♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68

Canm bnm gun icnde cok uykum
Gelio ama gece uykularim kaciyor bir de hep b kirgin vucudum. Yatinca her tarafmn agrdigni hissediyorum. Bi de canm surekli cig kofte istio
Bu cigkofte olayi nedir ya,, benimde hamile kaldigim ilk haftalar asiri canim cekiyordu(tabiki etsiz), tabi hamilelgimden haberim yoktu,, her aksam yiyordum,, esim "istersen cigkofte dukkani acalim" diyordu.. simdi 5. Haftamdayim ilk zamanlarki gibi istemiyor canim..

arkadaşlar bende bugün sabah sağlık ocağında test yaptırdım.4 yada 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.cuma günü doktora gideceğim.çok şaşkınım ve inanamıyorum.

Hayırlı olsun cnm :) ben de bgn öğrendim ve sanırım seninle ayni 4 haftalık falan benim de sanırım amaben bu hafta degil de haftaya gitmeyi düşünüyorum Dr a keseyi de görebilmek için gitmisken

Aynen cnm gttkce azaliyir sanirim ama hala hayir diyebilecegimi sanmiyorum:)

merhaba kızlar bende varım cuma cumartesi pazar üç test yaptım üçü de pozitifti ama fırsat bulup daha kan vermedim rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde rabbim yar ve yardımcımız olsun benim ikinci olacak inşallah 5 yaşında bir kızım var burda beraber bekleyelim bu süreci olurmu

Tebrik ederim canım. Hoş geldin aramıza...

arkadaşlar bende bugün sabah sağlık ocağında test yaptırdım.4 yada 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.cuma günü doktora gideceğim.çok şaşkınım ve inanamıyorum.

bende varım bende bende sat 7 ekim çok silik çizgi çıktı ama henüz dr gitmedim gitcem inşaallah

Ben de varimmmmmm ))SAT 11 eylül . bgn betam 488 çıktı hamileyimmmm allahım bu kez kucagima alim bebeğimi yalvaririm ;(

Hayırlı olsun cnm :) ben de bgn öğrendim ve sanırım seninle ayni 4 haftalık falan benim de sanırım amaben bu hafta degil de haftaya gitmeyi düşünüyorum Dr a keseyi de görebilmek için gitmisken

bir de ben varım :) SAT 4 eylül

Hanımlar, hepinizi tebrik ediyorum,
Aramıza hoşgeldiniz,
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Reactions: BBD
Canmm hosgeldinnnn hadi beraber gun sayalimm:) bnm birazdan doktr randevum var oraya gidicem gene kan alir degil mi. kan vermek kabusum oldu walla

Kizlaar aramiza yeni katilan herkesi tebrik ederimm allah hepimze saglik sihhat versin insallahhh. Aminn.

Bu arada ben sik sik hasta olrm normalde. Nezle grip ne ararsan hamilelikte hrip asisi yaptiran var mi acaba? Bi ise yarar mi

ben de varım galiba ama cok cok yeni. bat 7 ekimdi. dün sabah test yaptım pozitif cıktı. kan testi icin pazartesi gününü bekliycem de nasıl sabredicem bilmiyorum

Bu arada ben sik sik hasta olrm normalde. Nezle grip ne ararsan hamilelikte hrip asisi yaptiran var mi acaba? Bi ise yarar mi
Canım hayırlı olsun keseyi görmüşsün allah tamamına erdirsin benim bildiğim yapmıyorlar ben 15 gündür gribim korkumdan ilaçta kullanamadım süründüm ama yapacak bir şey yok

Canım hayırlı olsun keseyi görmüşsün allah tamamına erdirsin benim bildiğim yapmıyorlar ben 15 gündür gribim korkumdan ilaçta kullanamadım süründüm ama yapacak bir şey yok
Gecma olsn cnm dinlen bol
Bol. Bu arada asiyo sordm doktor onermedigni soyledi dusugu twtikleyebilrms. Hatta kendisi twtanoz asisi da yaptrmamis. Bir de henz bebek olsmamis on gn snra tekrar gel dedi. Her sey nrmal dedi ama kalp atisni duyan bile oluoms bu haftada. Huzursuz oldm brzcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…