- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Ben hasta olmadan 5 gün önce beta degerim e baktirdim 488 çıktı erken döllenme olduğununkkanıtı mi ki betanin yuksek çıkmasi ? Kimisi 200 ken hatta 100 ken ayni ayda kimisinin 500 600 olması neyin değişikliğinin ifadesi ki ?
Nihayet yalnız değilim Aranıza yenı katılanlardanım. Sat 2 eylül ve suan kan testine göre 5 haftayı geçkin bir hamileliğim var. Ancak pazartesi günü keseyi görebileceğiz. Çok heyecanlıyım vakit geçmek bilmiyor. İçim içime sığmıyor. İnşallah hayırlı ve güzel haberler veririm sizlere.
Allah her isteyene nasip etsin inşallah
Valla ailede var cnm bana vurur mu bilmiyorum amabnm diğer değerin de 344 çıkmıştı ilk gebeligim de yani Dr da senin dediğini demişti ama kalbinin atışını bile duyamadim alindi birine de raziyim ben cnm olsun da inş
yok tatlım onun düşük yapmanla bir alakası folik asit bebeğin beyin ve sinir sistemi için gerekli :) bebeğinde daha ilk haftalardan beyin ve omurga kemiği geliştiği için annenin takviye alması gerekiyor belli bir döneme kadrYarin hemen basliycam cnm evet hamile kalmadan önce başlamak gerekiyor normalde ama ne bilim ben yine geç kaldım inş düşük yapmanın bununla bi alakası yoktur :) hep geç başlıyorumccunku :/
Saol cnm amin inş su anda da tam bi sevinç yasayamiyorum hep bi burukluk var içimde ve korkuama inş bu sefer her şey güzel olacak allahın izniyle ;/
memnun oldum oyacım bende özlemAnladım cnm. Yarin ilk isim inşbuarada benim adim oya senin ne cnm minalya ve diğer arkadaşların da ?? :)
İnş. içini ferah tut . Senin SAT ne canım ?
Bnm SAT 11 eeylül canm daha iki gün var yanisenin ?
Anladım cnm. Yarin ilk isim inşbuarada benim adim oya senin ne cnm minalya ve diğer arkadaşların da ?? :)
benim adım da nur kızlar bende memnun oldum
benim adım da nur kızlar bende memnun oldum
Yaklaşık iki hafta var aramızda cnm
evet canımm ama benim değerim seninkine göre çok düşük geç döllenme oluşabileceğinden bahsetti doktor kafam karışık :/
canım o nasıl oluyo ki bunu kadın doğumcu mu söyledi geç olunca 2 hafta geriden de mi oluşacak bebek bende karıştım şimdievet canımm ama benim değerim seninkine göre çok düşük geç döllenme oluşabileceğinden bahsetti doktor kafam karışık :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?