- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Duyarsın kuşum merak etme ya ben daha kötü daha tahlil bile yapamadım ve bişey hissetmiyorum düne kadar hep kasıklarım ve yanların ağrıyordu ayakta kaldığım zaman iki gündür gayet iyiyim canım bişey istemiyor inşallah dış gebelik falan değildir. kızlar aranızda dış gebelik geçiren bilgisi olan varmıGecma olsn cnm dinlen bol
Bol. Bu arada asiyo sordm doktor onermedigni soyledi dusugu twtikleyebilrms. Hatta kendisi twtanoz asisi da yaptrmamis. Bir de henz bebek olsmamis on gn snra tekrar gel dedi. Her sey nrmal dedi ama kalp atisni duyan bile oluoms bu haftada. Huzursuz oldm brzcik
hiç huzursuz olma, moral bozmak yok,Gecma olsn cnm dinlen bol
Bol. Bu arada asiyo sordm doktor onermedigni soyledi dusugu twtikleyebilrms. Hatta kendisi twtanoz asisi da yaptrmamis. Bir de henz bebek olsmamis on gn snra tekrar gel dedi. Her sey nrmal dedi ama kalp atisni duyan bile oluoms bu haftada. Huzursuz oldm brzcik
ay unuttum bencede gereksiz ne ilaç yüklemesi nede müdahale yaptırmaya gerek yok bence sende durumlar nasıl ne hissediyorsun ben çok şiştim eski pantolonlarım olmuyor yaaaaaGecma olsn cnm dinlen bol
Hayrli olsn cnm. Kan testi icn ndn bekliosun o kdr? Yaknlarda saglk ocagi varsa ordan hallet:)ben de varım galiba ama cok cok yeni. bat 7 ekimdi. dün sabah test yaptım pozitif cıktı. kan testi icin pazartesi gününü bekliycem de nasıl sabredicem bilmiyorum
Insallah tatlim insallahhHiç hu
hiç huzursuz olma, moral bozmak yok,
Gün geçtikçe büyüyor,
Stresini yen, bol bol dinlen, güzelce beslen,
7. Haftada kalp sesini de duyacağız inşallah
Ay sorma bn de krize grdm pantolonlarmdan bazilari olmuyo. Bn de spor yapcam ve yediklerimw dikkat etcem abur cuburun bebise de faydasi yok zatenay unuttum bencede gereksiz ne ilaç yüklemesi nede müdahale yaptırmaya gerek yok bence sende durumlar nasıl ne hissediyorsun ben çok şiştim eski pantolonlarım olmuyor yaaaaa
Canm bi bilgm yok aslnda tek bildigim agrili oldugu. Bnce en guzelini dusunelim ki en gzueli olsunnDuyarsın kuşum merak etme ya ben daha kötü daha tahlil bile yapamadım ve bişey hissetmiyorum düne kadar hep kasıklarım ve yanların ağrıyordu ayakta kaldığım zaman iki gündür gayet iyiyim canım bişey istemiyor inşallah dış gebelik falan değildir. kızlar aranızda dış gebelik geçiren bilgisi olan varmı
ya benim adet tarihlerimin arası 24-25 gün su an gebelik takviminde 3 haftalık gösteriyor. aslında yarın kana baktırıcaktım. herkes az daha bekle degerlerin yükselsin dedi. napıcamı bilemedim. yarın gidip yaptırsam mı?Hayrli olsn cnm. Kan testi icn ndn bekliosun o kdr? Yaknlarda saglk ocagi varsa ordan hallet:)
Erken tabi ama kanda illaki cikar canm. En azndan teyit etms olrsun. Snra ilerleyen haftalarda doktruna gidersn zatenya benim adet tarihlerimin arası 24-25 gün su an gebelik takviminde 3 haftalık gösteriyor. aslında yarın kana baktırıcaktım. herkes az daha bekle degerlerin yükselsin dedi. napıcamı bilemedim. yarın gidip yaptırsam mı?
ben hep testte cıkınca hamileliğin kesinleşir sanırdım. ne cok bekleme zamanı varmış. ilk olunca işin acemisi de oluyorsun.artık bilenlere danısa danısa ilerlicez.Erken tabi ama kanda illaki cikar canm. En azndan teyit etms olrsun. Snra ilerleyen haftalarda doktruna gidersn zaten
[Canım ="nznzn, post: 37231209, member: 629981"]ya benim adet tarihlerimin arası 24-25 gün su an gebelik takviminde 3 haftalık gösteriyor. aslında yarın kana baktırıcaktım. herkes az daha bekle degerlerin yükselsin dedi. napıcamı bilemedim. yarın gidip yaptırsam mı?
hayırlı ugurlu olsun inşallah bu süreçteki sevinçleri hep birlikte yaşarız :)Canm ben sağlık ocağında öğrendim sadece daha Dr a gitmedim haftaya perşembe gitmeyi düşünüyorum 5.hafta oluyor ortalama keseyi anca o zaman görürüm herhalde inş
Canm hayrli olsnn :) bn de bgn doktrdaydim da sanrm gordgmz sey keseydi 13 mm yaziodu yalnz fetus yokms henz. Sen goreblsn mi bebisi?kızlar hepimize allah kucağına almayı nasip etsin inş. bende dün keseyi gördüm bakalım hayırlısı:):)
Canmm allahim insallah bu kez tamamina erdirirBen de keseyi haftaya görürüm ins daha 4.hafta içindeyim 4 haftalık bile değildir hasta olmama iki gün var halaönce keseyi sonra kalp atışı ben ilk bebegimin kalp atışını duyamadim simdi yine duyamam diye çok korkuyorum o minik kalbi bu kez atar mi kızlar bana dua edin bi kürtaj daha sevincimin yine yarıda kalmasını kaldiramam
Amin cnm ins :/BBpost: 37235416 .!.:Canmm allahim insallah bu kez tamamina erdirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?