- Konu Sahibi Esra_Babies
-
walla merak içinde bekleye bekleye geçmez bizde bu 9 ayHayirli olsun.keseyi gordukten sonra da kalp atisini bekliyorum sanirim hep bisey bekleye bekleye hamileligi bitircez☺
Ozaman sende hoşgeldinhoş geldin bende yeniyim aynı duyguları bende yaşıyorum inş. güzel haberler veririz birbirimize :)
canım biliyorum ilk gebeliğin kötü sonuçlanmış ama şuan kötü düşünmemen gerek bu bebeğine odaklan iyi şeyler düşün pozitif olBen de ben dedaha önce ilk gebeligimde düşük yaptım daha doğrusu düşük bile değil kalp atışı olmadığıiiçin kanamam dahi olmadığı halde alindi ama ilk ayin tecrübelerini biliyorum iste sadece inş 9ayin tecrübesini de yaşarım yaşarız hep birlikte :)
Ah o günler haftalar yok mu beklemek ne zormuş yaa:-( hayırlı olsun cnm bu arada inşallah keseyide görür kalp atışlarınıda duyar sağlıkla kucagına alırsın bebeşiniYalniz degilsin hoşgeldin cnm sanırım bir hafta var aramızda peşinden geliyorumBen de allahın izniyle perşembe gunü keseyi görmek için gitmeyi düşünüyorum bakalım inş görürüz benim en büyük heycanim 3 hafta sonra kalp atışı için gittiğimizde olacak ssanırım ;(
canım biliyorum ilk gebeliğin kötü sonuçlanmış ama şuan kötü düşünmemen gerek bu bebeğine odaklan iyi şeyler düşün pozitif olinş. yaşarız büyük bir merak içerisindeyim canm folik asit takviyesi alıyor musun ?
Bn dw doktruma sordm cnm da agir bisey yapma ama yuruys tarzi hafif seyler yapablrsn dedi. Rahatsiz hssettgn an dur ama dediSpor mu?? Doktor bana yüyüş için bile daha çok erken dedi...
Ah o günler haftalar yok mu beklemek ne zormuş yaa:-( hayırlı olsun cnm bu arada inşallah keseyide görür kalp atışlarınıda duyar sağlıkla kucagına alırsın bebeşini
Aynen cnm inş.. Yok cnm baslamadim su an ama yarin kullanmaya baslarim çünkü ilk uç ay Dr veriyor zaten sen de alabilirsin Dr söylemeden
amin inş. sen kaç haftalıksın canm bende böyle bir şey yok sadece kasıklarımda ve belimde ağrılar var bu da normal birşeymiş bebek yerine yerleştği için :)Herkesi tebrik ederim.allahım sağlık sıhhatli bebekler nasip etsin.
Benim karnımın içi gerim gerim gerildi gibi nefes alışlarım yatınca sıkıntı.sizlerde böyle birşey var mı
tebrikler canm merak etme diğerinin de bir daha gittiğin de kalp atışını duymuş olursunuz kesin kötü düşünmeSlm annecikler bende iki gün önce keseyi ve kalp atışını izlemek için dr gittim ve süpriz bi durumla karşılaştım. Dr um iki yolk kesesi var dedi. Birinin kalbinin atışını net gördük ama diğerinden emin olamadı. 10 gün sonra tekrar gel dedi. Çok karmaşık duygular içindeyim
beklemiyordun sanırım ama heyecanlanmanın dışındaki duyguları boşver cnmBen daha dün kan testi oldum sağlık ocagında 4-5 haftalık.yarın doktora gideceğim.çarpımtımda oluyor ve ben çok heyecanlıyımm korkuyorumda sanırım.şoktayım
geçmiş olsun ne güzel bir sürpriz olmuş sana daha dur bakalım bizi ne gibi duygular bekliyo daha ben en çok o ilk kıpırdanışını merak içinde bekliyorumYa aslında bekliyordum tenmmz ayında perde ameliyatı geçirdim hatta.belki de bu kadar çabuk mu beklemiyordum.çok ilginç bir duyguymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?