok şükür ama bebiş çok minik olduğu için görünmüyo dedi 20 ekime randevu verdi şuan 5 haftalık

5.haftada kese goruluyor diye biliyorum ki sen de gormussun hayirli olsun cnm bebis daha sonra sen o zaman kalp atisini bile duyarsin belki

Canm hayrli olsnn :) bn de bgn doktrdaydim da sanrm gordgmz sey keseydi 13 mm yaziodu yalnz fetus yokms henz. Sen goreblsn mi bebisi?
yok cnm henüz görünmedi 15 gün sonra allah kısmet ederse hem kalp atışını görürüz hemde kendini dedi dr :) tabi benim 2 düşüğüm 1 de erken doğumum var :S o yüzden çok tedirginim

yok cnm henüz görünmedi 15 gün sonra allah kısmet ederse hem kalp atışını görürüz hemde kendini dedi dr :) tabi benim 2 düşüğüm 1 de erken doğumum var :S o yüzden çok tedirginim
Canm sanrm sakin kalmak cok onemli. Oncesni dusunmemeye cals olan oldu biren bitti insallah bu yepyeni bi sayfa:)

kötü düşünme Allahın izniyle herşey yolunda olacaktır Rabbim gönlüne göre versin herkesin..
benimde 2 günüm geçti ilk bebeğin heyecanı içindeyim cumartesi doktoruma görüneceğim hissediyorum hamileyim kızlarr

Amin ins cnm.. Senin de gozunaydin ins dedigin gibidir kan testi yaptirmadin mi?

Amin ins

Selam kızlar bende Eylül de hamile kaldım.. şuanda 8. haftaya yeni girdim.. ve biliyormusunuz göbeğimin sol yanında yuvarlak sert birşey elime geliyor 4-5 gündür.. galiba o benim bebeğim :)

bende 5 haftadayım dun keseyı gorduk 2 tane cok heyacanlıyım umarım ıkısınınde kalp atışını duyarım

Insallah tatlim insallahh

Ay sorma bn de krize grdm pantolonlarmdan bazilari olmuyo. Bn de spor yapcam ve yediklerimw dikkat etcem abur cuburun bebise de faydasi yok zaten
Spor mu?? Doktor bana yüyüş için bile daha çok erken dedi...

Nihayet yalnız değilim Aranıza yenı katılanlardanım. Sat 2 eylül ve suan kan testine göre 5 haftayı geçkin bir hamileliğim var. Ancak pazartesi günü keseyi görebileceğiz. Çok heyecanlıyım vakit geçmek bilmiyor. İçim içime sığmıyor. İnşallah hayırlı ve güzel haberler veririm sizlere.
Allah her isteyene nasip etsin inşallah

Hadi bakalim ins guzel haberlerle gelirsin cnm :) bu guzel seruven devam ettikce burdan her animizi paylasalim ins :)
hayırlısıyla inş. canım :) evet ben paylaşmak çok isterim yeni tecrübe olacak bir anne adayı olarak öğrenmem gereken birçok şey old. eminim

Hayirli olsun.keseyi gordukten sonra da kalp atisini bekliyorum sanirim hep bisey bekleye bekleye hamileligi bitircez☺

hoş geldin bende yeniyim aynı duyguları bende yaşıyorum inş. güzel haberler veririz birbirimize :)

hayırlısıyla inş. canım :) evet ben paylaşmak çok isterim yeni tecrübe olacak bir anne adayı olarak öğrenmem gereken birçok şey old. eminim

Ben de ben de daha önce ilk gebeligimde düşük yaptım daha doğrusu düşük bile değil kalp atışı olmadığıiiçin kanamam dahi olmadığı halde alindi ama ilk ayin tecrübelerini biliyorum iste sadece inş 9ayin tecrübesini de yaşarım yaşarız hep birlikte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…