♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Duyarsın kuşum merak etme ya ben daha kötü daha tahlil bile yapamadım ve bişey hissetmiyorum düne kadar hep kasıklarım ve yanların ağrıyordu ayakta kaldığım zaman iki gündür gayet iyiyim canım bişey istemiyor inşallah dış gebelik falan değildir. kızlar aranızda dış gebelik geçiren bilgisi olan varmı

Hiç hu
hiç huzursuz olma, moral bozmak yok,
Gün geçtikçe büyüyor,
Stresini yen, bol bol dinlen, güzelce beslen,
7. Haftada kalp sesini de duyacağız inşallah

Reactions: BBD
ay unuttum bencede gereksiz ne ilaç yüklemesi nede müdahale yaptırmaya gerek yok bence sende durumlar nasıl ne hissediyorsun ben çok şiştim eski pantolonlarım olmuyor yaaaaa

ben de varım galiba ama cok cok yeni. bat 7 ekimdi. dün sabah test yaptım pozitif cıktı. kan testi icin pazartesi gününü bekliycem de nasıl sabredicem bilmiyorum
Hayrli olsn cnm. Kan testi icn ndn bekliosun o kdr? Yaknlarda saglk ocagi varsa ordan hallet:)

Hiç hu

hiç huzursuz olma, moral bozmak yok,
Gün geçtikçe büyüyor,
Stresini yen, bol bol dinlen, güzelce beslen,
7. Haftada kalp sesini de duyacağız inşallah
Insallah tatlim insallahh
ay unuttum bencede gereksiz ne ilaç yüklemesi nede müdahale yaptırmaya gerek yok bence sende durumlar nasıl ne hissediyorsun ben çok şiştim eski pantolonlarım olmuyor yaaaaa
Ay sorma bn de krize grdm pantolonlarmdan bazilari olmuyo. Bn de spor yapcam ve yediklerimw dikkat etcem abur cuburun bebise de faydasi yok zaten

Canm bi bilgm yok aslnda tek bildigim agrili oldugu. Bnce en guzelini dusunelim ki en gzueli olsunn

Hayrli olsn cnm. Kan testi icn ndn bekliosun o kdr? Yaknlarda saglk ocagi varsa ordan hallet:)
ya benim adet tarihlerimin arası 24-25 gün su an gebelik takviminde 3 haftalık gösteriyor. aslında yarın kana baktırıcaktım. herkes az daha bekle degerlerin yükselsin dedi. napıcamı bilemedim. yarın gidip yaptırsam mı?

Erken tabi ama kanda illaki cikar canm. En azndan teyit etms olrsun. Snra ilerleyen haftalarda doktruna gidersn zaten

[Canım ="nznzn, post: 37231209, member: 629981"]ya benim adet tarihlerimin arası 24-25 gün su an gebelik takviminde 3 haftalık gösteriyor. aslında yarın kana baktırıcaktım. herkes az daha bekle degerlerin yükselsin dedi. napıcamı bilemedim. yarın gidip yaptırsam mı?[/QUOTE]

Canim bnm adet tarihime hala 2 gün var 12 gün önce kanda 6.1 çıktı yani yuksek oluyor o zamana göre bile dun yine yaptırdım 488 çıktı yükselmiş yani idrarda da çıkıyor 3 4 gün öncesi mutlaka baktir kandan azcik da olsa belli olur değerinden eğer dayanamiyorsan Ben dayanamamistim :)))

canım yarın gideyim o zaman. sen keseyi gördün mü 5. haftayı mı bekliyorsun?

Erken tabi ama kanda illaki cikar canm. En azndan teyit etms olrsun. Snra ilerleyen haftalarda doktruna gidersn zaten
ben hep testte cıkınca hamileliğin kesinleşir sanırdım. ne cok bekleme zamanı varmış. ilk olunca işin acemisi de oluyorsun.artık bilenlere danısa danısa ilerlicez.

Canim bnm adet tarihime hala 2 gün var 12 gün önce kanda 6.1 çıktı yani yuksek oluyor o zamana göre bile dun yine yaptırdım 488 çıktı yükselmiş yani idrarda da çıkıyor 3 4 gün öncesi mutlaka baktir kandan azcik da olsa belli olur değerinden eğer dayanamiyorsan Ben dayanamamistim :)))[/QUOTE]
canım yarın gideyim o zaman. sen keseyi gördün mü 5. haftayı mı bekliyorsun.

Canm ben sağlık ocağında öğrendim sadece daha Dr a gitmedim haftaya perşembe gitmeyi düşünüyorum 5.hafta oluyor ortalama keseyi anca o zaman görürüm herhalde inş

Canm ben sağlık ocağında öğrendim sadece daha Dr a gitmedim haftaya perşembe gitmeyi düşünüyorum 5.hafta oluyor ortalama keseyi anca o zaman görürüm herhalde inş
hayırlı ugurlu olsun inşallah bu süreçteki sevinçleri hep birlikte yaşarız :)

[QUOTEznzn, post: 37233911, member: 629981"]hayırlı ugurlu olsun inşallah bu süreçteki sevinçleri hep birlikte yaşarız :)[/QUOTE]
Amin ins

kızlar hepimize allah kucağına almayı nasip etsin inş. bende dün keseyi gördüm bakalım hayırlısı:):)
Canm hayrli olsnn :) bn de bgn doktrdaydim da sanrm gordgmz sey keseydi 13 mm yaziodu yalnz fetus yokms henz. Sen goreblsn mi bebisi?

Ben de keseyi haftaya görürüm ins daha 4.hafta içindeyim 4 haftalık bile değildir hasta olmama iki gün var hala önce keseyi sonra kalp atışı ben ilk bebegimin kalp atışını duyamadim simdi yine duyamam diye çok korkuyorum o minik kalbi bu kez atar mi kızlar bana dua edin bi kürtaj daha sevincimin yine yarıda kalmasını kaldiramam

Canmm allahim insallah bu kez tamamina erdirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…