- 6 Ocak 2014
- 735
- 655
- 83
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Tebrik ederim canımarkadaşlar bende bugün sabah sağlık ocağında test yaptırdım.4 yada 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.cuma günü doktora gideceğim.çok şaşkınım ve inanamıyorum.
bende varım bende bende sat 7 eylül çok silik çizgi çıktı ama henüz dr gitmedim gitcem inşaallah hep sevmişimdir eylülleri 8 yaşındaki kzımada eylülde hamile kalmıştım bu da öyle oldu kızımız adı ela eğer buda kız olursa adını eylül koyacağım inşallah
Bu cigkofte olayi nedir ya,, benimde hamile kaldigim ilk haftalar asiri canim cekiyordu(tabiki etsiz), tabi hamilelgimden haberim yoktu,, her aksam yiyordum,, esim "istersen cigkofte dukkani acalim" diyordu.. simdi 5. Haftamdayim ilk zamanlarki gibi istemiyor canim..Canm bnm gun icnde cok uykum
Gelio ama gece uykularim kaciyor bir de hep b kirgin vucudum. Yatinca her tarafmn agrdigni hissediyorum. Bi de canm surekli cig kofte istio
arkadaşlar bende bugün sabah sağlık ocağında test yaptırdım.4 yada 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.cuma günü doktora gideceğim.çok şaşkınım ve inanamıyorum.
Aynen cnm gttkce azaliyir sanirim ama hala hayir diyebilecegimi sanmiyorum:)Bu cigkofte olayi nedir ya,, benimde hamile kaldigim ilk haftalar asiri canim cekiyordu(tabiki etsiz), tabi hamilelgimden haberim yoktu,, her aksam yiyordum,, esim "istersen cigkofte dukkani acalim" diyordu.. simdi 5. Haftamdayim ilk zamanlarki gibi istemiyor canim..
Tebrik ederim canım. Hoş geldin aramıza...merhaba kızlar bende varım cuma cumartesi pazar üç test yaptım üçü de pozitifti ama fırsat bulup daha kan vermedimrabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde rabbim yar ve yardımcımız olsun benim ikinci olacak inşallah 5 yaşında bir kızım var burda beraber bekleyelim bu süreci olurmu
arkadaşlar bende bugün sabah sağlık ocağında test yaptırdım.4 yada 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.cuma günü doktora gideceğim.çok şaşkınım ve inanamıyorum.
bende varım bende bende sat 7 ekim çok silik çizgi çıktı ama henüz dr gitmedim gitcem inşaallah
Ben de varimmmmmm))SAT 11 eylül . bgn betam 488 çıktı hamileyimmmm allahım bu kez kucagima alim bebeğimi yalvaririm ;(
Hayırlı olsun cnm :) ben de bgn öğrendim ve sanırım seninle ayni 4 haftalık falan benim de sanırımamaben bu hafta degil de haftaya gitmeyi düşünüyorum Dr a keseyi de görebilmek için gitmisken
bir de ben varım :) SAT 4 eylül
merhaba kızlar bende varım cuma cumartesi pazar üç test yaptım üçü de pozitifti ama fırsat bulup daha kan vermedimrabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde rabbim yar ve yardımcımız olsun benim ikinci olacak inşallah 5 yaşında bir kızım var burda beraber bekleyelim bu süreci olurmu
Canmm hosgeldinnnnmerhaba kızlar bende varım cuma cumartesi pazar üç test yaptım üçü de pozitifti ama fırsat bulup daha kan vermedimrabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde rabbim yar ve yardımcımız olsun benim ikinci olacak inşallah 5 yaşında bir kızım var burda beraber bekleyelim bu süreci olurmu
kızlar şu alttaki hamilellik takvimini nasıl yapıyorsunuz bende istiyorumbir de ben varım :) SAT 4 eylül
Canım hayırlı olsun keseyi görmüşsün allah tamamına erdirsin benim bildiğim yapmıyorlar ben 15 gündür gribim korkumdan ilaçta kullanamadım süründüm ama yapacak bir şey yokBu arada ben sik sik hasta olrm normalde. Nezle grip ne ararsanhamilelikte hrip asisi yaptiran var mi acaba? Bi ise yarar mi
Gecma olsn cnm dinlen bolCanım hayırlı olsun keseyi görmüşsün allah tamamına erdirsin benim bildiğim yapmıyorlar ben 15 gündür gribim korkumdan ilaçta kullanamadım süründüm ama yapacak bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?